پخش زنده
امروز: -
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از پیشرفت ۸۰ درصدی عملیات اجرایی پل کمربندی سوسنگرد در محور تردد زائران اربعین حسینی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، روحالله عمادی بیان کرد: پل کمربندی سوسنگرد در محور طریقالحسین ویژه تردد زائران اربعین حسینی با طول ۹۰ متر و عرض ۱۱ متر در حال احداث است.
وی بیان کرد: این پل شامل سه دهانه ۳۰ متری با عرشهای از نوع فلزی آیشکل بوده و سازه آن بهصورت شمع و ستون طراحی شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت: برای احداث این طرح حیاتی، بیش از ۴۷۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
وی افزود: راههای طرفین این پل نیز که در مجموع حدود ۸۰۰ مترمربع طول دارند، اکنون از پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی برخوردار بوده و برای آنها نیز بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
عمادی گفت: این طرح از طرحهای مهم حوزه زیرساختی در محورهای تردد زائران اربعین حسینی به شمار میرود و اجرای آن نقش مهمی در تسهیل عبور و مرور و توسعه شبکه حملونقل منطقه خواهد داشت.