• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۳۱۸۸
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
اردبیل » اجتماعی

بهره‌برداری از ۴۴۷ پروژه بهزیستی اردبیل همزمان با دهه فجر

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل از افتتاح ۴۴۷ پروژه مختلف در نقاط گوناگون استان به مناسبت دهه فجر خبر داد و اقدامات این سازمان در ۱۰ ماه گذشته را تشریح کرد.

بهره‌برداری از ۴۴۷ پروژه بهزیستی اردبیل همزمان با دهه فجر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل طاهره رزاق‌پور در نشست با اصحاب رسانه، با بیان این مطلب گفت: پروژه‌های دهه فجر شامل ۷۲ واحد مسکن مددجویی، افتتاح ۱۲ مرکز و مؤسسه و اجرای ۳۷۱ طرح خوداشتغالی و اشتغال‌زایی در استان است.

وی با اشاره به پویش «سلام محله»، افزود: هدف از این طرح شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های محلات و جلب مشارکت اهالی در رفع نیاز‌های محلی است. علاقه‌مندان می‌توانند از ۱۴ بهمن به‌صورت حضوری در مراکز مثبت زندگی ثبت‌نام کنند.

رزاق‌پور تأکید کرد: محلات باید به کانون حل مسائل و ارتقای سلامت اجتماعی تبدیل شوند و افراد با هر تخصصی می‌توانند از طریق وب‌سایت طرح سلام در یکی از ۱۳ گروه کاری مشارکت کنند.

وی همچنین به اجرای طرح سلامت اجتماعی محله‌محور در دو مدرسه اردبیل و خلخال اشاره کرد و گفت: این اقدامات تنها بخشی از برنامه‌های ما در سال جاری بوده است.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ادامه داد: در ۱۰ ماه گذشته، بیش از ۳۰ هزار معلول خدمات غیرمستمر دریافت کرده‌اند و مستمری ۲۰ هزار و ۲۷ نفر از آنان پرداخت شده است. همچنین به ۳ هزار و ۷۰۳ نفر کمک‌هزینه معیشتی ارائه شده است.

رزاق‌پور افزود: ۲ هزار و ۷۵۵ نفر از حق پرستاری، ۲ هزار و ۱۵۹ نفر از کمک هزینه لوازم بهداشتی و ۶ هزار و ۷۰۰ مورد کمک هزینه وسایل توانبخشی بهره‌مند شده‌اند. همچنین تعمیر اندام‌های مصنوعی، کاشت حلزون و تأمین قطعات مربوطه برای تعداد قابل توجهی از معلولان انجام شده است.

وی با اشاره به توانبخشی مبتنی بر جامعه شهری و روستایی، گفت: ۱۰ هزار و ۸۶۷ نفر از خدمات آموزش، معیشت، ورزش، درمان و فرهنگ بهره‌مند شده‌اند و ۱۹۸ نفر از افراد دارای معلولیت از خدمات مالی خرد بهره‌مند شده‌اند.

بهزیستی اردبیل با ۱۷۰ مأموریت تخصصی همراه جامعه هدف است

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با تشریح گستره‌ای از خدمات حمایتی، توانبخشی، پیشگیرانه و اشتغال‌محور این نهاد، گفت: بهزیستی با بیش از ۱۷۰ مأموریت تخصصی، از توانبخشی و سلامت اجتماعی تا اورژانس اجتماعی، اشتغال و پیشگیری از آسیب‌ها، به‌صورت شبانه‌روزی در کنار جامعه هدف حضور دارد و همراهی رسانه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در تقویت اعتماد اجتماعی و اثربخشی این خدمات ایفا می‌کند.

رزاق‌پور همچنین به اقدامات پیشگیری اشاره کرد و گفت: در این مدت، غربالگری بینایی ۵۳ هزار و ۳۴۸ کودک، غربالگری شنوایی ۱۷ هزار و ۹۰۴ نوزاد و کودکان، خدمات پیشگیری از معلولیت برای ۷ هزار و ۹۵۰ نفر و مشاوره ژنتیک برای ۴ هزار و ۵۲۱ نفر انجام شده است.

وی از فعالیت ۳۰ مرکز روزانه و ۳۹ مرکز شبانه‌روزی بهزیستی خبر داد و افزود: مراکز نگهداری معلولان و سالمندان خدمات توانبخشی و مراقبت در منزل را برای بیش از ۳ هزار و ۸۵۲ نفر ارائه می‌دهند.

رزاق‌پور همچنین به ۳۹۵ مرکز پیش‌حرفه‌ای، حرفه‌آموزی و کارگاه‌های تولیدی حمایتی، آموزش و توانبخشی خانواده کودکان با اختلال شنوایی، مناسب‌سازی محیط زندگی و خودرو‌های معلولان، هنر درمانی و پرداخت کمک هزینه ایاب‌وذهاب به افراد تحت پوشش اشاره کرد.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل ادامه داد: در حوزه سلامت اجتماعی، خط مشاوره ۱۴۸۰ به صورت رایگان و شبانه‌روزی خدمات ارائه می‌دهد و طی ۱۰ ماه گذشته بیش از ۱۶ هزار تماس ثبت شده است. همچنین ۹۵ مرکز مشاوره دولتی و غیر دولتی به ۲۹ هزار و ۶۸۳ نفر خدمات ارائه کرده‌اند.

وی افزود: در این مدت آموزش‌های پیش از ازدواج و مهارت‌های زندگی به ۱۷ هزار و ۴۸۱ نفر، آموزش بلوغ و غربالگری اضطراب به ۱ هزار و ۱۲۶ نفر ارائه شده و حمایت از ۵۸۵ خانواده چندقلو، مراقبت از ۶۵ کودک در مراکز تحت پوشش و واگذاری حضانت ۹ کودک بی‌سرپرست نیز انجام شده است.

 

بهره‌برداری از ۴۴۷ پروژه بهزیستی اردبیل همزمان با دهه فجر

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با اشاره به وضعیت کودکان تحت پوشش مراکز نگهداری، تأکید کرد که اغلب این کودکان دارای معلولیت هستند و در صورتی که خانواده‌ها تمایل به سرپرستی کودکان دارای معلولیت نشان دهند، هیچ کودکی در مراکز نگهداری باقی نخواهد ماند؛ امری که نیازمند فرهنگ‌سازی گسترده است.

رزاق‌پور گفت: امسال طرح‌های متعددی در سطح استان اجرا شد؛ از جمله طرح محب با ۱۶ تیم برای ارائه خدمات به ۷۶ نفر، غربالگری سلامت جسمی بانوان سرپرست خانوار با ثبت دو هزار و ۹۳۷ مورد ارجاع، اجرای طرح اجتماع‌محور در شش محله کم‌برخوردار شهرستان‌های اردبیل، مشگین‌شهر و پارس‌آباد برای ۲۵ هزار و ۷۶۱ ساکن و بازپیوند تحصیلی ۱۵ کودک ترک تحصیل‌کرده در شهرستان‌های کوثر، خلخال، مشگین‌شهر، سرعین، پارس‌آباد و نمین.

رزاق‌پور با اشاره به اقدامات حوزه فوریت‌ها و پیشگیری، افزود: اورژانس اجتماعی در ۱۰ ماه گذشته، شش هزار و ۹۴۶ مورد خدمات سیار ارائه کرده و طی ۱۴ هزار و ۳۶۵ تماس با خط ۱۲۳، کارشناسان مربوطه موفق به انجام دو هزار و ۴۶۰ مورد مداخله در بحران شده‌اند.

وی ادامه داد: ۸۵۸ مورد روستاگردی و مدرسه‌گردی توسط تیم‌های سیار انجام شده، پذیرش شش هزار و ۳۳۶ نفر در مراکز اقامتی درمان‌مدار، اقامت ۱۲۳ نفر در مرکز صیانت، اجرای طرح اجتماع‌محور پیشگیری از اعتیاد برای دو هزار نفر و برگزاری ۴۷ دوره ارتقای توانمندی‌های رفتاری شناختی برای ۹۴۰ نفر از دیگر اقدامات این حوزه بوده است.

حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر و مشارکت اجتماعی

رزاق‌پور به فعالیت ۱۲ مؤسسه و جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی و ۴۲۳ نفر گروه همیار محلی اشاره کرد و گفت: ساماندهی ۱۴۰ کودک کار و خیابانی، نگهداری از ۹ کودک، حمایت از ۱۴۱ دختر و زن آسیب‌دیده، اجرای طرح خاتم برای ۸۵۰ نفر با هدف آگاه‌سازی زنان و خودمراقبتی دختران، مشارکت اجتماعی ۵۷۲ نوجوان و اجرای برنامه مشارکت اجتماعی برای ۴۹۱ بانوی استان از جمله اقدامات شاخص ماست.

مدیرکل بهزیستی اردبیل در بخش توسعه اشتغال و توانمندسازی، تصریح کرد: طی ۱۰ ماه گذشته برای ۳۸۵ نفر زمینه اشتغال فراهم شد و دو هزار و ۱۷۱ نفر برای بهره‌مندی از تسهیلات تبصره ۱۵ معرفی شدند که ۲۵۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اختصاص یافت.

وی ادامه داد: در این مدت بیمه کارفرمایی و خویش‌فرمایی ۴۹۶ نفر از معلولان و نیازمندان، بیمه بازنشستگی دو هزار و ۱۸۶ نفر از زنان سرپرست خانوار، پرداخت شهریه ۳۷۴ دانشجو، هزینه تحصیلی سه هزار و ۶۱ دانش‌آموز، پرداخت هزینه درمان دو هزار و ۵۹۰ نفر و اعطای ۱۲۹ فقره تسهیلات مسکن به محرومان انجام شد.

رزاق‌پور با اشاره به مشارکت‌های مردمی گفت: ۲۵۱ مرکز، ۱۱۸ مؤسسه غیر دولتی و ۴۱ مؤسسه خیریه زیر نظر بهزیستی استان فعالیت دارند و طی ۱۰ ماه گذشته، ۱۷ موافقت اصولی، ۱۶ پروانه فعالیت و هفت پروانه تأسیس صادر شد.

وی همچنین از اهدای ۱۰۳ جهیزیه به خانواده‌های تحت پوشش و جمع‌آوری بیش از ۱۳۱ میلیارد ریال کمک مردمی خبر داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
شرط بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان
جاودانگی انقلاب اسلامی با حماسه آفرینی‌های ملت
مسابقات تکواندوی خردسالان غرب کشور در بروجرد لرستان
مسجد، مرکز اصلی ایمان و اتحاد اجتماعی
برپایی نمایشگاه نقاشی و کاریکاتور در آبادان
کشف و ضبط دو رشته تور دامی ماهیگیری در شاهین‌دژ
سهم ۱۵ درصدی استان یزد در تولید فولاد کشور 
دستگیری برخی عاملان تخریب در اغتشاشات دامغان
آمادگی مردم مهاباد برای نمایش وحدت و همبستگی ملی در جشن انقلاب
نحوه فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری ۱۹ بهمن
حذف آرد ۱۸ درصد از شبکه توزیع خراسان جنوبی
بارش‌های بیش از ۳۰ میلی متری در لالی، حسینیه اندیمشک، ایذه و بهبهان
کشف ۲۹ فقره سرقت در شهرستان خدابنده
تأمین برق پایدار، کاهش هزینه‌ها و توسعه امکانات رفاهی از جمله مزایای نصب صفحات خورشیدی
کشف ۱۰۰ کیلوگرم کابل برق سرقتی در نجف آباد
توسعه فوتبال شهرستان‌ها با پشتوانه مالی پایدار
ادامه بارش برف و باران در لرستان
افتتاح مرکز ترک اعتیاد در میامی
افتتاح ۹ طرح عمرانی و خدماتی با ۱۴ و نیم میلیارد تومان هزینه در تایباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب ۱۷ بهمن
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
شکارچیان متخلف در دام قانون
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)