• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۳۰۵۶
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۹
کردستان » سیاسی

اغتشاشات اخیر پروژه دشمنان ملت است

جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی کردستان با صدور بیانیه‌ای، اغتشاشات اخیر را محکوم و از مردم و نیرو‌های امنیتی تقدیر کرد.

اغتشاشات اخیر پروژه دشمنان ملت استدر این بیانیه آمده است: جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی استان کردستان، به‌عنوان برآمده از مجموعه نیرو‌های انقلابی، دلسوز نظام و ریشه‌دار در متن جامعه استان، ضمن محکومیت قاطع و بی‌امان جنایات، تخریب‌ها و اغتشاشات اخیر در برخی نقاط کشور، این اقدامات را پروژه‌ای سازمان‌یافته از سوی مزدوران ضدانقلاب، جیره‌خواران آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌داند که با هدف برهم‌زدن امنیت ملی، ایجاد ناامنی روانی و ضربه‌زدن به انسجام اجتماعی ملت ایران طراحی و اجرا شد.
این جمعیت تأکید می‌کند که تجربه بار دیگر نشان داد دشمنان ملت ایران، نه دغدغه معیشت مردم را دارند و نه دل‌سوز حقوق شهروندان‌اند؛ بلکه هر فرصتی را به بهانه‌ای برای آشوب، خشونت، تخریب اموال عمومی و ناامن‌سازی کشور تبدیل می‌کنند. آنچه در این اغتشاشات رخ داد، نه اعتراض مدنی، بلکه اقدامی حساب‌شده برای تضعیف اقتدار نظام و هموارسازی مسیر فشار‌های خارجی علیه ملت ایران بود.
در این میان، جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی استان کردستان با قدردانی صمیمانه از صبوری، آگاهی و همراهی مردم فهیم و انقلابی استان، اعلام می‌دارد که مردم کردستان علی‌رغم مشکلات اقتصادی، فشار‌های معیشتی و مطالبات به‌حق خود، با بصیرت مثال‌زدنی در کنار نظام ایستادند، فریب فضاسازی دشمن را نخوردند و با بی‌اعتنایی به فراخوان‌های آشوب‌طلبانه، بار دیگر وفاداری خود به انقلاب اسلامی و امنیت پایدار استان را به نمایش گذاشتند.
این جمعیت همچنین مراتب تقدیر و تشکر ویژه خود را از هوشیاری، اقتدار و عملکرد مسئولانه متولیان امنیت استان، شامل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، بسیج، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی و اعضای شورای تأمین استان اعلام می‌کند؛ نیرو‌هایی که با اقدامات پیشگیرانه، مدیریت هوشمندانه و اشراف اطلاعاتی دقیق، اجازه ندادند کوچک‌ترین خدشه‌ای به امنیت، آرامش و ثبات استان وارد شود و کردستان را به امن‌ترین و آرام‌ترین استان کشور در این مقطع حساس تبدیل کردند.
جمعیت گفتمان انقلاب اسلامی استان کردستان با تأکید بر ضرورت صیانت از امنیت عمومی و بازدارندگی در برابر پروژه‌های آشوب‌طلبانه، از دستگاه قضایی کشور انتظار دارد با قاطعیت، سرعت و بدون اغماض با عناصر آشوبگر، عاملان ناامنی و شبکه‌های پشت‌پرده این حوادث برخورد کرده و احکام بازدارنده‌ای صادر کند تا هیچ‌گونه تصور تکرار چنین اقدامات مخرب و ضدملی در ذهن بدخواهان ملت ایران شکل نگیرد.
در پایان، این جمعیت ضمن تأکید بر ضرورت توجه جدی مسئولان به مطالبات معیشتی و اقتصادی مردم، تصریح می‌کند که مسیر اصلاح، مطالبه‌گری و حل مشکلات از راه گفت‌و‌گو، قانون و سازوکار‌های رسمی می‌گذرد، نه از خیابان و آشوب. امنیت، خط قرمز مردم کردستان است و این استان همچنان با تکیه بر وحدت، بصیرت و همراهی مردم و نیرو‌های انقلابی، سدی مستحکم در برابر توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی باقی خواهد ماند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)