عربستان عرف دیپلماتیک را زیر پا گذاشت
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با تسلیت به خانواده های داغ دیده در فاجعه "منا" گفت: متاسفانه عربستان سعودی با ندادن ویزا به هیئت جمهوری اسلامی ایران ادب و عرف دیپلماتیک را هم زیرپا گذاشت.
حجت الاسلام اختری در حاشیه مراسم برگزاری مراسم وداع با هشت تن از جان باختگان فاجعه منا در مصاحبه با
خبرگزاری صدا و سیما افزود: این رفتار عربستان بسیار زشت و ناپسند است و وزارت امور خارجه باید موضوع را پیگیری کند.
وی با اشاره به اینکه فاجعه منا مجموعه ای از جرائم آل سعود است، گفت : اینکه ماموران آل سعود پس از این فاجعه تلاشی برای امدادرسانی به آسیب دیدگان نکردند و در گرمای شدید از دادن آب دریغ کردند از جرائم بزرگ است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) گفت : فاجعه منا دلیلی بر سوء تدبیر، سوء مدیریت، بی لیاقتی و نوعی وحشی گری آل سعود است.
وی خاطرنشان کرد : ماموران سعودی افراد روی زمین افتاده را فقط نگاه کردند و سپس با وسایلی جان باختگان و آسیب دیدگان را بلند کردند که اذیت شدند و بسیاری از پیکرها نیز در کانتینرها به دلیل شرایط نامناسب از بین رفت.
اختری با تاکید بر موضع رهبرمعظم انقلاب اسلامی درباره لزوم تشکیل کمیته حقیقت یاب و بررسی فاجعه منا گفت : مسببان هر سوء تدبیر و سوء نیت در این فاجعه باید محاکمه شوند و حداقل انتظار، محاکمه مسئول میدانی آل سعود در رمی جمرات است .