• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۱۳۶۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

رونمایی از صندوق انتخاب بهترین فیلم از نگاه تماشاگر

مراسم رونمایی از صندوق انتخاب بهترین فیلم از نگاه تماشاگران با حضور رئیس خانه سینما، رئیس ستاد جمع آوری آراء مردمی، پرویز پرستویی و جمعی از اهالی رسانه در سالن سیف الله داد خانه سینما برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ارتباطات و اطلاع رسانی سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر، رئیس خانه سینما در این مراسم با بیان اینکه امسال تغییرات کاملا روبنایی در شمارش آرای مردمی داریم گفت: بر اساس تحقیقات خوبی که سال گذشته درخانه سینما انجام شد، شمارش آرا انجام می شود و ما فقط رنگ و لعاب بیشتری به آن بخشیدیم تا مخاطبان را بیشتر درگیر آن کنیم.

رضا میرکریمی افزود: می خواهم به همه کسانی که در جشنوار امسال حضور دارند و در بخش آراء مردمی با هم رقابت دارند اطمینان بدهم که ما  یکی از امن ترین و مورد اعتماد ترین کسانی که می شناختیم را برای ریاست این بخش انتخاب کردیم و تیمی که او را همراهی می کنند همگی همچون وی در این زمینه همه تلاششان را می کنند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا گزینه «نپسندیدم» دارای یک امتیاز است، گفت: کارشناسان آمار به ما گفتند برای آنکه رای گیری شما به عدالت نزدیک تر باشد باید پنج گزینه داشته باشید و شما بیشتر به امتیاز ها که از 5 تا صفر است توجه داشته باشید نه کلمات توصیفی آن.

میرکریمی بابیان اینکه این جایزه فقط به یک فیلم داده می شود افزود: در بعضی از ادوار شاهد بودیم به دلیل نزدیک بودن آراء دو فیلم باهم جایزه را به دو فیلم دادند درحالی که طبق آمار اصلا امکان ندارد که دو فیلم رای یکسانی داشته باشند.

در ادامه این مراسم علی آشتیانی پور مدیر ستاد انتخاب بهترین فیلم از نگاه تماشاگران جشنواره فیلم فجر   پس از رونمایی از یکی از این صندوق ها گفت: ما برای شمارش آراء مردمی که به نظر بسیاری بهترین سیمرغ را شامل می شود، حساسیت زیادی داریم و همه جوانب آن را به دقت بررسی کرده ایم.

علی آشتیانی پور با بیان این که قرار نیست در همه سانس ها برای فیلم ها رای گیری داشته باشند، افزود: نحوه رای گیری و انتخاب سانس فیلم ها براساس جدول پیچیده ای با نظارت کارشناسان آمار و جامعه شناسی انجام می شود، همچنین قرار است از این جدول به خوبی محافظت شود تا سوء ظن های احتمالی را برطرف کند.

رئیس ستاد جمع آوری آراء مردمی در ادامه با بیان اینکه 45 صندوق رای گیری در جشنواره فیلم فجر وجود خواهد داشت به کمک موسسه رسایش اشاره کرد و گفت: ما 75 نفر متصدی صندوق های رای داریم که از موسسه رسایش انتخاب شده اند و برای آنها دوره ای را گذاشته ایم.

وی افزود: در کنار آنها قرار است پنج بازرس ویژه داشته باشیم که هیچ فردی از ستاد شمارش آراء آنها را نمی شناسند؛ آنها بلیت می خرند و کارت دریافت و بر کار شمارش آراء نظارت می کنند.

آشتیانی گفت: همچنین ما هفت بازرس مشخص خواهیم داشت که به صورت مداوم صندوق ها را رصد می کنند.

مدیر ستاد انتخاب بهترین فیلم از نگاه تماشاگران جشنواره فیلم فجر با بیان اینکه 30 سکه برای رای دهندگان در نظر گرفته شده است افزود: هر شب پس از شمارش آراء به سه نفر از رای دهندگان به قید قرعه سه سکه داده می شود. 

مدیر ستاد انتخاب بهترین فیلم از نگاه تماشاگران جشنواره فیلم فجر ادامه داد: هر شب نام پنج فیلمی که بیشترین آراء را به دست آورده اند از طریق سایت خانه سینما به اطلاع عموم می رسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)