پخش زنده
امروز: -
ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا در بیانیهای مشترک اعلام کردند: رزمندگان اسلام انتقام خون پاک شهیدان مظلوم ناوشکن دنا را با ضربات به مراتب مهلک و کشنده تری خواهند گرفت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، متن کامل بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتمالانبیا بدین شرح است:
شهادت سرافرازانه دریادلان ناوشکن دنا را به محضر حضرت بقیه الله اعظم (عج)، مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، فرماندهان، خانواده های معظم شهدای والامقام و آحاد رزمندگان اسلام، تبریک و تسلیت میگوییم.
دریادلان نیروی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حالی مظلومانه به دست جلادان و سفاکان آمریکایی صهیونیستی به شهادت رسیدند که در حال برگشت از ماموریت همکاری های چندجانبه با کشورهای هم پیمان و دوست در راستای برقراری امنیت دریانوردی بودند.
ضمن گرامی داشت یاد و خاطره این شهیدان گرانقدر، به روح بلند و ملکوتی آنان درود فرستاده و به خانواده های داغدار و امت نستوه ایران عزیز اطمينان خاطر میدهیم که رزمندگان اسلام انتقام خون پاک شهیدان مظلوم ناوشکن دنا را با ضربات به مراتب مهلک و کشنده تری که از ابتدای جنگ تا کنون متحمل شده اند از متجاوزان و ددمنشان آمریکایی صهیونیستی خواهند گرفت.
اصلا نباید در زمان صلح هم یک ناو جنگی به هردلیل به هندوستان فرستاده شود کشوری که رژیم ان علنا به نوکری و سرسپردگی به اسراییل وامریکا افتخار میکند