پخش زنده
امروز: -
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسدآباد از دستگیری دو نفر از عناصر وابسته به محور آمریکایی، صهیونستی که قصد تهیه و ارسال فیلم به شبکه معاند اینترنشنال را داشتند خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیمای مرکز همدان؛ دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اسدآباد گفت: با توجه به وضعیت خاص حاکم بر جامعه، با حساسیت بیشتری نسبت به افرادی که قصد اخلال در نظم عمومی به بهانه چهارشنبه آخر سال را داشته باشند، برخورد قضایی صورت خواهد گرفت و متهمین دستگیر شده نیز تا پایان تعطیلات نوروز بازداشت خواهند شد.
امید کاویار همچنین اظهار داشت: با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (ع) و سازمان اطلاعات سپاه شهرستان، دو نفر از عناصر وابسته به محور آمریکایی، صهیونستی که قصد تهیه و ارسال فیلم به شبکه معاند اینترنشنال و با تهیه تجهیزات قصد ایجاد آشوب و اغتشاش در شهرستان را داشتند، به همراه تجهیزات دستگیر و با صدور قرار مناسب توسط مقام قضایی به زندان معرفی شدند.
وی با تاکید برحساسیت دستگاه قضایی در شرایط جنگی اعلام کرد: با هر فرد یا افرادی که با ادعای دروغین و انتشار مطالب کذب، قصد ایجاد رعب و وحشت و نگرانی در شهرستان را داشته باشد برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.