مردم سیستان و بلوچستان ۲۲ دی ماه ۱۴۰۴ بار دیگر به دشمن آمریکایی - صهیونیستی ثابت کردند برای تجزیه و برهم زدن امنیت ایران اسلامی با بهرگیری از تروریستهای مسلح خود دچار خطای محاسباتی شدند.
مردم سیستان و بلوچستان ۲۲ دی ماه ۱۴۰۴ بار دیگر به دشمن آمریکایی صهیونیستی ثابت کردند برای تجزیه و برهم زندن امنیت ایران اسلامی با بهرگیری از عوامل خودفروخته خود دچار خطای محاسباتی شدند.
از ابتدای اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی تاکنون ۴۳ واحد صنفی متخلف درسیستان و بلوچستان شناسایی و به پرداخت هشت میلیارد و ۵۴۱ میلیون ریال جریمه محکوم شدهاند.
سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری زاهدان با بیان اینکه دوشنبه بازار این شهر با هدف ساماندهی و ارتقای خدمات به مکان جدیدی منتقل خواهد شد، گفت: احداث بازارچه ارزاق عمومی در کنار دوشنبه بازار در دستور کار این سازمان است.
با دستور دادستان کل کشور، کارگروه ویژه نظارت بر بازار در سیستان و بلوچستان، تشکیل و امروز این کارگروه با هدف پایش قیمتها و روند توزیع کالاهای اساسی در بازار حاضر شد.
جمعی از معتمدان و سران طوایف منطقه سرحد سیستان و بلوچستان با صدور بیانیهای، ضمن محکوم کردن اقدامات تروریستی مزدوران استکبار، تاکیدات رهبر معظم انقلاب را در خنثی کردن توطئه آمریکایی، صهیونیستی بسیار راهگشا دانستند.
با توجه به افزایش تقاضا در زمان شارژ اعتبار خانوارها، تأمین و ذخیرهسازی کالا بهصورت هدفمند و زمانبندیشده انجام شده تا بازار سیستان و بلوچستان در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز با کمبود مواجه نشود.