مصدوم شدن ۲ محیطبان پارک ملی درگز در درگیری با شکارچیان غیرمجاز
دو محیطبان پارک ملی تندوره شهرستان درگز در جریان درگیری با شکارچیان غیرمجاز مصدوم شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در جریان گشت و کنترل محیطبانان پارک ملی تندوره شهرستان درگز، ۲ شکارچی غیرمجاز شناسایی شدند که در حین اقدام قانونی برای دستگیری آنان، درگیری رخ داد و ۲ نفر از محیطبانان مصدوم شدند.
ابوالفضل شعبانی افزود: هر دو محیطبان بلافاصله به مراکز درمانی منتقل شدند که بنا بر اعلام تیم پزشکی، وضعیت عمومی آنان در حال حاضر مساعد است و روند درمانی آنها ادامه دارد.
وی اظهار کرد: متهمان پس از درگیری از محل متواری شدند اما هویت آنان به طور کامل شناسایی شده و با هماهنگی مقام قضایی و همکاری نیروی انتظامی، اقدامات لازم برای دستگیری این افراد با جدیت در حال پیگیری است.
شعبانی تاکید کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با قاطعیت، پیگیری این پرونده را تا برخورد کامل قانونی و قضایی با متخلفان ادامه خواهد داد و هیچ گونه مماشاتی با افرادی که جان محیطبانان و حافظان طبیعت را تهدید میکنند، صورت نخواهد گرفت.
پارک ملی ۷۳ هزار و ۴۳۵ هکتاری «تندوره» به عنوان یکی از بهترین زیستگاه های وحوش در ایران به ویژه «قوچ و میش اوریال» در محدوده شهرستان درگز قرار دارد. پنج مورد از هفت گونه گربه سانان ایران یعنی پلنگ ایرانی، گربه جنگلی، گربه دشتی، گربه پالاس و سیاه گوش اورآسیا در همین منطقه از درگز زیست می کنند.
درگز در ۲۶۴ کیلومتری شمال غرب مشهد واقع است.