• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۱۴۵۴۶
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

تبعیت از ولایت، ضامن عزت و پیشرفت ملت ایران

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیام خود به مناسبت عید سعید غدیر خم، گفت: در روز اکمال دین، با مولای متقیان امیرالمؤمنین (ع) تجدید پیمان می‌کنیم که بقای نظام و عزت ملت، تنها در گرو تمسک به حبل‌المتین ولایت است.

تبعیت از ولایت، ضامن عزت و پیشرفت ملت ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیام خود به مناسبت عید سعید غدیر خم، این عید را «میثاق جاودان ولایت و ضامن عزت ملت ایران» دانست و با تأکید بر جایگاه ولایت در منظومه فکری اسلام و انقلاب اسلامی، بر نقش آن در تحکیم انسجام ملی و پیشبرد اهداف نظام تأکید کرد. متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمؤمنین و الائمه المعصومین علیهم‌السلام

عید سعید غدیر خم، نقطه کمال فلسفه سیاسی اسلام و تجلی تام «حکمرانی ولایی» است. در منظومه فکری تشیع و به تعبیر دو معمار و امامِین رحیل انقلاب؛ حضرت امام خمینی (قدس‌سره) و حضرت امام خامنه‌ای (اعلی‌الله مقامه)، غدیر شالوده عقلانیت حکمی، ضابطه ابدی امامت و سدّی در برابر انحراف جامعه بشری به سوی طاغوت‌هاست؛ حقیقتی که امیرالمؤمنین (ع) در حکمت ۲۵۲ نهج‌البلاغه فرمودند: «وَ الْإِمَامَةَ نِظَاماً لِلْأُمَّةِ».

تقارن این ایام با چهاردهم خرداد، سالروز ارتحال معمار کبیر انقلاب و انتخاب تاریخی رهبر شهیدمان به زعامت امت، یادآور پیوند ناگسستنی غدیر با این نهضت الهی است. همان‌گونه که ولی‌امر مسلمین جهان به‌زیبایی تصریح فرمودند، آن دست قدرتمندی که اقیانوس عظیم ملت را به تلاطم درآورد، شخصیت فولادین و زبان ذوالفقارگونه خمینی کبیر بود. مکتبی که با قریب به چهار دهه پاسداری جانانه و زعامت حکیمانه خامنه‌ای عزیز امتداد یافت و جامعه را به سطحی از بلوغ و آمادگی رساند که پس از شهادتش، نصابی تازه از «بعثت ملت ایران» شکل گرفت.

امروز در شرایطی به استقبال عید ولایت می‌رویم که پرچم این امانت الهی، پس از عبور سرافرازانه از مقطع خطیر فقدان رهبر عزیزمان، به دست رهبر سوم انقلاب، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) سپرده شده است. حاکمیت علوی، تبلور وقف هستی حاکم برای سعادت امت است و پیشوای تراز غدیر، سپر بلای مردم در حوادث می‌شود. تجلی حماسی این حقیقت را در شهادت رهبر معظم نظاره کردیم که گواه ذوب شدن در ولایت و فداکاری و بذل جان ولی مسلمین در صراط حق و خدمت به مردم بود. در همین امتداد، رهبر انقلاب در پیام سالگرد شهدای پرواز اردیبهشت، شکر نعمت انسجام ملی را در «گره‌گشایی از مسائل معیشتی و اقتصادی مردم» دانستند تا نشان دهند حاکمیت غدیری، درد مستضعفان را درد خود می‌داند.

در ساحت نظام‌سازی تقنینی، معظم‌له در پیام به مجلس دوازدهم بر قانون‌گذاری مسئولانه جهت تحقق «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی» تأکید فرمودند تا نوسازی پرشتاب کشور، لبیک عملی نهاد‌ها به پیام غدیر باشد. از سوی دیگر، صیانت از این دستاورد‌ها نیازمند مقاومت توحیدی در برابر جبهه باطل است. آنجا که ایشان در پیام حجاج بیت‌الله الحرام، با اشاره به بعثت الهی ملت با سلاح «الله اکبر»، مرزبندی غدیری در برابر طاغوت‌ها و ارتش‌های تروریستی آمریکایی-صهیونیستی را ترسیم کردند و نشان دادند امت مکتب ولایت در «جنگ تحمیلی سوم» نیز هرگز تسلیم استکبار نخواهد شد.

صیانت از این مقاومت، مستلزم بصیرت و انسجام داخلی است. پیام ایشان در چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن، هشداری نسبت به جنگ روانی دشمن برای ایجاد شکاف و تجزیه اجتماعی بود. ایشان با راهبرد «تبدیل داغ به حماسه»، بر یکپارچگی جامعه تأکید ورزیدند. همان‌گونه که پیامبر اعظم (ص) در روز غدیر میان مؤمنین «عقد اخوت» بستند، امروز نیز برادری مؤمنانه و وحدت کلمه، فریضه‌ای قطعی برای خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن است. عصاره تمام این رهنمود‌ها در روزگار حساس ما، تبعیت مطلق و عملی از ولی‌امر مسلمین، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است.

در روز اکمال دین، با مولای متقیان امیرالمؤمنین (ع) تجدید پیمان می‌کنیم که بقای نظام و عزت ملت، تنها در گرو تمسک به حبل‌المتین ولایت است. از درگاه احدیت مسألت داریم ارواح مطهر امام راحل و رهبر شهیدمان را در این روز عزیز، میهمان خوان کرم امیرالمؤمنین (ع) گرداند و سایه پربرکت رهبر فرزانه انقلاب را تا ظهور حضرت بقیة‌الله الاعظم (ارواحنا فداه) مستدام بدارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سقوط یک جنگنده آمریکا در واشنگتن
هشدار سازمان ملل درباره وخامت اوضاع در غزه و کرانه باختری
کره شمالی: موضوع «خلع سلاح هسته‌ای» تمام شد
تظاهرات علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در سوئد
برنامه ریزی برای جایگزینی مسیرهای بسته شده کالاهای اساسی
خلاقیت در صنایع دستی و گردشگری فرصتی نو برای توسعه آذربایجان شرقی
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، یکشنبه ۲۴ خرداد
فعالیت ۶۲۰ هزار نفر در حوزه صنایع دستی کشور
فریاد نام ایران در ویژه برنامه مهر وطن در کیش
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به نبطیه در جنوب لبنان
کشور‌های اقیانوس آرام خواستار جهان عاری از تسلیحات اتمی شدند
تسلیحات هسته‌ای روسیه در بلاروس، عامل توازن مقابل ناتو
برپایی آئین سیاه‌پوشان در کیش
صدور بیش از ۴ هزار حکم بازداشت علیه فلسطینیان
آموزش کار با اسلحه به بانوان شهرستان اندیمشک+فیلم
رهاسازی ۶۰۰ هزار قطعه بچه ماهی‌ در دریاچه سد کارون سه خوزستان+فیلم
هزار و ۶۱۱ پروانه اشتغال مهندسی ساختمان در استان زنجان صادر شده است
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
تظاهرات علیه نژادپرستی در ایرلند شمالی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اختلال بانکی در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف خواهد شد
اختلال خدمات الکترونیکی چهار بانک در حال رفع است
صعود والیبال ایران در رده بندی جهانی و جدول لیگ ملت‌ها
اطلاعیه شماره ۳ ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۶؛ نتایج روز سوم، برنامه چهارمین روز
استفاده از ظرفیتهای تراکتورسازی برای بازسازی پل B۱ کرج
همه موافق هستند رقم کالابرگ افزایش پیدا کند
آغاز ورود تیم های کشتی جام تختی به کرمان
نگرانی از تلفات بالا، ترامپ را از حمله زمینی به ایران بازداشت
برنامه ریزی برای ساماندهی مشاغل شهری و مدیریت بازار کلانشهر اهواز
اهتزاز پرچم ایران در قلب لس‌آنجلس
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۲۳ خرداد
افزایش دما در استان یزد
امارات آزادسازی دارایی‌های ایران را تکذیب کرد
جام جهانی ۲۰۲۶؛ تساوی کانادا مقابل بوسنی
کتاب زندگینامه شهید امیر سپهبد موسوی رونمایی می‌شود  (۶ نظر)
سرلشکر رضایی: واشنگتن تصمیم نهایی را بگیرد  (۲ نظر)
تسهیل صدور مجوز ۹۰جایگاه سوخت در سیستان و بلوچستان  (۲ نظر)
سلمان هراتی؛ شاعر ماندگار انقلاب  (۱ نظر)
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۶؛ نتایج روز سوم، برنامه چهارمین روز  (۱ نظر)
«برای ماجراجویی دنبال خرس برو» و «خانواده اجاره‌ای»، از قاب تلویزیون  (۱ نظر)
 مردم و نانوایان چشم‌انتظار ساماندهی وضعیت نان هستند  (۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم: به هر تهدیدی پاسخی دردناک می‌دهیم  (۱ نظر)
حجم آب دریاچه ارومیه ۱۸ برابر افزایش یافت  (۱ نظر)
تسهیل سفر‌های چندمسیری زمینی دریایی به کیش  (۱ نظر)
تصویب قطعنامه ضدایرانی در آژانس اتمی با تلاش غرب  (۱ نظر)
تهدید زیرساخت‌های حیاتی، نشانه استیصال دشمن است  (۱ نظر)
آب‌رسانی سیریک در کم‌تر از ۱۲ ساعت پایدار شد  (۱ نظر)
کشف محموله بزرگ ۱۰۰ تنی انبه قاچاق در ایست و بازرسی مرصاد  (۱ نظر)
دستور توقیف اموال ۱۰۰ خائن وطن در اصفهان صادر شد  (۱ نظر)