آیت الله فلاحتی:
رسالت معلمان آموزش و آگاه سازی جامعه است
نماینده ولی فقیه در گیلان امروز در دیدار با اعضای ستاد گرامیداشت هفته معلم گفت: معلمی شغل نیست بلکه انسان سازی است و رسالت معلمان آموزش و آگاه سازی جامعه است.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای گیلان؛ نماینده ولی فقیه در گیلان امروز در دیدار صمیمانه با اعضای ستاد گرامیداشت هفته معلم گفت: معلمی شغل نیست بلکه انسان سازی است و هرچقدر ما به قشر معلمان بیشتر توجه کنیم در واقع گامی به سمت آینده سازی برداشتهایم.
آیت الله رسول فلاحتی افزود:معلم تنها یک لفظ نیست بلکه آغازگر هدایت و روشنگری در جامعه است و کار معلم هدایت از تاریکی به سمت روشنی است.
نرگس دستیار مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان هم در این دیدار با اشاره به اینکه معلمان استان گیلان در جنگ تحمیلی سوم تمام تلاش خود را برای آموزش کیفی از طریق فضای مجازی برای دانش آموزان انجام دادند گفت: در بعضی از مناطق روستایی استان و یا مناطقی که دسترسی به اینترنت با مشکل مواجه است، معلمان جهادگر با برگزاری کلاسهای حضوری در پارکها و مساجد در جهت رفع اشکال و تقویت آموزش دانش آموزان اقدام میکنند.
در پایان این دیدار لوح تقدیر وزیر آموزش و پرورش به خانواده فرهنگی شهید صابر اهدا شد.
در جنگ ۱۲روزه، بر اثر حمله ناجوانمردانه آمریکا و اسراییل به مناطق مسکونی آستانه اشرفیه ۱۲نفر از اعضای خانواده آقای صابر به شهادت رسیدند.
در این مراسم همچنین از خانواده شهدای فرهنگی و معلمان منتخب استان هم تجلیل شد.