• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۵۸۰۷
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵
کرمان » سیاسی

تأکید دستگاه قضایی بم بر مقابله قاطع با احتکار و گران‌فروشی

رئیس دادگستری بم با تأکید بر ضرورت کنترل بازار و مقابله با احتکار و گران‌فروشی، خواستار انجام دقیق وظایف قانونی دستگاه‌ها شد.

تأکید دستگاه قضایی بم بر مقابله قاطع با احتکار و گران‌فروشی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان رئیس دادگستری شهرستان با تأکید بر ضرورت کنترل بازار و مقابله با احتکار و گران‌فروشی، خواستار انجام دقیق وظایف قانونی دستگاه‌ها و تلاش همه‌جانبه برای ارتقای سطح رضایتمندی مردم شد.

جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم، با حضور رئیس دادگستری و دادستان، فرماندار، نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی و فرماندهان انتظامی و نظامی و مدیران اجرایی این شهرستان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل فرحبخش، رئیس دادگستری شهرستان بم با اشاره به شرایط اقتصادی جامعه اظهار داشت: نظارت بر بازار، تأمین مایحتاج عمومی و حفظ ارتزاق مردم از مهم‌ترین اولویت‌هاست و هیچ دستگاهی حق کوتاهی در انجام وظایف خود را ندارد.

وی با تأکید بر اینکه معیشت مردم خط قرمز دستگاه قضایی و اجرایی است، افزود:در شرایط فعلی، ادارات و نهاد‌های مسئول موظف‌اند به وظایف قانونی خود به‌صورت با شدت بیشتر و دقیق و مستمر عمل کنند و با حضور میدانی، از بروز احتکار، گران‌فروشی و اخلال در بازار جلوگیری نمایند.

رئیس دادگستری شهرستان بم با اشاره به نقش نظارت‌های مستمر در کاهش نارضایتی‌های اجتماعی تصریح کرد: همه ادارات از جمله صنعت و معدن، جهادکشاورزی، تعزیرات و اصناف باید با هم‌افزایی و همکاری، در راستای ارتقای سطح رضایتمندی مردم تلاش کنند و اجازه ندهند مشکلات معیشتی زمینه‌ساز آسیب‌های اجتماعی شود.

وی همچنین بر لزوم تشدید گشت‌های مشترک نظارتی و برخورد قانونی و قاطع با متخلفان تأکید کرد و افزود: برخورد با سودجویان و متخلفان باید بازدارنده و بدون اغماض باشد تا آرامش و ثبات بازار حفظ شود.

دادستان بم نیز در ادامه جلسه با تأکید بر لزوم نظارت دقیق بر روند ورود و خروج کالا در شهرستان گفت:نظارت بر بازار و جریان توزیع کالا باید به‌صورت جدی در دستور کار قرار گیرد و با هر مدیری که در روند مدیریت و تنظیم بازار اخلال ایجاد کند، بدون اغماض و قاطعانه برخورد خواهد شد و همچنین بررسی عملکرد عمده‌فروشی‌ها و نحوه عرضه کالا از مواردی است که باید با حساسیت دنبال شود.

بهنام جعفری زاده با اشاره به تحرکات دشمن برای ایجاد نارضایتی در جامعه تصریح کرد: هر اتفاقی که رخ می‌دهد، دشمن به‌دنبال آن است که از درون به نظام ضربه بزند و روی نارضایتی‌های عمومی حساب باز کرده است؛ همان‌گونه که در جریان‌های اخیر نیز شاهد آن بودیم.

این مقام قضایی با بیان اینکه مسئولان وظیفه‌ای سنگین در قبال مردم دارند، افزود:وظیفه ما به‌عنوان مسئول در نظام اسلامی، کاهش نارضایتی‌ها و تلاش برای حل مشکلات مردم است و هرچه مسائل معیشتی و اقتصادی مردم بهتر مدیریت و برطرف شود، زمینه سوءاستفاده دشمن از بین می‌رود و رسیدگی به مطالبات مردم و توجه به معیشت آنان، مهم‌ترین راهکار خنثی‌سازی توطئه‌هاست و همه دستگاه‌های اجرایی باید در این مسیر با هم‌افزایی و همکاری کامل عمل کنند.

شایان ذکر است در پایان این جلسه، بر تشدید و استمرار نظارت‌ها و ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی به مراجع ذی‌ربط تأکید شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه اندازی مرکز معاینه فنی در غرب اصفهان
دستگیری قاتل کمتر از ۷۲ ساعت در کرمان
تقابل قوی سپید انزلی و سرخپوشان پایتخت در گام بیستم
ماجرای کلانتری تهرانپارس، قابی از یک شبه کودتا
مراسم جشن ازدواج ۴۰ زوج جوان به همت خیرین و نیکوکاران کرمان
اوسمار: بازی دشواری برابر ملوان داریم
برای ایران
دانش‌بنیان کردن کشاورزی فراتر از انتقال علم است؛ فناوری باید ارزش اقتصادی ایجاد کند
پیش‌بینی ۶ هزار میلیاردتومان اعتبار برای اجرای مسکن محرومان در سال جاری
فعالیت ادارات شهرستان کوهرنگ چهارمحال و بختیاری با یک ساعت تاخیر
افتتاح طرح ۱۲۰ واحدی طرح نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد
میز مذاکرات ایران و آمریکا از نگاه مردم
کشف سلاح شکاری غیرمجاز در دامغان
نمایش فیلم فجر در رشت برای اهالی هنر
پیام تبریک رئیس‌جمهور برای قهرمانی ملی‌پوشان فوتسال در آسیا
پایان کار نماینده ایران در اسنوکر بانوان آسیا
کشاورزی دانش بنیان، کلید پایداری تولید محصولات کشاورزی
همایش پیاده‌روی خانوادگی در رودپیش فومن
مشکلات پیش روی توزیع سیلندر‌های گاز در رودبار جنوب برطرف شد
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)