• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۸۱۶۳۹
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۶
کرمان » اجتماعی

سه پرونده کلان اقتصادی در کانون توجه دستگاه قضایی زرند

رئیس دادگستری زرند گفت: برنامه‌ها و اقدامات دستگاه قضایی شهرستان باید در راستای تحقق شعار سال و اهداف کلان نگریسته و اجرایی شوند.

سه پرونده کلان اقتصادی در کانون توجه دستگاه قضایی زرند
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان رئیس دادگستری زرند با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۵ به عنوان «سال امنیت ملی و وحدت ملی در سایه اقتصاد مقاومتی» گفت: برنامه‌ها و اقدامات دستگاه قضایی شهرستان باید در راستای تحقق این شعار و اهداف کلان نگریسته و اجرایی شوند.
 
محمدرضا صفاری در نشست هم‌اندیشی و بررسی برنامه‌های ابلاغی دستگاه قضایی با بیان اینکه تحقق واقعی شعار سال، تنها با اقدامات عملیاتی و هوشمندانه در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و امنیتی ممکن است، افزود: لازم است همه همکاران قضایی و اداری با درک حساسیت شرایط، اجرای برنامه‌های ابلاغی قوه قضاییه را در چارچوب تقویت امنیت، تحکیم وحدت و پشتیبانی مؤثر از اقتصاد شهرستان دنبال کنند.
 
وی با اشاره به برخی پرونده‌های مهم که رسیدگی به آنها نقش مستقیمی در تحقق بخش‌هایی از شعار سال دارد، گفت: در حال حاضر، سه پرونده کلان اقتصادی در عدلیه زرند در مسیر رسیدگی قرار داشته و در مرحله کارشناسی تخصصی هستند که به نتیجه رساندن آن‌ها از اولویت‌های مهم سال جاری دستگاه قضایی شهرستان است.
 
وی در تشریح جزییات موضوعات اولویتی قضایی زرند، گفت: موضوع نخست، مربوط به یک پروژه ساختمانی است که به علت گستردگی و در برگیری اقشار مختلف مردم، از باب حفظ حقوق بیت المال در دست بررسی و پیگیری قرار دارد.
 
 رئیس حوزه قضایی زرند ادامه داد: موضوع دیگر پرونده ابربدهکار بانکی که سرنوشت آن با امنیت مالی یکی از بانک‌ها گره خورده و برای جلوگیری از تضییع حقوق افرادی که ناخواسته در این پرونده درگیر شده و نیز وصول معوقات قابل توجه بانکی، روند دادرسی آن در حال انجام است.
 
وی افزود: مورد دیگر، رسیدگی به شکایات متعدد علیه نمایندگی خودرویی شهرستان که موضوع عدم اجرای تعهدات نسبت مشتریان را شامل می‌شود و در حال حاضر یکی از پرونده کثیرالشاکی دستگاه قضایی زرند خواهد بود.
 
رئیس دادگستری زرند خاطرنشان کرد: تکمیل فرآیند کارشناسی و تصمیم نهایی درباره این پرونده‌ها، نه تنها اعتماد عمومی به نظام قضایی را تضمین می‌کند، بلکه بخش قابل توجهی از دغدغه‌های مردم را برطرف خواهد کرد؛ به همین جهت روند پیگیری این پرونده‌ها با نهایت شفافیت، دقت و قاطعیت پیش می‌رود و نتایج نهایی پس از پایان بررسی‌ها، به اطلاع عموم خواهد رسید.
 
صفاری در ادامه به حوادث تلخ چند ماهه کشور پرداخت و گفت: طی چند ماه گذشته شاهد ابعاد مختلف جنگ بودیم که نقش دستگاه قضایی برای کاهش تبعات آن و ایجاد امنیت جامع و پایدار کشور بسیار ضروری است.
 
رئیس دادگستری زرند با اشاره به پرونده‌های مرتبط با جنگ داخلی دی ماه گذشته، از برخورد قاطع دستگاه قضا با سردستگان و اخلال‌گران امنیت شهرستان خبر داد و تصریح کرد: عدالت اقتضا دارد که در کنار قاطعیت در برخورد با عاملان اصلی ناامنی برای اصلاح فریب خوردگان نیز برنامه متناسب داشت هر چند که نباید از یاد برد که نتایج اقدامات آشوبگرایانه دی ماه جنگ تحمیلی سوم بوده و این مهم نیز بایستی در کنار تأکید بر ضرورت ایجاد وحدت ملی و آرامش در جامعه در زمان صدور مد نظر قضات قرار داشته باشد.
 
این مقام قضایی با اشاره به ورود دشمن به جنگ اقتصادی گفت: ضربه وارده به صنایع زیرساخت‌ها و ضرورت بازسازی حجم تخریب‌ها و محاصره توامان دریایی شرایط سختی را بر کشور تحمیل خواهد کرد و به همین جهت تعریف نقش حمایتی برای دستگاه قضایی از بخش‌های مختلف اقتصادی را اجتناب ناپذیر می‌نماید و در این راستا حمایت قضایی کافی از صنعت، تولید و حقوق کارگران، همچنان با جدیت دنبال خواهد شد و دستگاه قضایی خود را موظف به رفع موانع و حل مشکلات حقوقی این حوزه می‌داند.
 
صفاری ادامه داد: از دیگر سو با درک شرایط سخت اقتصادی مردم بایستی با تمام توان به مقابله با جرایم اقتصادی همچون احتکار، گران‌فروشی و سوداگری نامشروع ورود کرد و به همین جهت دستگاه قضایی شهرستان آمادگی دارد با همکاری سایر نهادها، از معیشت و امنیت اقتصادی مردم صیانت کند تا جرایم این حوزه به حداقل برسد.
 
رئیس دادگستری زرند در پایان با تاکید پیشگیری از اطاله دادرسی خواستار رسیدگی ویژه به پرونده‌های مسن حوزه قضایی زرند شد و تصریح کرد: هر چند که با توجه به افزایش ورودی محاکم با کمبود کادر قضایی و اداری مواجهیم، اما شهروندان اطمینان خاطر داشته باشند که تلاش حداکثری برای کاهش زمان دادرسی انجام خواهد گرفت تا حقوق افراد در کوتاه‌ترین زمان ممکن استیفا و مجرمین نیز محاکمه و مجازات شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح مجتمع رفاهی تابان در محور سنندج ـ کامیاران
تلاش مضاعف معلمان در شرایط آموزش مجازی در خور تحسین است
مدیران دستگاه‌های اجرایی استان باید درگیر موضوع بهر‌ه‌وری باشند
ایستادگی جبهه مقاومت و نیرو‌های مسلح کشورمان برابر تهاجم امریکایی، صهیونی
رونمایی از سامانه تهاتر سازمان تامین اجتماعی
افزایش ۳ تا ۵ درجه‌ای دمای هوا در استان ایلام
دستگیری سارق وکشف پراید سرقتی از کرمان در سیرجان
تنگه هرمز را برای همیشه روی خود نبندید
عملیات آواربرداری، پاکسازی و طرح‌های بازسازی شهر تهران
تقدیر وزیر بهداشت نیجر از ایران
احداث راه‌آهن بین‌المللی کرمانشاه - بغداد سرعت می‌گیرد
وداع با شهید امنیت استوار یکم عرفان راوندی در خرمشهر
کردستان مهد کونگ فوی کشور
روایتی از میدان داری زنجانی ها برای وطن
فراخوان شاعران ازبکستان برای سرودن شعر در رثای شهدای میناب
رعایت چند نکته ساده برای مقابله با ویروس «هانتا»
ضرب‌الاجل استاندار کرمانشاه برای جذب تسهیلات اشتغالزایی
فروپاشی نظام‌مند بخش کشاورزی در غزه
۴ مصدوم در حادثه رانندگی در جاده مواصلاتی آبادان به ماهشهر
ریزش میلیونی دنبال‌کنندگان «جنا اورتگا» در پی حمایت از فلسطین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توقیف نفتکش متخلف «اوشن کوی» توسط نیروی دریایی ارتش
انسجام داخلی، قدرت موشکی و تنگه هرمز اهرم‌های قدرت ایران
تنگه هرمز صرفاً مسیر تجاری نیست؛ مولفه موازنه قدرت است
راه حل تنگه هرمز، پایان جنگ و رفع محاصره دریایی است
فرصت برابر تبلیغات تلویزیونی نامزدهای انتخابات شوراها
سرهنگ ذوالفقاری: پاسخی کوبنده به هر تعرض آمریکا می‌دهیم
حملات سنگین نیروی دریایی سپاه به ارتش تروریستی آمریکا
تدوین ۱۱ استاندارد ملی و ترمیم دو استاندارد بین‌المللی در زنجان
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
تاکید سفیر ایران بر گسترش روابط ایران و چین
وحشت ژنرال‌های آمریکایی از صحبت درباره جنگ ایران
استقبال مسکو از تصمیم پکن برای رد تحریم‌های ضدایرانی
پاسخ قدرتمندانه نیروی دریایی ارتش به ناوشکن متجاوز دشمن
بقایی: پاسخ ایران به طرح آمریکا در دست بررسی است
شهید ابراهیم زاده از رجالی بود که اجرش با شهادت اهدا شد
پایان طرح فروش محصولات ایران خودرو  (۴ نظر)
با سوداگری در بازار برخورد می‌شود  (۴ نظر)
طبعیت بهاری طارم زنجان هندوستان ایران  (۲ نظر)
سد ۷۰۰ ساله فریمان؛ تنها سد تاریخی فعال در کشور  (۲ نظر)
بررسی علل گرانی کالا‌های اساسی  (۲ نظر)
فردا؛ فروش بدون قرعه‌کشی ۱۱ محصول ایران‌خودرو برای متقاضیان عادی  (۱ نظر)
دشمن متعرض به نفتکش ایرانی زیر آتش موشک‌ها  (۱ نظر)
حملات سنگین نیروی دریایی سپاه به ارتش تروریستی آمریکا  (۱ نظر)
وحشت ژنرال‌های آمریکایی از صحبت درباره جنگ ایران  (۱ نظر)
افول شتابان آمریکا در افکار عمومی  (۱ نظر)
سیاست استعمار و استثمار جایی در جهان آینده نخواهد داشت  (۱ نظر)
آموزش‌ استفاده از سلاح در اراک  (۱ نظر)
دیوان فدرال آمریکا: تعرفه‌های جهانی ترامپ، غیرقانونی است  (۱ نظر)
طرح رژیم حقوقی تنگه هرمز درحال آماده‌سازی است  (۱ نظر)
۱۵ سال حبس برای سردسته‌های باند سرقت از خطوط لوله نفت  (۱ نظر)