• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۴۹۰۶
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
مرکزی » اجتماعی
دهه مبارک فجر سال ۱۴۰۴؛

اجرای ۲۵۰۰ عنوان ویژه‌برنامه دهه فجر در سراسر استان مرکزی

سپاه حضرت روح‌الله: ۶۵ عنوان برنامه با بیش از دو هزار و پانصد اجرای استانی در سطح شهرها، بخش‌ها و روستا‌های استان مرکزی برنامه‌ریزی شده است.

اجرای ۲۵۰۰ عنوان ویژه‌برنامه دهه فجر در سراسر استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ جانشین سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی برنامه‌های ایام‌الله دهه مبارک فجر سال ۱۴۰۴ را تشریح کرد و گفت: بر اساس تأکید مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، برگزاری دهه فجر باید همانند جشن نیمه شعبان با شور و نشاط مردمی، امیدآفرینی و حضور گسترده اقشار مختلف جامعه همراه باشد. 

سرهنگ پاسدار علی رسولی با اشاره به انتخاب شعار محوری امسال با عنوان ایران مقتدر، ملت پیروز افزود: کمیته بسیج دهه مبارک فجر سپاه حضرت روح‌الله، در مجموع ۶۵ عنوان برنامه با بیش از دو هزار و پانصد اجرای استانی را در سطح شهرها، بخش‌ها و روستا‌های استان مرکزی به اجرا خواهد گذاشت، این برنامه‌ها با محوریت تقویت هویت انقلابی، نشاط اجتماعی و تبیین دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی برگزار می‌شود. 

سرهنگ رسولی با اشاره به اهمیت فضاسازی محیطی گسترده متناسب با ایام‌الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه ابراز داشت: هدف از این اقدام، ایجاد شور اجتماعی و پیوند معنوی بین مردم و ارزش‌های انقلاب است. در این ایام، میادین، خیابان‌ها، مراکز شهری و روستایی استان با پرچم‌های ایران، پوستر‌های انقلابی و نماد‌های ملی آذین خواهد شد. 

او از برگزاری بیش از ۸۵۰ نشست روشنگری و ده‌ها جشن انقلاب اسلامی در میادین و محله‌های شهری و روستایی خبر داد و گفت: این نشست‌ها با حضور اندیشمندان، خانواده‌های معظم شهدا و راویان انقلاب برگزار می‌شود تا روحیه خودباوری و امید در جامعه تقویت گردد. 

جانشین سپاه روح‌الله با اشاره به برگزاری نورافشانی سراسری در شب‌های مبارک نیمه شعبان و ۲۲ بهمن افزود: این اقدام با حضور مردم در میادین اصلی شهر‌ها صورت گرفته و جلوه‌ای تازه از شادمانی ملی و انسجام انقلابی را به نمایش خواهد گذاشت. 

سرهنگ رسولی گفت: در یکی دیگر از برنامه‌های شاخص، زنگ مقاومت در تمامی مدارس استان مرکزی همزمان با آغاز دهه فجر نواخته می‌شود تا دانش‌آموزان نسل جدید نیز پیام ایستادگی، عزت و استقلال را از انقلاب اسلامی بیاموزند. 

سرهنگ رسولی از تدارک ایستگاه‌های صلواتی و مراکز خدمت‌رسانی مردمی در نقاط مختلف خبر داد و گفت: در این ایام، بسیجیان با هدف تقویت همبستگی اجتماعی و خدمت به مردم، به صورت داوطلبانه در این ایستگاه‌ها فعال خواهند بود. همچنین یادواره‌های شهدا در قالب محلی، خانوادگی و محله‌ای برگزار می‌شود تا یاد و نام شهیدان انقلاب و امنیت در دل مردم زنده بماند. 

او افزود: در حوزه ورزش و نشاط اجتماعی نیز، مسابقات متنوعی همچون کشتی، شنا، فوتسال، تیراندازی، کاراته، دارت و جودو با همکاری بسیج ورزشکاران در سطح شهر‌ها برگزار خواهد شد، این فعالیت‌ها با هدف معرفی ظرفیت‌های جوانان و گسترش روحیه پهلوانی در میان آنان طراحی شده است. 

رسولی گفت: در حوزه فرهنگی و قرآنی نیز، محافل انس با قرآن کریم و اجرای ۳۰۰ گروه سرود پاتوقی در طول ایام دهه فجر برگزار می‌شود، این گروه‌های مردمی در محلات، مدارس و مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن با اجرای سرود‌های انقلابی، فضای حماسی و شورآفرینی را در سراسر استان رقم خواهند زد. 

او به نقش فضای مجازی در تبیین دستاورد‌های انقلاب اشاره کرد و از تولید محتوای گسترده با موضوع دهه فجر و انتشار آن در بستر‌های رسانه‌ای خبر داد و افزود: هدف از این تولیدات، تبیین گفتمان مقاومت و بازخوانی ارزش‌های انقلاب به زبان امروز جوانان است. 

جانشین سپاه حضرت روح‌الله افزود: بسیج سازندگی در ایام‌الله دهه فجر بخشی از طرح‌های محرومیت‌زدایی خود را با ارزش مالی بیش از ۲۰ میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان افتتاح خواهد کرد. این طرح‌ها شامل ساخت و افتتاح واحد‌های مسکونی، اجرای پروژه‌های آبرسانی روستایی، احداث کارخانه‌های عطرسازی و مفتول‌سازی، ساخت بند‌های خاکی، کانال‌های انتقال آب، گلخانه، کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی و پروژه‌های آبخیزداری است. 

او گفت: به‌موازات این طرح‌ها، ده‌ها میز خدمت با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در سراسر استان برپا خواهد شد تا مردم بتوانند در جریان مستقیم خدمات دولت و دستگاه‌های انقلابی قرار گیرند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گره‌هایی که در دیدار‌های رو در رو باز می‌شود
موفقیت دانش‌ آموزان خراسان رضوی در جشنواره علمی و پژوهشی کشور
زنگ خطر سلامتی در بین کودکان و نوجوانان با شیوع چاقی
معرفی برترین‌های پاراتکواندو ایران
رونمایی اولیه از «ماینو بانک»؛ نخستین نئوبانک تخصصی صنایع معدنی کشور در کرمان
آشنایی با شیوه‌های مقابله با جنگ رسانه‌ای در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
۶۶۹ حلقه چاه غیرمجاز از مدار خارج شد
افتتاح ساختمان و راه اندازی اورژانس اجتماعی در دیشموک
تشکیل کمیته بازرسی هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در چهارمحال و بختیاری
آغاز پروژه مشترک منابع طبیعی دربم
جوی آرام و ابرناکی در لرستان
نشست بصیرتی - تبیینی در دانشگاه ازاد اسلامی واحد لاهیجان
افتتاح ۶۹ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان کیار چهارمحال و بختیاری
در بودجه، بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باید محور باشد
برگزاری مسابقات فوتبال رایانه‌ای در گرمسار
بارش رحمت الهی، نویدبخش روز‌های پربرکت برای گلستان
میرحسینی: لایحه اصلاح قانون امور حسبی در حال پیگیری است
بهره برداری از درمانگاه مهر شفا لالی
تشکیل ۱۱۰قرارگاه جهادی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی راهکاری برای مهار سیلابها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا
برگزاری مسابقات والیبال جام جوان در بیارجمند
آموزش بهداشتی حجاج مهریزی با محوریت پیشگیری از بیماری‌های واگیر
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
الکترونیکی شدن ثبت‌نام داوطلبان شورا‌های اسلامی روستا
هشدار چین به آمریکا درباره ایران
ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی از فردا
پیام تبریک سران ۱۴ کشور دیگر به رئیس جمهور
ثبت نام شورا‌های روستا‌ها تا ۳۰ بهمن
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)