پخش زنده
امروز: -
فرماندهی انتظامی شهرستان صومعه سرا از معرفی متهم ۵۹ ساله به مرجع قضایی به دلیل تصرف بیش از ۳ هزار مترمربع زمین ملی و ساخت غیرمجاز بنا، به مرجع قضایی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ سرهنگ جعفر عدلی مژدهی گفت: در پی گزارش تصرف یک قطعه زمین ملی و ساخت ساز غیرمجاز در این زمین ملی در شهرستان صومعه سرا به پلیس امنیت اقتصادی شهرستان و تایید صحت موضوع، ماموران انتظامی به همراه کارشناسان مربوطه به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی افزود: با انجام تحقیقات میدانی و جمع آوری اسناد و مدارک، مشخص شد شخصی ۵۹ ساله ۳ هزار و ۸۶۰ مترمربع زمین ملی در شهرستان صومعه سرا را غیرقانونی تصرف و اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز بنا در آن کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان صومعه سرا با بیان اینکه چنین زمین در این شهرستان به قیمت بیش از ۱۹۰ میلیارد تومان معامله میشود، گفت: زمین ملی تصرف شده آزاد و متهم به مرجع قضایی معرفی شد.