• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۶۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
کارگردان فیلم مارون:

این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است

نشست رسانه ای فیلم مارون با حضور عوامل این فیلم در خانه جشنواره در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است * // سلام  این خبر را با گوشی گذاشتم نمی دانستم با گوشی عکس را چطور بارگذاری کنم لطفا یه عکس جستو کنید و بگذارید برای خبر.  ممنون از لطف شما

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛ امیراحمد انصاری کارگردان، مهدی صاحبی نویسنده و تهیه کننده، داوود محمدی مدیر فیلمبرداری و بهنام خاکسار طراح جلوه‌های ویژه در این نشست حاضر بود.
 
کارگردان این فیلم در ابتدا ضمن ابراز تسلیت به خانواده‌های درگذشتگان وقایع اخیر، در مورد فرایند شکل‌گیری فیلم بیان کرد: چیزی که در مورد هدایت‌الله طبیب برای من جذاب بود، این بود که ایشان علاوه بر اینکه یک نخبه علمی بود، از نظر نظامی هم دارای هوش بسیار بالایی بود و معروف بود به «چمرانِ جنوب». این وجوه باعث شد که به سراغ ایشان برویم و ژانر فیلم را به سمت جاسوسی- اکشن ببریم. برای من مهم بود که نسل زد ما قهرمان‌های کشور خود را بهتر بشناسد. دِین این افراد بر گردن ما است و همین دلیل این موضوع انتخاب بود.
 
وی افزود: اکثر فیلم در ایران فیلمبرداری شده، پلان‌های کوتاهی در آمریکا نیز ضبط شده است. مانند همه بیوگرافی‌های دنیا ما این بیوگرافی را کمی دراماتیک‌تر و جذاب‌تر کردیم، تا نبض مخاطب خود را بتواند دست بگیرد.
 
انصاری در مورد ضعف بیان زبان انگلیسی امیرحسین فتحی توضیح داد: به‌نظر ما اینجوری نبوده است، در نظر داشته باشیم که امیرحسین فتحی در این فیلم نقش یک دانشجوی ایرانی را بازی می‌کند و نیازی به لهجه عمیق ندارد.
 
وی درمورد چند پارگی روایت، عنوان کرد: وقتی این روایت در مراحل ابتدایی مورد تحقیق و پژوهش قرار گرفت، به این نتیجه رسیدیم که روایت این‌گونه بیان شود، البته تنها یک راه درست در سینما وجود ندارد و یک داستان را می‌شود از وجوه مختلف و متفاوت روایت کرد.
 
تهیه کننده فیلم در ادامه در مورد روایت جنگ در انتهای فیلم، مطرح کرد: شاید اگر به خود من بود، فیلم در همان آمریکا به پایان می‌رسید اما کار گروهی با نظر جمع به نتیجه و جمع‌بندی می‌رسد.
 
طراح جلوه‌های ویژه فیلم درمورد میزان بهره‌گیری از جلوه‌های ویژه در کل فیلم، تصریح کرد: حدود ۲۲ دقیقه از فیلم با بهره‌گیری از جلوه‌های ویژه شکل گرفته که ثمره همکاری و همراهی یک تیم خوب است که در زمان بسیار کوتاهی این میزان از انفجار و صحنه‌های دشوار آماده شود.
 
مدیر فیلمبرداری فیلم «مارون» درمورد شرایط فیلمبرداری فیلم، بیان کرد: ما چون مونتاژ موازی می‌کردیم، می‌دانستیم که بنا است که به چه پلانی کات بزنیم و مقداری از آن بعدا در تدوین تغییر کرد. وقتی یک فیلم بیوگرافیک به آدم پیشنهاد می‌شود، اولین چیزی که به ذهن می‌رسد، فضای مستندگونه و مهیا کردن اتمسفری که برای مخاطب باورپذیر باشد.
 
وی ادامه داد: پس از جلسات متعدد و همفکری با تهیه‌کننده و کارگردان به این رسیدیم که روایت ما روایت خشک و ساده‌ای نباشد و مقداری متفاوت به مقوله بیوگرافیک نگاه کنیم. این تفاوت نگاه، در مدل نورپردازی، قاب‌بندی‌ها و استفاده از رنگ‌ها وجود دارد که شخصیت‌هارا به شخصیت‌هایی پویا بدل کرده است و فضای رئالیسم و باورپذیر فیلم را می‌تواند مهیا کند.
 
انصاری درمورد جامعه هدف فیلم، یادآور شد: مدل‌های متفاوتی از فیلم‌های بیوگرافیک از شهدای دیگر ساخته می‌شود، ماهم مدل دیگری را می‌سازیم. مسئله این است که ما سعی کردیم تفکرات دهه ۷۰ آمریکا را بیان کنیم که در آثار برجسته تولید شده آن زمان هم وجود داشته است؛ آثاری مانند «صورت زخمی» و «پدرخوانده» که این فضارا دارا هستند.
 
کارگردان «مارون» تأکید کرد: ما خیلی به مخاطب نسل جوان خود فکر کردیم و سعی کردیم به شکلی فیلم را تولید کنیم که مخاطب نسل زد آن را دوست داشته باشد و با آن همراه شود.
 
وی در مورد احتمال اقبال «مارون» در جشنواره‌های بین‌المللی گفت: قطعا در روایت به این فکر کردیم که بشود فیلم را ورای این مرز هم پخش کرد اما به هدف جشنواره خاصی ساخته نشده است، کلا این تصور را هیچ وقت نداشتم که فیلمی را برای جشنواره‌ای بسازم.

 

.

.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۸ بهمن
بارش پراکنده باران در سمنان
افتتاح ۸۵ طرح اشتغالزایی و حمایتی بهزیستی در آذربایجان شرقی
ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در استان گلستان
آمادگی گیلانیان برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم الله ۲۲ بهمن
توقیف خودرو حامل گوشت بدون مجوز در رودبار
افتتاح متمرکز ۳۱۰ طرح عمرانی و اقتصادی در گرگان با حضور وزیر نیرو
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ بهمن در یک نگاه
نظر گیلانیان در مورد دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا
آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی
جای قهرمان در فیلم‌هایمان خالی است
مصاف داماش گیلان و نود ارومیه در رشت
خبر‌هایی از برگزاری جشن های سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران
آیین آغاز عملیات اجرایی سایت نهضت ملی مسکن خضرآباد یزد
افتتاح ۱۳۷ طرح عمرانی، تولیدی و اقتصادی امروز در بندرگز
تداوم بهره برداری از طرح‌های عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
از کاشت نهال تا نوسازی ۳۷۵ خانه برای محرومان در ایلام
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
راه اندازی مرکز معاینه فنی در غرب اصفهان
دستگیری قاتل کمتر از ۷۲ ساعت در کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
باران در راه کرمان
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)