• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۴۱۶۸۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸
بین الملل » غرب آسیا

واکنش نماینده ایران به یاوه گویی وزیر خارجه رژیم صهیونی

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد با ارسال نامه‌های جداگانه به دبیر کل سازمان ملل و رئیس دوره‌ای شورای امنیت به یاوه گویی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی پاسخ داد.

واکنش نماینده ایران به یاوه گویی جدید وزیر خارجه رژیم صهیونیستی

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد با ارسال نامه‌های جداگانه به دبیر کل سازمان ملل و رئیس دوره‌ای شورای امنیت تاکید کرد: نامه وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی مشتمل بر مجموعه‌ای از اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران و مصداقی دیگر از تلاش این رژیم برای تحریف واقعیت، گمراه‌سازی شورای امنیت و توجیه اقدامات تجاوزکارانه غیرقانونی خود علیه جمهوری اسلامی ایران است.

متن کامل نامه امیرسعید ایروانی به آنتونیو گوترش و مایک والتز به این شرح است:

بنا به دستور دولت متبوعم و در پاسخ به نامه مورخ ۱۰ مارس ۲۰۲۶ نماینده رژیم اسرائیل (S/۲۰۲۶/۱۶۲)، به استحضار می‌رساند نامه وزیر امور خارجه رژیم اسرائیل مشتمل بر مجموعه‌ای از اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران است؛ اتهاماتی که مصداقی دیگر از تلاش رژیم اسرائیل برای تحریف واقعیت، گمراه‌سازی شورای امنیت و توجیه اقدامات تجاوزکارانه غیرقانونی خود علیه جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود.

جمهوری اسلامی ایران قاطعانه تمام ادعا‌های مندرج در این نامه را رد می‌نماید. ادعا‌های مطرح‌شده از سوی رژیم اسرائیل به‌کلی بی‌اساس است و تلاشی عامدانه محسوب می شود برای وارونه‌سازی واقعیت‌ها از طریق نمایش متجاوز در مقام قربانی، در حالی که نقض‌های فاحش حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد به دست آن رژیم پنهان می‌گردد. در این زمینه

، مایلم توجه جناب‌عالی و اعضای شورای امنیت را به موارد ذیل جلب نمایم:

۱. تجاوز نظامی مستمر اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران که به‌صورت مشترک و هماهنگ با ایالات متحده انجام می‌گیرد، مصداق بارز عمل تجاوزکارانه و نقض فاحش بند ۴ ماده ۲ منشور ملل متحد است که تهدید یا توسل به زور علیه تمامیت ارضی یا استقلال سیاسی هر دولت را ممنوع می‌سازد. تلاش اسرائیل برای توجیه این اقدامات غیرقانونی تحت عناوینی نظیر «دفاع مشروع پیشگیرانه» یا «پیش‌دستانه» یا «رفع تهدید وجودی»، فاقد هرگونه مبنای حقوقی در حقوق بین‌الملل است. حق ذاتی دفاع مشروع موضوع ماده ۵۱ منشور صرفاً در پاسخ به یک حمله مسلحانه ایجاد می‌شود. گمانه‌زنی‌های سیاسی، برچسب‌گذاری‌ها یا تهدیدات ساختگی نمی‌تواند مبنای حقوقی برای تجاوز نظامی یک‌جانبه فراهم آورد.

۲. جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یک دولت عضو دارای حاکمیت در سازمان ملل متحد، در پاسخ به حملات مسلحانه و اعمال تجاوزکارانه مستمر که از تاریخ ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ توسط رژیم اسرائیل و ایالات متحده علیه سرزمین، حاکمیت و مردم آن صورت گرفته است، حق ذاتی دفاع مشروع خود را وفق ماده ۵۱ منشور اعمال نموده و همچنان به اعمال آن ادامه می‌دهد. هرگونه اقدام دفاعی از سوی جمهوری اسلامی ایران صرفاً متوجه اهداف نظامی مشروع بوده و در چارچوب اصول ضرورت، تناسب و تفکیک در حقوق بین‌الملل انجام می‌گیرد. تلاش اسرائیل برای القای این‌که اقدامات دفاعی مشروع ایران حملاتی غیرقانونی محسوب می‌شود، تلاشی آشکار برای پنهان‌سازی مسئولیت خود در آغاز جنگ تجاوزکارانه و تشدید تنش‌ها در منطقه است.

۳. وزیر امور خارجه رژیم اسرائیل عمداً از اشاره به جنایات فاحش و مستمر و نقض‌های جدی حقوق بین‌الملل بشردوستانه که توسط اسرائیل و ایالات متحده علیه غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی در جمهوری اسلامی ایران ارتکاب یافته است خودداری می‌نماید. از همان ابتدای این جنگ بی‌دلیل و افسارگسیخته، مناطق مسکونی پرجمعیت و زیرساخت‌های حیاتی غیرنظامی در سراسر ایران به‌طور عامدانه و بی‌تمایز به وسیله ایالات متحده و رژیم اسرائیل هدف قرار گرفته‌اند. فرودگاه‌ها از جمله تأسیسات و هواپیما‌های غیرنظامی، مدارس، بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، آمبولانس‌ها، ساختمان‌های مسکونی، تأسیسات ورزشی و سایر زیرساخت‌های غیرنظامی به‌طور عامدانه مورد حمله قرار گرفته و تخریب شده‌اند؛ امری که نقض فاحش حقوق بین‌الملل بشردوستانه محسوب می‌شود.

۴. حتی اماکن میراث فرهنگی نیز از این بمباران‌های بی‌تمایز در امان نمانده‌اند. اهداف زیست‌محیطی نیز مورد اصابت قرار گرفته و این امر خسارات جدی و بالقوه پایدار به محیط زیست طبیعی وارد کرده است. در تاریخ ۷ مارس ۲۰۲۶، حملات رژیم اسرائیل به مخازن سوخت و تأسیسات مربوطه در تهران موجب انتشار مقادیر زیادی از آلاینده‌های خطرناک و سمی در جو شد. این حملات باعث آلودگی شدید هوا و ایجاد خطرات جدی برای سلامت غیرنظامیان به‌ویژه کودکان، زنان، سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای شده است. آلودگی خاک و منابع آب زیرزمینی می‌تواند آسیب‌هایی بلندمدت، حتی در مقیاس نسلی، به همراه داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
احسنت
نظر شما
آخرین اخبار
توقف لاله های نارنجی در ایستگاه سرزمین آفتاب تابان
۲۶ عملیات حزب‌الله در ۲۴ ساعت علیه ماشین جنگی صهیونیست‌ها
تیم ملی فوتبال با بدرقه پُرشور مکزیکی ها راهی لس‌آنجلس شد
ادعای ترامپ درباره نهایی شدن توافق با ایران
خطای محاسبه‌ای در بیروت، صبر را به پایان رساند
بازدید هیات تجاری بصره عراق از نمایشگاه توانمندی‌های خوزستان
معرفی فرصت‌های اقتصادی خوزستان به سرمایه‌گذاران عراقی
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۶؛ نتایج روز پنجم، برنامه روز پایانی هفته
نخست‌وزیر پاکستان: واشنگتن و تهران به توافق رسیدند
برپایی نمایشگاه روایت یک زندگی در شهرستان بهبهان+فیلم
طرح تصفیه خانه فاضلاب بهبهان ۴۰ درصد پیشرفت دارد
برگزاری یادواره شهید حسین کائیدی، از شهدای جنگ ۱۲ روزه شهرستان شوش+فیلم
حاجی‌پور: نباید در ست پنجم هفت سرویس خراب کنیم
پیگیری قطع و افت فشار آب در برخی روستاهای شهرستان کرخه+فیلم
یمن: سفر رئیس «سومالی لند» به تل آویو مایه ننگ است
اوقات شرعی اهواز، ۲۵ خرداد ۱۴۰۵
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ خرداد ۱۴۰۵
بیانیه مشترک ۱۳ کشور حاضر در جام جهانی علیه اظهارات رئیس یوفا
اعتراف رسانه صهیونیستی: حمله به بیروت با آمریکا هماهنگ شده بود
زنجان، پیشتاز هوشمندسازی در صنعت برق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اختلال در بانک تجارت و صادرات رفع شد
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / یک شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
پس از چراغ سبز برای حمله به ضاحیه، ادامه مسیر ممکن نیست
امیر سرتیپ الهامی: همه تجهیزات آسیب‌دیده جایگزین می‌شود
اختلال بانک ملی تا ساعات آینده برطرف می شود
اختلال خدمات بانکی رفع شد
کالابرگ خردادماه برای کد‌های ملی ۷، ۸ و ۹ فردا شارژ می شود
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۶؛ نتایج روز چهارم و برنامه پنجمین روز
شارژ کالابرگ کد ملی‌ ۷ و ۸ و ۹ از امروز
هوا در خراسان رضوی فردا گرم‌تر می‌شود
کنکور سراسری ارشد با یک هفته تعویق برگزار می‌شود
ترامپ به نتانیاهو: چه غلطی می‌کنی؟
تولید پرچم های مذهبی در بزرگترین کارخانه تولید پرچم در شهر خمین
آغاز نصب ۱۰ هزار متر مربع توری سنگ در محور کرج کندوان
کره شمالی: موضوع «خلع سلاح هسته‌ای» تمام شد
اختلال در بانک تجارت و صادرات رفع شد  (۵ نظر)
اختلال خدمات الکترونیکی چهار بانک در حال رفع است  (۲ نظر)
تسهیل صدور مجوز ۹۰جایگاه سوخت در سیستان و بلوچستان  (۲ نظر)
پس از چراغ سبز برای حمله به ضاحیه، ادامه مسیر ممکن نیست  (۱ نظر)
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۶؛ نتایج روز سوم، برنامه چهارمین روز  (۱ نظر)
ضرورت تسریع در پرداخت باقیمانده مطالبات گندمکاران خوزستان  (۱ نظر)
 مردم و نانوایان چشم‌انتظار ساماندهی وضعیت نان هستند  (۱ نظر)
«برای ماجراجویی دنبال خرس برو» و «خانواده اجاره‌ای»، از قاب تلویزیون  (۱ نظر)
تکمیل بزرگراه قزانچی _ روانسر نقش مهمی در توسعه اقتصادی اورامانات دارد  (۱ نظر)
تولید پرچم های مذهبی در بزرگترین کارخانه تولید پرچم در شهر خمین  (۱ نظر)
ترامپ مدعی شد: قرار است توافق با ایران فردا امضا شود  (۱ نظر)
کشف محموله بزرگ ۱۰۰ تنی انبه قاچاق در ایست و بازرسی مرصاد  (۱ نظر)
دستور توقیف اموال ۱۰۰ خائن وطن در اصفهان صادر شد  (۱ نظر)
اجرای طرح آرامش در بویراحمد با توقیف خودرو‌های متخلف  (۱ نظر)
پیاتزا: بازی بی‌نقصی نبود، اما اشتباهات را پذیرفتیم  (۱ نظر)