پخش زنده
امروز: -
فرماندار اسلامشهر از ثبت نام ۳۸۵ نامزد انتخابات و افزایش ۲۷ درصدی مشارکت داوطلبان برای انتخابات شوراهای اسلامی در سه شهر این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نوراله طاهری با اشاره به افزایش ۲۷درصدی ثبت نام داوطلبان نسبت به دوره قبل اظهار داشت: ثبت نام در این دوره به صورت غیرحضوری انجام شد و در مجموع ۸۳ درصد از داوطلبان را آقایان( ۳۱۸نفر) و ۱۷درصد از نامزدها را نیز بانوان (۶۷ نفر) تشکیل می دهند.
رئیس هیئت اجرائی انتخابات شهرستان تصریح کرد: ۲۵۲ نفر از داوطلبان برای شهر اسلامشهر، ۷۵ نفر برای شهر چهاردانگه و ۵۸ نفر نیز برای شهر احمدآباد مستوفی نام نویسی کرده اند.
فرماندار شهرستان اسلامشهر افزود: پس از استعلام از مراجع مربوطه روند بررسی صلاحیت نامزدها در هیئت های اجرایی و نظارت آغاز خواهد شد .