• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۴۰۸۷۲
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۳
بین الملل » تحلیلی
آمریکا در تدارک چالش زا ترین مراسم تاریخ این کشور؛

پیش بینی موج اعتراضات در روز تحلیف ترامپ

در مجموع، ده ها نهاد در پایتخت آمریکا فعال خواهند بود تا از بروز هر گونه حادثه آسیب زا از سوی افراد یا گروه ها جلوگیری کنند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روزنامه نیویورک تایمز ، سازمان دهندگان امنیتی مراسم تحلیف دونالد ترامپ نامزد پیروز انتخابات آمریکا خود را برای برگزاری موج اعتراضات آماده می کنند.
بر اساس این گزارش ،به گفته مقامات بلند پایه ای که در تلاش برای آماده سازی مراسم تحلیف رئیس جمهورجدید آمریکا هستند، تلاش ها برای تأمین امنیت مراسم تحلیف دونالد ترامپ  نشان می دهد این مراسم چالش زا ترین مراسم طی تاریخ اخیر محسوب می شود.
ده ها نهاد که مسئول تأمین امنیت مراسم روز بیستم ماه ژانویه هستند، خود را برای احتمال برگزاری اعتراضات گسترده در پایتخت آمریکا در این روز و همچنین ورود حدود یک میلیون نفر از حامیان ترامپ به خیابان ها آماده می کنند.
این نهادها درباره احتمال رویارویی بین گروه های آمریکایی نگران هستند که به سبب انتخابات ریاست جمهوری دو دسته شده اند. این در حالی است که توجه میلیون ها نفر در سراسر جهان معطوف کاخ سفید شده است. مقامات اعلام کردند این اعتراضات سبب ایجاد فشارهای اضافی در ارتباط با شرایط امنیتی حاکم بر این مراسم، خواهد شد.
مایکل چوتوف که در زمان ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش وزیرامنیت داخلی بود و اداره برگزاری مراسم تحلیف اوباما را در سال دو هزار و نه بر عهده داشت، گفت:‌ «برگزاری هر مراسم تحلیفی خطراتی را در پی دارد اما هر یک از آنها به شیوه خاص خود خطرناک است.» 
او همچنین گفت:‌ «نمی توانم مراسم تحلیفی را تصور کنم که بیشتر از این مراسم با چالش های امنیتی رو به رو باشد.» 
البته نگرانی های فزآینده ای در ارتباط با برگزاری مراسم تحلیف دوره دوم ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش در سال دو هزار و پنج وجود داشت زیرا نخستین مراسم تحلیف پس از وقوع حملات تروریستی یازدهم سپتامبر بود. و در سال دو هزار و نه، مراسم تحلیف اوباما نخستین انتقال قدرت از زمان یازدهم سپتامبر محسوب می شد و نخستین مراسمی بود که طی آن یک رئیس جمهور آفریقایی-آمریکایی سوگند یاد می کرد. اوباما با طیف وسیعی از تهدیدهای نژادپرستانه و همچنین نگرانی درباره یک توطئه تروریستی مواجه بود که مشخص شد بی اساس است اما سبب شد رئیس جمهور منتخب و مشاورانش در آستانه برگزاری مراسم تحلیف آشفته شوند.
اما اوباما با برگزاری اعتراضات گسترده -آنگونه که درباره ترامپ انتظار می رود- مواجه نبود . به گفته کریستوفر تی گلدارت مدیر امنیت داخلی منطقه کلمبیا، در سال دو هزار و نه، چیزی حدود دو میلیون نفر معترض وجود داشت و حتی یک نفر نیز در این ارتباط دستگیر نشد.
«نشنال پارک سرویس» که مسئولیت بیشتر اماکن عمومی را در واشنگتن بر عهده دارد، در حال صدور مجوز برای گروه هایی است که امیدوارند بتوانند میزبان مراسم هایی در حمایت یا اعتراض به ترامپ باشند. 
این در حالی است که در چنین شرایطی تأمین امنیت مراسم انتقال صلح آمیز قدرت اقدام ساده ای نیست. از پلیس واشنگتن گرفته تا نشنال پارک سرویس تا اف بی آی -شمار زیادی از تحلیل گران اطلاعاتی و پرسنل نظامی و افسران مجری قانون که تعداد آنها به ده ها هزار نفر می رسد، برای حفاظت و تأمین امنیت مراسم تحلیف و فعالیت مرتبط با آن تلاش خواهند کرد.
در مجموع، ده ها نهاد در پایتخت آمریکا فعال خواهند بود تا از بروز هر گونه حادثه آسیب زا از سوی افراد یا گروه ها جلوگیری کنند. فعالیت آنها که از چند ماه پیش آغاز شده است، از روز برگزاری انتخابات حساسیت بیشتری به خود گرفت و به زودی شامل در پیش گرفتن تدابیر امنیتی در سراسر پایتخت آمریکا می شود.
پیش بینی می شود هزینه های تأمین امنیت فراتر از صد میلیون دلار باشد.
حفاظت از رئیس جمهور جدید، هزاران شرکت کننده در این مراسم اولویت نخست آژانس اطلاعات فدرال، افسران مجری قانون و  نهادهای نظامی محسوب می شود. مقامات اعلام کردند تهدیدها -از افراط گرایان خارجی گرفته تا تندروهای داخلی- همچنان نگرانی اصلی این نهاد محسوب می شود.
سناتور جمهوری خواه روی بلانت از میسوری که رئیس کمیته برنامه ریزی کنگره برای برگزاری مراسم تحلیف است،‌ گفت:‌ «آنچه که جامعه امنیتی آشکارا از آن سخن می گوید این است که در حال حاضر تهدیدهای بیشتری در مقایسه با گذشته وجود دارد.» او همچنین گفت:‌ «و این بدان معناست که پلیس پایتخت و عناصر امنیتی باید بیشتر دقت کنند و بیش از هر زمان دیگری در حالت آماده باش باشند.»
اما این بار، نیروهای امنیتی -به ویژه افسران مجری قانون- در حال آماده کردن خود برای رویارویی با آمریکایی هایی هستند که بر سر نتایج انتخابات ریاست جمهوری دو دسته شده اند. مقامات اعلام کرد اولویت جلوگیری از بروز درگیری های خشونت آمیز است که اغلب طی کارزار انتخاباتی بین حامیان ترامپ و مخالفان آنها رخ می داد و در عین حال به دو طرف اجازه داده خواهد شد مراسم مورد نظر  خود را برگزار کنند.
گلدارت مدیر امنیت داخلی منطقه کلمبیا گفت:‌ «هر کسی می داند این کارزار تا چه اندازه تنش زا بود. ما می خواهیم افراد  بیرون بیایند و رویکردهای خود را در ابراز کنند و در شرایط امن نیز به خانه بازگردند.»
مایک لیترست سخنگوی نشنال پارک سرویس (پارک ملی) گفت این بخش در حال بررسی درخواست ها برای برگزاری مراسم است . 
کمیته برگزار کننده مراسم تحلیف ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد پیش بینی می کند دو تا سه میلیون نفر در این مراسم حضور داشته باشند. حضور چنین جمعیتی بی سابقه است .
تلاش های امنیتی مستلزم تقویت کامل نهادهای مجری قانون است. بیش از سه هزار و دویست پلیس از سراسر آمریکا و حدود هشت هزار تن از اعضای گارد ملی برای کمک به کنترل افراد و ترافیک در سراسر شهر فعال خواهند بود. 
این برنامه ریزی امنیتی تنها شامل روز برگزاری تحلیف نمی شود بلکه همچنین شامل هفته ای می شود که طی آن قرار است مراسم های عمومی و خصوصی برای جشن پیروزی ترامپ برگزار شود.
توماس باراک جی آر از دوستان قدیمی ترامپ که هدایت کمیته برنامه ریزی مراسم تحلیف را بر عهده دارد، گفت در ارتباط با هر یک از این رویدادها با سرویس مخفی و شرکای آن با دقت مذاکره شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاشت درختان تجاری با بهره گیری از آب های نامتعارف درقروه
فعالیت سه هزار و ۵۰۰ مرکز مشاوره بهزیستی در کشور 
در آینده نزدیک ؛ موزه بانک در ارومیه افتتاح می‌شود
نقش تئاتر در تاب‌آوری جامعه و نمایش تاریخ و هویت ملی
حضور سازمان هواشناسی در نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو
دستور وزیر ورزش و جوانان برای پیگیری سانحه در پیست موتورسواری آزادی
مقام سوم جام رسانه ای امید برای ایلام
برپایی اردو‌های خدمت جهادی دندانپزشکی در خمینی شهر
کارگروه ویژه ساماندهی مدارس اوقافی در یزد تشکیل می‌شود
خرید بیش ازیک میلیون و ۳۵۰ هزار تن چغندر قنداز کشاورزان آذربایجان غربی
اصلاحیه آیین‌نامه جداسازی یارانه اعضای خانوار از سرپرست ابلاغ شد
گزارش خبرنگار صداوسیما از روند مهار آتش‌ در جنگل‌های الیت
پایداری هوا در اردبیل
اسقاط خودرو‌های فرسوده در برنامه هفتم
اختتامیه چهارمین جشنواره سواد رسانه ای گلستان در گرگان
­راهیابی تیم فوتبال هفت نفره ایران به دیدار پایانی قهرمانی آسیا - اقیانوسیه
روایت ایثار؛ کشاورز مؤمن پِرکَلّه ای که خانواده‌ را رها کرد تا ایران بماند
وزیر صمت: در مقاطع میانی زنجیره فولاد با مازاد تولید روبه‌رو هستیم
گام بلند شبکه یزد به سوی HD؛ سامانه نوین MCR و اتوماسیون پخش به بهره‌برداری رسید
پایش واحد‌های صنعتی در شهرستان اشنویه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
حمایت قاطع چین از حاکمیت ونزوئلا
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)