جشنواره پخت غذاهای بادمجانی "ونگن" در سمنان + فیلم
نفر اول این جشنواره به مسابقات غذای شرق کشور راه یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،دبیر جشنواره پخت غذاهای بادمجانی "ونگن"گفت : در این جشنواره 57 نوع غذا در سه بخش غذاهای بادمجانی، غذاهای محلی و غذاهای بین الملل برگزارشد .
حامد مداح افزود: پس از داوری از هر بخش سه نفر برتر انتخاب و جوایزی اهدا شد.
وی گفت : نفر اول جشنواره ونگن نیز به مسابقات غذای شرق کشور راه یافت.
این جشنواره به همت انجمن دوستداران میراث فرهنگی و طبیعی سمنان برگزار شد.
جشنواره " ونگن" با هدف شناسایی استعدادهای بانوان در پخت غذا و معرفی غذاهای اصیل سمنان در بوستان باغ شهر سمنان برگزار شد .
بادمجان یکی از محصولات اصلی جالیزی در سمنان است که به خاطر طعم شیرین آن مورد توجه سمنانی هاست و حتی از استان های اطراف هم برای خرید بادمجان با کیفیت و خوش طعم به سمنان مراجعه می کنند .
بانوان سمنانی از بادمجان انواع غذاهای سنتی را پخت می کنند و این محصول در غذاهای خانواده های سمنانی جایگاه ویژه ای دارد .
ونگن ( vengon ) به زبان سمنانی به معنای بادمجان است .