• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۱۴۱۲۵
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۹
اجتماعی » جامعه و شهری
قالیباف

جدایی ری از تهران باعث محرومیت مردم از امکانات زیر ساختی می شود

شهردار تهران گفت: با جدایی ری از تهران، مردم شهر ری از امکانات زیرساختی شهرداری تهران محروم خواهند شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، محمد باقر قالیباف صبح امروز در سخنانی در نشست صمیمانه با دبیران شورایاری و مدیران محلات 20 گانه شهرداری منطقه 20 با اشاره به برخی اظهارات درباره جدایی ری از تهران افزود: در یک هفته گذشته همواره این بحث مطرح می شود که شهر ری از تهران جدا شود و یا در تهران باقی بماند ما نباید خودمان را بنده ساختار تشکیلات کنیم بلکه باید ببینیم چه چیزی به نفع مردم است و همان را اجرایی کنیم.
شهردار تهران ادامه داد: هم اکنون در شهر ری فرمانداری ویژه وجود دارد و اگر دولت بخواهد پولی برای ری پرداخت کند ما به عنوان شهرداری تهران ممانعت نمی کنیم اگر شهر ری فرمانداری نداشت ممکن بود بگوییم دولت پس از تشکیل فرمانداری به ری کمک خواهد کرد اما درحال حاضر ری دارای فرمانداری ویژه است با این وجود چرا پول نمی دهند.
قالیباف همچنین افزود: نتیجه جدایی ری از تهران آن می شود که مردم شهر ری از امکانات زیرساختی که هم اکنون از سوی شهرداری تهران فراهم می شود نیز محروم خواهند شد به عنوان مثال هم اکنون تصمیم گیری شده است که ادامه خط شش مترو با حدود هفت کیلومتر، 250 میلیارد تومان است و این حرف بدین معنی است که تا سال آینده هزار و 500 میلیارد تومان تنها درحوزه مترو ری هزینه خواهد شد همچنین اگر شهرداری تهران نبود امکان نداشت احداث امتداد اتوبان امام علی(ع) در منطقه 20 انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه نباید تحت تاثیر برخی حرف های سیاسی که به ضرر مردم است قرار بگیریم عنوان داشت: هم اکنون پل تقی آباد در محدوده حریم قرار دارد مگر ما مانع هستیم که دولت احداث این پل را انجام دهد.
شهردار تهران همچنین با اشاره به نقش و اهمیت شورایاری ها در پایتخت ابراز داشت: هم اکنون تهران تنها شهر کشور به شمار می رود که شورایاری ها در آن شکل گرفته و تثبیت شده اند خداوند بزرگ را شاکریم که شورایاری ها به این نقطه رسیده و به یک نهاد ماندگار تبدیل شده اند چرا که امکان ندارد بدون حضور مردم و دخالت آنها بتوان شهر را اداره کرد.
قالیباف در ادامه بر ضرورت پیگیری جدی پروژه هایی همچون احداث پل تقی آباد مجموعه فرهنگی طغرل و خط شش مترو از سوی شهرداری تهران در ماه های آتی تاکید کرد.
شهردار تهران در ادامه ضمن تبریک روز آتش نشان تصریح کرد: هم اکنون پوشش ایستگاه های آتش نشانی شهر تهران در همه نقاط شهر تکمیل شده است روزی که ما در شهرداری تهران کار خود را آغاز کردیم 73 ایستگاه آتش نشانی داشتیم اما امروز این میزان به 121 ایستگاه رسیده و پوشش کامل شهر در حوزه آتش نشانی برقرار شده است به نحوی که براساس توزیع جغرافیایی نیروهای آتش نشان در مدت زمان کمتر از سه دقیقه در محل حادثه حضور پیدا می کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به کارکرد سرای محلات اشاره و بیان کرد: سرای محلات نباید جنبه انتقاعی پیدا کنند و ما نیز نگاه درآمدزایی و دریافت سود از سود محلات را نداریم حتی کارهای مربوط به بازسازی اساسی محلات هم در دوره های مشخص شهرداری تهران انجام خواهد داد در این میان سرای محلات فقط باید هزینه های جاری خودش را تامین کند و بیش از این نباید درآمد داشته باشد حتی در این میان مدیر محله می تواند تدبیر کند تا خانواده های نیازمند در تحت پوشش کمیته امداد از خدمات رایگان برخوردار شوند.
قالیباف همچنین به موضوع آسیب های اجتماعی پرداخت و با بیان اینکه آسیب اجتماعی ریشه در فقر دارد اظهار داشت: ممکن است در یک نگاه کلی بگوییم اقتصاد کشور دارای ایراد است و بیکاری باعث اعتیاد می شود اما وظیفه اسلامی انسانی و جوانمردی ما حکم می کنم که هر کاری در این زمینه از دست ما بر می آید به سهم خودمان انجام دهیم هم اکنون در تهران و اطراف شهر برخی خانواده هایی را داریم که در تامین حداقل های زندگی دچار مشکل هستند در این زمینه می توانیم در گام نخست نسبت به اطعام آن ها اقدام کنیم تا در مرحله بعدی دولت نسبت به حل مشکل اشتغال آنها را اقدام کند.
شهردار تهران خطاب به دبیران شورایاری و مدیران محلات گفت: همه ما باید در این کار بسیج شویم و مسائل مربوط به نیازمندان و فقرا را دنبال کنیم؛ مبارزه با فقر و آسیب های اجتماعی که ریشه در فقر دارند می طلبد که همه ما به صورت جمعی و فردی از بعد حقیقی و حقوقی در این زمینه اقدام کنیم در این راه هر کاری که از عهده شهرداری تهران برآید بدون هیچ محدویتی دنبال خواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش و راهیابی وزشکار چهارمحال و بختیاری به مسابقات استعداد‌های برتر کشور
افزایش ۱۲ درصدی ارزش معاملات بورس انرژی در دومین هفته آبان
معرفی برترین‌های هفته سوم لیگ برتر پومسه بانوان
دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز توسط یگان حفاظت محیط زیست در دنا
آغاز عملیات ساخت نیروگاه ۳ مگاواتی در سفیدسنگ فریمان
شرکت آلومینیوم لامرد پیشتاز در تولید شمش آلومینیوم
عرضه بیش از ۳۵۰ هزار تن محصول در بورس کالا
۷ مصدوم و ۲ فوتی در حوادث رانندگی محور‌های منتهی به آبادان
آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی از امروز
طرح نهضت آسفالت در ۱۰ روستای بویین میاندشت
صعود رن به نیمه نخست جدول
مرد میدان، شهید بسیجی که پیکرش بعد از ۱۱ سال به زادگاهش برگشت
جابه‌جایی بیش از ۶ میلیون تن کالا از مبادی کردستان
نشست حقوق و سینما در موزه هنر‌های معاصر
راه اندازی و فعالیت پایگاه انتقال خون در قائمشهر
جاده شاهان گرماب فریمان آسفالت می شود
تأکید امام جمعه لنگرود بر برنامه‌ریزی هوشمند فرهنگی
ایجاد واحد فرآوری شرط واگذاری معادن
تداوم طرح «مراقب همراه» چندقلو‌ها در قالبی جدید
افتتاحیه بازی‌های همبستگی اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)