• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۷۱۳۴۱
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۱
گیلان » اجتماعی

دیدار با یکی از بازماندگان ناو دنا

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت، صبح امروز از ناواستواریکم علیرضا رجب‌بیک، یکی از بازماندگان ناو دنا، دیدار و از رشادت‌ها و مجاهدت‌های وی تجلیل کرد.

دیدار با یکی از بازماندگان ناو دنا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت، صبح امروز به همراه سرهنگ اشرف‌زاده رئیس بسیج اقشار گیلان، اسکندری رئیس بنیاد شهید شهرستان رشت و نماینده فرمانده فراجا در استان گیلان از ناواستواریکم علیرضا رجب‌بیک، یکی از بازماندگان ناو دنا، دیدار و از رشادت‌ها و مجاهدت‌های این بازمانده ناوشکن تجلیل کردند. 

ناخدا یکم صابر مسیح پور با حضور در منزل ناواستواریکم علیرضا رجب بیک از نیرو‌های ارتش در ناوشکن دنا، از وی عیادت و بازگشت سالم این بازمانده حادثه حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ناوشکن دنا را تبریک گفت و افزود؛ جنایت بزرگ آمریکا در هدف قراردادن ناو دنا هرگز از حافظه تاریخی ملت ایران پاک نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این ناوشکن نماد اقتدار جمهوری اسلامی ایران است گفت: این ناوشکن زمانی که دور کره زمین را طی می‌کرد، نماد توان علمی و فناوری دریایی ایران بود. حمله به چنین شناوری، بیانگر رفتار غیرانسانی دشمن است.

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام ناوشکن دنا و قدردانی از صبر و پایمردی رزمندگان بازمانده این حادثه، گفت: جنایت بزرگ آمریکا در هدف قراردادن ناو دنا، نمونه‌ای روشن از ماهیت سلطه‌طلب و ضد انسانی نظام استکباری است؛ اما همین حادثه، به صحنه‌ای برای نمایش اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در دفاع از آب و خاک و ناموس ملت تبدیل شد.

ناخدایکم صابر مسیح پور با اشاره به حضور ناو دنا در مأموریت صلح و دوستی کشور هند، نمادی از رویکرد فعال و مقتدر جمهوری اسلامی ایران در برقراری امنیت جمعی و صلح پایدار در دریا‌ها بود افزود؛ دشمنان می‌خواستند با هدف قرار دادن این ناو، اراده ملت ایران را بشکنند، اما امروز نام دنا با صلح، دوستی و اقتدار گره خورده است.

فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم (ع) رشت در ادامه با تأکید بر توانمندی‌های بومی در حوزه صنعت دفاعی، گفت: ساختن دوباره ناوشکن دنا به دست توانمند دانشمندان داخلی، پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران به جنایت بزرگ آمریکا و تحریم‌های ظالمانه است.

ناخدایکم صابر مسیح پوربا اشاره به اینکه امروز جوانان این سرزمین به نقطه‌ای از بلوغ علمی و فنی رسیده‌اند که می‌توانند ناوشکن‌هایی مدرن و پیشرفته را با تکیه بر دانش بومی طراحی و تولید کنند افزود؛ این، مایه افتخار ملت ایران و مایه نگرانی دشمنان است.

وی با تجلیل از روحیه ایثار، شجاعت و ایمان ناواستواریکم علیرضا رجب‌بیک و سایر رزمندگان ناو دنا، افزود:گرچه این تقدیر هرگز نمی‌تواند پاسخگوی ایستادگی و مقاومت این عزیزان باشد، اما این ناو یک ماموریت کاملاً غیرنظامی و بدون همراه داشتن هیچ سلاحی، عازم عملیات دریایی شده بود.

وی با اشاره به اینکه ۱۰۴ نفر در این ناو به درجه رفیع شهادت نائل آمدند گفت: ۸۴ شهید ناو دنا پیکر مطهرشان به وطن بازگشت و ۲۰ نفر نیز جاوید الاثر شدند.

ناخدایکم صابر مسیح پور با اشاره به اینکه ۳۲ نفر از رزمندگان ناو دنا به وطن باز گشتند گفت؛ جانفشانی‌های رزمندگان نیروی دریایی ارتش موجب شده است که امروز دشمنان ما بخصوص آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی، جرأت نزدیک شدن به مرز‌های دریایی جمهوری اسلامی ایران را نداشته باشد. 

سرهنگ اشرف زاده رئیس بسیج اقشار گیلان هم در این دیدار با اشاره به اینکه اقتدار نیرو‌های مسلح ما در دفاع از آب و خاک و ناموس، دستاورد جانبازان عزیز و خون شهدا و صبر خانواده‌های معظم آنان است گفت؛ ما خود را موظف می‌دانیم که این راه را با قدرت ادامه دهیم و روایت این حماسه‌ها و مظلومیت‌ها این رزمندگان در تاریخ ماندگار و هرگز فراموش نخواهد نشد.

گفتنی است ناوشکن غیرمسلح دنا ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ در راه بازگشت از رزمایش بین‌المللی هند، بدون اخطار قبلی، رعایت نکردن قواعد عرفی و حقوق بشردوستانه و نقض مقررات دریانوردی بین‌المللی، هدف حمله ناجوانمردانه و غافلگیرانه دشمن آمریکایی قرار گرفته بود

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف فرآورده‌های نفتی غیرمجاز در گرمسار
خروش مردم پیشوا در هفتادمین شب عروج رهبر شهید
هفتاد شب بی‌قراری در فراق رهبر؛ اجتماع عظیم مردم دماوند در سوگ علمدار انقلاب
خروش شبانه مردم صالحیه بهارستان در سوگ رهبر شهید
ویزیت رایگان خانواده‌های فرهنگیان در هفته معلم
پیش‌بینی برداشت ۲۵۰۰ تن آلوچه از باغات سوادکوه شمالی
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد
۱۲۰ نفر در کشورهای نیجریه و مالی کشته شدند
حضور نظامی مصر در منطقه نباید در خدمت صهیونیست‌ها باشد
خنثی سازیِ ۱۸۵ فروند موشک در جنگِ تحمیلی سوم توسط تیم‌های تخصصی پلیس
قلعه‌نویی: فوتبال در آسیا پیشرفت کرده و تیم‌ها به هم نزدیک شده‌اند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ اردیبهشت
تشریح مباحث تخصصی مناسک حج در نشست هم‌اندیشی خادمان فرهنگی کاروان‌ها
هشدار درباره ادامه نقض توافق آتش‌بس در نوار غزه
تظاهرات ضد صهیونیستی در استکهلم سوئد
آتش‌سوزی گسترده در نزدیکی فرودگاه شارل دوگل پاریس
آزمایش موشکی هند
کشف خودروی ۲۲۰ میلیارد ریالی قاچاق در مرند
ترامپ، گرفتار در تله ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تنگه هرمز صرفاً مسیر تجاری نیست؛ مولفه موازنه قدرت است
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
قرارداد‌های جدید تسلیحاتی آمریکا با کشور‌های منطقه
قیمت سکه و طلا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ در بازار رشت، تا ساعت ۱۲:۳۰
تسهیلات جدید وزارت علوم برای دانشجویان
در اتفاقی نادر، تولد ۵ قلوی طبیعی در یزد
پیام تبریک پزشکیان در پی قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان ایران
پیام رئیس قوه قضاییه در پی قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری جوانان
افزایش حقوق استادان و کارکنان دانشگاه آزاد در دستور کار است
گزارش نیویورک تایمز از نصف شدن ذخایر موشک‌های کروز آمریکا
پایان جام شهدای جنگ رمضان با قهرمانی نفت آبادان
تناقض رسواکننده در ادعا‌های رئیس جمهور آمریکا!
اعلام زمان پایان سال تحصیلی دوره ابتدایی و ارزشیابی متوسطه اول و دوم
اورانیوم غنی‌شده ونزوئلا به آمریکا منتقل شد
بلینکن: ترامپ به دنبال راهی برای خروج از جنگ ایران است
پایان طرح فروش محصولات ایران خودرو  (۴ نظر)
با سوداگری در بازار برخورد می‌شود  (۴ نظر)
طبعیت بهاری طارم زنجان هندوستان ایران  (۲ نظر)
سد ۷۰۰ ساله فریمان؛ تنها سد تاریخی فعال در کشور  (۲ نظر)
بررسی علل گرانی کالا‌های اساسی  (۲ نظر)
فردا؛ فروش بدون قرعه‌کشی ۱۱ محصول ایران‌خودرو برای متقاضیان عادی  (۱ نظر)
دشمن متعرض به نفتکش ایرانی زیر آتش موشک‌ها  (۱ نظر)
حملات سنگین نیروی دریایی سپاه به ارتش تروریستی آمریکا  (۱ نظر)
وحشت ژنرال‌های آمریکایی از صحبت درباره جنگ ایران  (۱ نظر)
افول شتابان آمریکا در افکار عمومی  (۱ نظر)
سیاست استعمار و استثمار جایی در جهان آینده نخواهد داشت  (۱ نظر)
آموزش‌ استفاده از سلاح در اراک  (۱ نظر)
دیوان فدرال آمریکا: تعرفه‌های جهانی ترامپ، غیرقانونی است  (۱ نظر)
طرح رژیم حقوقی تنگه هرمز درحال آماده‌سازی است  (۱ نظر)
۱۵ سال حبس برای سردسته‌های باند سرقت از خطوط لوله نفت  (۱ نظر)