پخش زنده
امروز: -
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از اجرای پویش «قصههای آسمانی» در مدارس ابتدایی استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز همدان، رسول شیدایی گفت: هدف از این پویش، افزایش انس کودکان با قصص قرآنی، تقویت مهارت قصهگویی و نهادینه کردن ارزشهای والای قرآن در زندگی روزمره نوآموزان است.
او افزود: مأموریت اصلی این کارگروه، تعمیق و گسترش فرهنگ ناب قرآنی در میان همه اقشار جامعه، به ویژه در محیطهای آموزشی است. در این راستا، برنامههایی طراحی و در حال اجراست.
شیدایی همچنین با اشاره به اجرای موفقیتآمیز طرح «بارقه» در سطح مدارس و کلاسهای داوطلب استان، تأکید کرد: این طرح در جریان است و به عنوان یک الگوی اثربخش ادامه خواهد یافت.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به تجلیل از فعالان و پیشکسوتان عرصه قرآن در مدارس طی ایام ماه مبارک رمضان، بر اهمیت توسعه هرچه بیشتر فعالیتهای قرآنی در چارچوب سند تحول بنیادین در مدارس تأکید کرد.