• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۳۸۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵
سیاسی » دولت

هشدار صریح دولت به خودروسازان متخلف

معاون اول رئیس جمهور در نشست ستاد تنظیم بازار با توجه به تشکیل کارگروهی برای بررسی تخلف یکی از شرکت‌های خودروسازی، گفت: دولت از اقتدار قانونی خود در برابر مدیری که بدون هماهنگی با دستگاه‌های مسئول، اقدام به افزایش قیمت یا تولید را متوقف کند، استفاده خواهد کرد.

هشدار صریح دولت به خودروسازان متخلف

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس جمهور، نشست ستاد تنظیم بازار به ریاست محمد رضا عارف برگزار شد و در آن، ضمن بررسی آخرین قیمت کالا‌های منتخب و وضع تولید اقلام اساسی، بر لزوم پیش‌بینی و تأمین کافی کالا‌های لازم برای مردم در آستانه ماه مبارک رمضان و عید سعید نوروز تأکید شد.

در این نشست که با حضور وزیران صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، دادگستری، سخنگوی دولت و مدیران دستگاه‌های مربوط برگزار شد، معاون اول رئیس جمهور دستور داد که برنامه‌ریزی‌های لازم برای تولید و عرضه مناسب کالا‌های اساسی، به‌ویژه اقلام پرمصرف با جدیت دنبال شود.

تأکید بر تأمین کالا‌های اساسی و آسان‌تر شدن واردات

در این نشست، تغییرات میان‌دوره‌ای قیمت کالا‌های منتخب، وضع تولید اقلام اساسی و شاخص‌های هر روز بازار، رصد و همچنین بر آسان‌تر شدن خروج کالا‌های اساسی از بنادر و رفع مشکلات استانداران در عرصه واردات نهاده‌ها و کالا‌های اساسی، تأکید شد.

معاون اول رئیس‌ جمهور از وزیر جهاد کشاورزی خواست تا پیش‌بینی‌های لازم برای تأمین کافی کالا‌های لازم برای مردم در ماه مبارک رمضان و عید سعید نوروز، از جمله مرغ و تخم‌ مرغ انجام شود تا بازار این اقلام با کمبود یا نوسان غیرمتعارف رو به رو نشود.

هشدار صریح به خودروسازان متخلف

در ادامه این نشست، گزارشی از وضع بازار خودرو و اقدام یکی از شرکت‌های خودروسازی برای افزایش قیمت بدون هماهنگی با شورای رقابت و وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه شد.

محمد رضا عارف با توجه به تشکیل کارگروهی در دولت برای بررسی این مسئله، تصریح کرد: دولت از اقتدار قانونی خود در برابر مدیری که بدون هماهنگی با دستگاه‌های مسئول، اقدام به افزایش قیمت یا تولید را متوقف کند، استفاده خواهد کرد.

معاون اول رئیس جمهور به مدیران اقتصادی هشدار داد که معیشت مردم، خط قرمز دولت است و در این زمینه با کسی تعارف نداریم؛ اگر کسی نمی‌تواند تولید کند، دولت با استفاده از اقتدار خود، مدیر دولتی منصوب می‌کند و اجازه نمی‌دهد که زندگی مردم مختل شود.

تزریق ۷۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش به بخش تولید

عارف با تبریک چهل و هفتمین سالگرد آغاز دهه مبارکه فجر و گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه و جنگ تروریستی اخیر، گفت: اصلاح ساختار اقتصادی، نگرانی‌هایی در عرصه سرمایه در گردش صنعت و تولید ایجاد کرده بود که برای رفع آن، تأمین ۷۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش به تصویب دولت رسید و باید سریع‌تر در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.

معاون اول رئیس جمهور، همچنین اظهار داشت: با تصویب در نشست سران قوا، سرمایه دو بانک صنعت و معدن و کشاورزی افزایش یافته است.

پذیرش گرانی، نه گران‌فروشی!

معاون اول رئیس جمهور با توجه به افزایش قیمت برخی کالا‌ها، تصریح کرد: ما گرانی ناشی از اصلاح ساختار اقتصادی را قبول داریم، اما نباید گران‌فروشی داشته باشیم.

عارف با قدردانی از همکاری اتاق اصناف و اتحادیه‌ها، گفت: با پیشنهاد اتاق اصناف، بیش از ۸۰ درصد کالا‌های طرح کالابرگ به‌دست اصناف جزء، توزیع و در کنار فروشگاه‌های زنجیره‌ای، به خواسته اصناف نیز توجه شد که نتایج مثبتی به همراه داشت.

معاون اول رئیس‌ جمهور، همچنین با قدردانی از اقدامات کارگروه ماده (۱۳) آیین‌نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم و همکاری نهاد‌های نظارتی و امنیتی، اظهار داشت: مرحله نخست این طرح به‌خوبی اجرا شده است و با رفع اشکالات احتمالی، مرحله دوم با کیفیت بالاتر اجرا خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
تداوم بهره برداری از طرح‌های عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
از کاشت نهال تا نوسازی ۳۷۵ خانه برای محرومان در ایلام
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
راه اندازی مرکز معاینه فنی در غرب اصفهان
دستگیری قاتل کمتر از ۷۲ ساعت در کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
باران در راه کرمان
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)