• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۳۷۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
سیاسی » مجلس

اتحاد مقدس ۹۰ میلیون ایرانی؛ معجزه‌ای در برابر تهدیدات

نایب رئیس مجلس با اشاره به اتحاد مقدس مردم ایران اسلامی، گفت: در روز‌های جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات اخیر، نود میلیون ایرانی با هر نوع سلیقه و حتی تفاوت در دیدگاه‌های اعتقادی، زیر چتر ایران اسلامی یک‌صدا و متحد ایستادند.

اتحاد مقدس ۹۰ میلیون ایرانی؛ معجزه‌ای در برابر تهدیدات

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد مرکزی دهه فجر صبح امروز (پنجشنبه ۲ بهمن‌ماه) با کالبدشکافی سیاست‌های اخیر ایالات متحده به سردمداری ترامپ، تصریح کرد: امروز آمریکا پروژه «ابهت‌زدایی از اروپا» را کلید زده است. تلاش برای تصاحب گرینلند و تحقیر کشور‌های اروپایی نظیر فرانسه و حتی کانادا، نشان‌دهنده رویکردی است که می‌خواهد اراده خود را بر متحدانش دیکته کند. رئیس‌جمهور آمریکا به صراحت اعلام کرده که به نفت منطقه برای در دست گرفتن نبض اروپا نیاز دارد و در این مسیر، حتی از تحقیر و افشای پیام‌های محرمانه سران اروپایی ابایی ندارد.

وی افزود: آمریکا همزمان با سه قدرت روسیه، چین و ایران در حال مبارزه است. آنها روسیه را به عنوان یک قدرت نظامی و چین را به عنوان یک قدرت اقتصادی می‌شناسند و از این بابت هراس دارند؛ اما در مواجهه با ایران، با مؤلفه‌ای متفاوت و پیچیده رو‌به‌رو هستند.

هدف دشمن انتقام از «ملت ایران» است

حاجی‌بابایی با اشاره به عمق تمدنی ایران، به تبیین نقش محوری ترکیب ملیت و مذهب پرداخت و گفت: همان‌طور که استاد شهید مطهری در کتاب «خدمات متقابل ایران و اسلام» تبیین کرده‌اند، این دو عنصر چنان با یکدیگر گره خورده‌اند که تفکیک‌ناپذیرند. تمدن هزاران ساله ایران با اسلام هویتی واحد پیدا کرده و همین تلفیق، امروز به یک معیار و الگوی جهانی تبدیل شده است که دشمن از جهش و پیوستگی آن وحشت دارد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه خشم اصلی دشمن متوجه ملت ایران است، خاطرنشان کرد: دشمنان بیش از هر چیز به دنبال انتقام از مردمی هستند که پای آرمان‌های خود ایستاده‌اند. در حوادث و کار‌های تروریستی اخیر، آنها سه محور کلیدی را هدف قرار دادند؛ نخست «پرچم ایران» به عنوان نماد ملیت، دوم «مساجد» به عنوان نماد دین‌داری، و سوم «خودِ مردم»؛ این نشان می‌دهد که هدف آنها ضربه زدن به ارکان اصلی هویت ماست.

اتحاد مقدس ۹۰ میلیون ایرانی؛ معجزه‌ای در برابر تهدیدات

حاجی‌بابایی به پدیده بی‌نظیر وحدت ملی در بحران‌ها اشاره کرد و گفت: در مقاطع حساس، از جمله جنگ ۱۲ روزه و تهدیدات اخیر، شاهد پدیده‌ای بودیم که مقام معظم رهبری از آن به عنوان «اتحاد مقدس» یاد کردند. در این لحظات، نود میلیون ایرانی با هر نوع سلیقه و حتی تفاوت در دیدگاه‌های اعتقادی، زیر چتر ایران اسلامی یک‌صدا و متحد ایستادند. این همبستگی ملی، عاملی است که تمام محاسبات دشمن را به هم ریخته و لذت ایستادگی را به کام ملت چشانده است.

حاجی‌بابایی با اشاره به اسناد و شواهد موجود از ناآرامی‌های اخیر، هدف اصلی معاندان را ضربه به پیکره ملت ایران دانست و تصریح کرد: در راهبرد دشمن، فرقی نمی‌کرد که چه کسی کشته شود؛ هدف آنها صرفاً «کشته‌سازی» برای تداوم آشوب بود. بررسی‌ها نشان می‌دهد بسیاری از جان‌باختگان از پشت‌سر تیر خورده‌اند که این موضوع نشان‌دهنده شلیک از سوی عوامل نفوذی و تروریست‌ها برای ایجاد وحشت است. آنها حتی در میان گروه‌های خودشان نیز دست به این اقدام می‌زدند تا با تولید جنازه، فضای جامعه را ملتهب کنند.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی امروز در جایگاه تهاجمی قرار دارد و نه تدافعی، به نقد عملکرد سازمان‌های بین‌المللی پرداخت و گفت: امروز دیگر ابهتی برای سازمان ملل و شورای امنیت باقی نمانده است.

وی افزود: ترامپ به عنوان نماد استکبار، به دنبال شکستن تمام هنجار‌های انسانی و بین‌المللی است و با رفتار‌های خارج از عرف، تلاش می‌کند اراده خود را بر جهان تحمیل کند، اما این اقدامات تنها به انزوای بیشتر اخلاقی آمریکا منجر شده است.

نایب‌رئیس مجلس با مقایسه حضور حماسی مردم در برهه‌های مختلف تاریخ انقلاب، خاطرنشان کرد: حماسه‌ای که اخیراً در کشور رقم خورد، قله رفیعی بود که این قدرت و عظمت را نهاد‌های امنیتی به تنهایی ایجاد نکردند، بلکه ایثار و شهامت خودِ مردم بود که این کوه استوار را ساخت.

راه شهیدان، راه ساده‌زیستی و خدمت خالصانه است

حاجی‌بابایی در ادامه با انتقاد از فاصله گرفتن برخی مدیران از زیست مردمی، تصریح کرد: متأسفانه برخی مسئولان صف خود را از مردم جدا کرده‌اند و به دنبال زندگی در برج‌ها و تجملات رفته‌اند. در مقابل، ما عزیزانی، چون شهید شادمانی را داشتیم که ۴۷ سال پوتین از پا در نیاورد و حتی یک روز برای خودش کار نکرد. با افتخار اعلام می‌کنم که در تمام سال‌های مسئولیت، حتی یک ریال کار اقتصادی برای خود و خانواده‌ام انجام نداده‌ام؛ ما آمده‌ایم تا خود را فدای این انقلاب و نظام کنیم.

وی ضمن قدردانی از گزارش دقیق و منصفانه استاندار گلستان، افزود: بسیاری از مدیران صادقانه در حال تلاش هستند و خوشبختانه امروز شاهد انسجام خوبی در میان نیرو‌های انقلاب هستیم؛ هرچند گلایه‌مندیم از کسانی که در بزنگاه‌ها سکوت کردند و حاضر نشدند شرارت‌های تروریستی و دشمنی‌های آمریکا را محکوم کنند.

بودجه سال آینده باید معیشت‌محور و عالمانه باشد

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تنها ملاک وی تبعیت از ولایت و خدمت به مردم است، به موضوع بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: اگر مجلس و دولت بودجه‌ای را تصویب نکنند که معیشت مردم را در سال آینده تأمین کند، همه ما مقصریم. وظیفه ماست که دست مردم را بگیریم.

حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد: ما به دنبال تعطیلی پروژه‌های عمرانی نیستیم، اما بودجه‌ریزی باید عاقلانه، عالمانه و با تمرکز بر اولویت‌های زندگی مردم باشد. با ۳۰ سال تجربه در بودجه‌نویسی تأکید می‌کنم که حل مشکلات کشور و نگارش یک بودجه خوب، در صورت وجود اراده و نگاه علمی، امری ساده و در دسترس است.

حاجی‌بابایی با اشاره به لزوم ایجاد امنیت غذایی برای سفره مردم، به تبیین طرح‌های پیشنهادی برای مهار تورم پرداخت و گفت: پیشنهاد ما این است که با بهره‌گیری از ظرفیت کالابرگ الکترونیک، برای خانواده‌ها به‌طور مثال یک خانواده ۵ نفره تأمین کالا‌های اساسی نظیر گوشت، برنج و مرغ را به گونه‌ای مدیریت کنیم که قیمت این اقلام از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ماه حتی یک ریال هم افزایش نیابد. این طرح باید حداقل ۷ دهک جامعه را پوشش دهد تا با ایجاد ثبات در تقاضا، بازار از تلاطم خارج شده و آرامش به معیشت مردم بازگردد.

وی افزود: دولت در این مسیر قدم‌های مهمی برداشته است، هرچند معتقدیم با تدبیر بیشتر و پرهیز از عجله، نتایج بهتری به دست می‌آمد. امروز اولویت اصلی ما خارج کردن مدیریت بازار ارز از دست آمریکا و خنثی‌سازی اثرات تحریم در سفره مردم است.

نظارت دقیق مجلس با برگزاری جلسات هفتگی و مستمر/ دولت بر کنترل بازار احاطه دارد

نایب‌رئیس مجلس با اشاره به کارکرد‌های نظارتی قوه مقننه گفت: ما در مجلس جلسات هفتگی مستمری را سه‌شنبه‌ها از ساعت ۶:۳۰ تا ۸ صبح با حضور وزرا، دادستان کل کشور و مسئولان قضایی داریم. این جلسات پشت در‌های بسته و بدون حضور خبرنگاران برگزار می‌شود تا نمایندگان بتوانند بدون ملاحظه و با صراحت، مطالبات مردم را فریاد بزنند.

وی ادامه داد: در جلسات اخیر که با حضور وزیر جهاد کشاورزی و مقامات قضایی برگزار شد، گزارش‌های متقن و محکمی ارائه شد که نشان‌دهنده احاطه مسئولان بر مسائل و تلاش جدی برای کنترل بازار است. علیرغم وجود تندی در بحث‌ها، برآیند جلسات نشان می‌دهد که دولت به سمت ثبات و کنترل اوضاع پیش می‌رود.

حاجی‌بابایی با استناد به آیه ۶۰ سوره احزاب، از پدیده ارجاف خبری به عنوان ابزار جنگی دشمن یاد کرد و گفت: امروز بزرگترین مشکل ما در مواجهه با جریانات تروریستی، نبرد رسانه‌ای است. دشمن تلاش داشت از طریق فضای مجازی، تمام توان خود را برای ضربه زدن به امنیت ملی بسیج کند.

وی با دفاع از تصمیمات حاکمیتی در حوزه فضای مجازی در زمان بحران، تصریح کرد: قطع دسترسی دشمن به ابزار‌های ارتباطی در مقاطع حساس، در واقع «قفل کردن شمشیر و ناو جنگی آمریکا» در گوشی‌های موبایل بود. این اقدام مانور دشمن را سلب کرد و اجازه نداد سناریو‌های خطرناک‌تری علیه مراکز حساس و منازل مسئولان به اجرا درآید.

نایب‌رئیس مجلس در بخش پایانی سخنان خود، با اشاره به آموزه‌های نهج‌البلاغه و ضرورت همراهی قلبی و عملی با جبهه حق، همگان را به تلاش حداکثری دعوت کرد و گفت: از تمامی مسئولان و فعالان انتظار دارم از امروز تا ۲۲ بهمن، فضایی شبیه به «عملیات فتح خرمشهر» ایجاد کنند. همان‌گونه که رزمندگان ماه‌ها خواب را بر خود حرام می‌کردند، امروز نیز باید برای تبیین دستاوردها، خانه به خانه و مغازه به مغازه برویم.

وی تأکید کرد: با حضور در میان دانش‌آموزان، معلمان و تمامی گروه‌های مردمی باید زمینه را برای حضوری پرشور فراهم کنیم. اطمینان دارم که ملت ایران در ۲۲ بهمن با حضور آگاهانه خود، تمام توطئه‌های اخیر را جبران کرده و شکوه ایستادگی خود را به رخ جهانیان خواهند کشاند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از خط انتقال ایستگاه پمپاژ‌ام‌الدبس تا تصفیه خانه دشت آزادگان
نخستین المپیاد فرهنگی ـ ورزشی جوانان هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری
برگزاری ملاقات مردمی استاندار آذربایجان‌غربی
اعلام نتیجه آزمون کتبی متقاضیان اخذ پروانه کارگزاران گمرکی در سال ۱۴۰۴
امضای قرارداد تمدید واردات برق از ایران به افغانستان
واریز عیدی و بسته کمک معیشتی به مستمری بگیران صندوق بیمه کشاورزی
برگزاری دومین همایش ملی معنای زندگی در گستره علم و دین در ارومیه
پلی آف لیگ قهرمانان اروپا؛ پیروزی قهرمان و رئال مادرید
از اندیشه دینی تا روایت شهادت در رادیو فرهنگ
درخواست افغانستان برای هزینه کمک های سازمان های بین الملل بر اساس اولویت ها
استان اردبیل در آستانه بهار قرآن
گشایش نمایشگاه گل و گیاه زینتی در قائم شهر
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
آمار بالای آفت زدگی و بیماری درختان در تهران
سنجش و سطح بندی داوران مسابقات قرآن در یزد
اعلام برنامه بزرگداشت اربعین شهدای حوادث تروریستی دی ماه در سمنان
گرامیداشت یاد شهدای کودتای دی ماه در اهواز
آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی کردستان
توزیع ۵۰۰ بسته کمک معیشتی در برخوار
درخشش خبرنگاران صدا و سیمای مرکز کرمان در پنجمین جشنواره رسانه و عدالت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
ایستادگی ملت ایران، آمریکا را به میز مذاکره بازگرداند
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۲ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)