• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۵۸۴۱
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

بومی سازی منبع لیزر فیبری ۳ و۶ کیلوواتی در کشور

یک مجموعه دانش بنیان در کشورمان اخیرا موفق به بومی سازی دستگاه منبع لیزری ۳ و ۶ کیلووات با خدمات گرانتی مناسب شده است. دستگاهی که پیش از این بواسطه شرکت‌های چینی به کشور وارد می‌شده است.

بومی سازی منبع لیزر فیبری ۳ و۶ کیلوواتی در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه، فعالیت اصلی این مجموعه در زمینه ساخت لیزر‌های صنعتی و نیمه صنعتی وفناوری است، افزود: این فناوری فرآیند ناوبری را برای حرکات کوچک و کوتاه‌بُرد به کار می‌گیرد.

این دانش آموخته فیزیک دانشگاه تهران با بیان اینکه، این شرکت دانش بنیان زیرمجموعه مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران است، در خصوص ویژگی و کاربرد این دستگاه اظهارکرد: این دستگاه در واقع قابلیت جدید و دقیق برای برش انواع متریال‌های فلزی با استفاده از پرتو لیزر پرقدرت را داراست.

وی گفت: دستگاه برش لیزری فلزات به منظور برش لیزری انواع فلزات مانند آهن، استیل، آلومینیوم، برنج با بهره گیری از تکنولوژی برش لیزری در توان‌های ۳ و ۶ کیلو وات طراحی شده است.

این فعال حوزه دانش بنیان با بیان اینکه، کاربرد این منابع قابل استفاده در ماشین‌های برش فلزات است که پیش از این از کشور‌های مختلف از جمله شرکت‌های چینی وارد کشور می‌شده است در ادامه تصریح کرد: این دستگاه برش لیزر از قابلیت ورق آهن از ضخامت نیم تا ۱۵ میلیمتر، لوله و پروفیل با سایز ۲۳۰ میلیمتر، برش ۲ در ۴ متر و لوله پروفیل تا طول ۶ متر برخوردار است.

به گفته وی، این محصول در بازار ایران کاملا وارداتی از کشور چین است، اما سعی کرده‌ایم با تکیه بر دانش مرکز ملی لیزر ایران این محصول را با همکاری مشترک مهندسی چینی طراحی و بومی سازی و به صورت SKD به بازار عرضه کنیم. این دستگاه نوآورانه باعث صرفه جویی بیش از ۲۰ درصدی در هزینه نهایی ساخت منابع لیزری می‌شود.

مدیرعامل این مجموعه دانش بنیان با بیان اینکه، دستگاه منبع لیزری ۳ و ۶ کیلووات از نظر کیفی قابل رقابت با نمونه‌های خارجی موجود در بازار است، افزود: این دستگاه در نمایشگاه اخیر لیزر ایران رونمایی و به بازار عرضه شده است.

وی همچنین اظهارکرد: رویکرد ما در حال حاضر پیاده سازی عمق تکنولوژی در لیزر‌های فیبری و حضور در بازار است و برهمین اساس فرآیند اس کی دی و تعمیر نگهداری لیزر‌های را شروع و امسال خود را به عنوان ارائه دهنده این خدمات در بازار معرفی کرده‌ایم.

دانش آموخته فیزیک دانشگاه تهران در ادامه افزود: این مجموعه برای صادرات با چند شرکت ماشین سازی ایرانی تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده است تا بتوانیم این دستگاه لیزری را با ماشین شرکت ایرانی به بازار‌های منطقه ارائه کنیم.

وی با اشاره به اینکه، رویکرد دوم این مجموعه دانش بنیان نیز فعالیت در حوزه خدمات برش لیزری است، اظهارکرد: از آنجایی که لیزر‌های فیبری را به عنوان منبع لیزر جمع آوری کرده‌ایم، با انعقاد یک تفاهم نامه با یک مجموعه فعال، پروژه مشترک دیگری را برای حضور در بازار‌های صنعتی آماده کرده‌ایم.

وی در باره شرایط صادراتی این محصول نوآورانه افزود: در حوزه صادرات بازار کشور تحت الشعاع شرایط تحریمی بسیار سخت است، اما در عین حال حضور در بازار‌های بین المللی به خصوص در بازار‌های منطقه و خاورمیانه و کشور‌ها آفریقایی را با برند اصلی خودمان دنبال می‌کنیم.

این فعال حوزه دانش بنیان همچنین با بیان اینکه، ما قصد نداریم فقط کارتحقیقایی انجام دهیم، گفت: هدف ما جدا از انجام کار‌های پژوهشی این است که تحقیقات انجام شده در مرکز لیزر ایران را به کمک بخش خصوصی به محصولات فناورانه تبدیل و به بازار عرضه کنیم و به عبارتی دانش را در صنعت و ساخت محصول کاربردی به کار گیریم و مجموعه ما در بالاترین سطح دانش با مرکز ملی علوم و فنون لیزر ایران همکاری می‌کند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرداآخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
پویش ایران جان، مرز میلَک سیستان و بلوچستان، نقطه جهش تجارت ایران و افغانستان
وزارت راه و شهرسازی رویکرد خود را در حوزه مسکن تغییر دهد
گلایه مسافران و رانندگان از نبود روشنایی در تونل کبیرکوه
تصویب ۴۲ همت برای لرستان در سفر رئیس‌جمهور
رمضان؛ ماه میهمانی خدا و ماه نزول قرآن
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
قیمت هر کیلوگرم زولبیا و‌بامیه ۴۰۰ هزار تومان است
ورزشی‌های بیست و نهم بهمن ماه در استان سمنان
۵۶ دادگاه صلح در استان کرمان
مهارت‌ها باید تقاضا محور باشد
افتتاح طرح‌های زیربنایی و تولیدی در سفر رئیس‌جمهور به لرستان
تصویب طرح شناسایی محدوده‌ها و محلات هدف بازآفرینی
نظر مردم لرستان درباره سفر رئیس جمهور
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ استان تهران
تأکید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان بر احیای تالاب جازموریان
بازتاب سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های بین‌المللی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
استقبال سازمان ملل از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)