پخش زنده
امروز: -
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: در دی امسال حدود ۷۵ درصد درخواستهای صدور گواهی عدم سوءپیشینه به صورت غیرحضوری و خودکاربری ثبت شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، محمدکاظمیفرد افزود: دادستانهای سراسر کشور و دادستانی کل، با وجود مشغله زیاد کاری به واسطه اغتشاشات به وجود آمده طی روزها و هفتههای گذشته، سایر وظایف جاری خود از جمله انجام تکالیف قانونی در مقوله صدور گواهی عدم سوءپیشینه برای داوطلبان انتخابات شورای شهر و روستا را به نحو احسن انجام دادند که این موضوع، جای قدردانی دارد.
کاظمیفرد با اشاره به صدور حدود ۳ میلیون گواهی عدم سوءپیشینه به صورت سالیانه، گفت: میانگین زمان صدور این گواهی طی دیماه سال جاری در سراسر کشور، ۱۹ ساعت بود؛ این در حالی است که در ابتدای راه اندازی سامانه مربوطه، فرآیند صدور گواهی عدم سوءپیشینه ۶ روز به طول میانجامید.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه افزود: در دیماه سال جاری، حدود ۷۵ درصد درخواستهای صدور گواهی عدم سوءپیشینه به صورت غیرحضوری و خودکاربری، ارسال شدند.