• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۴۲۹۴۴
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۶
بین الملل » اروپا
احتمال لغو تحریم روسیه ،

فرانسه پس از انتخابات به مسکو نزدیک می شود

پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در فرانسه ، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه احتمالا در قلب اروپا، یک متحد بدست می آورد.

         به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال نوشت: فرانسوا فیون و مارین لوپن مهم ترین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، هر دو از مخالفان قسم خورده تحریم های روسیه هستند. هدف از این تحریم ها، مجازات روسیه به سبب الحاق بخشی از اوکراین و نیز حمایت مسکو از شورشیان در شرق اوکراین است. اقدام روسیه در بمباران شهر حلب که زمانی پایتخت تجاری سوریه بود و مقامات فعلی فرانسه آن را جنایت جنگی نامیده اند، فیون و لوپن را از اینکه خواستار برقراری روابط نزدیک تر بین مسکو و پاریس شوند، باز نداشته است.

 احتمال لغو تحریم روسیه
        پیروزی هر کدام از این نامزدها در انتخابات ماه مه 2017 ، این تهدید را به همراه دارد که موجب بوجود آمدن شکاف در تحریم های اروپا بر ضد روسیه شود. این تحریم ها، مهم ترین ابزار در راهبرد اروپا برای مهار قدرتنمایی نظامی روسیه محسوب می شود.
در حالی که دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا نیز خواستار گسترش روابط دوستانه تر با روسیه شده است، توافق در خصوص تحریم های روسیه، ممکن است فرو بپاشد.
ظهور رهبران طرفدار روسیه در فرانسه همچنین می تواند مخالفت اروپا با  بشار اسد رئیس جمهور سوریه را تعدیل کند. فرانسه در زمان ریاست جمهوری فرانسوا اولاند خواستار آن شده است که اسد کناره گیری کند. این موضوع، موجب شده است تنش با پوتین تشدید شود.
فیون نخست وزیر سابق فرانسه مدت کوتاهی قبل از پیروزی در دور مقدماتی انتخابات حزب راست میانه فرانسه که ماه گذشته برگزار شد، به شدت از تحریم های روسیه انتقاد کرده بود. فیون در یک مناظره با اشاره به ممنوعیت های وارداتی تلافی جویانه ای که مسکو بر صادرات محصولات کشاورزی اروپا تحمیل کرده است گفت: «آیا سیاست تحریم ها که مطلقا هیچ چیزی جز ویرانی کشاورزان فرانسوی انجام نمی دهد، برای فشار بر روسیه برای اینکه اشتباه دیپلماتیک کند و در همان زمان، به سمت آسیا روی بیاورد، اقدامی هوشمندانه است؟ من فکر می کنم این سیاست شکست خورده است.»

       
مرکل و اولاند در یک موضع      
        از زمانی که روسیه، در مارس 2014 کریمه را ضمیمه خاک کرد،آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و اولاند برای تصویب چند دور تحریم های اتحادیه اروپا بر مسکو فشار آورده اند. با توجه به اینکه مرکل و اولاند به حمایت قاطع بیست و شش کشور دیگر اتحادیه اروپا نیاز داشتند، این دو نفر با وجود نگرانی هایی که در سراسر اروپا در خصوص زیان های اقتصادی ناشی از تحریم روسیه وجود داشت، توانستند پایتخت های اروپایی را در خصوص این اقدامات متحد کنند.
در حالی که تحریم های روسیه مخالفانی در پاریس دارد، ممکن است تحریم ها ماه ژوئن که کشورهای اتحادیه اروپا برای تمدید آنها رای گیری می کنند منقضی شود. اگر ترامپ تصمیم بگیرد به تحریم های آمریکا پایان دهد که عمدتا موجب تجدید نظر در تحریم هایی می شود که اتحادیه اروپا تصویب کرده است، اروپا ممکن است برای لغو تحریم ها، انگیزه مضاعف داشته باشد.
از بین این دو نامزد، لوپن طرفدار سرسخت تری برای پوتین است. با وجود این، احتمال اینکه فیون رئیس جمهور شود، زیادتر است. نظر سنجی ها نشان می دهد فیون، لوپن را به راحتی در دور دوم شکست می دهد. دیپلمات های سراسر اروپا اکنون تلاش می کنند حدس بزنند زمانی که فیون واقعا به ریاست جمهوری برسد، چه اقداماتی انجام می دهد.
روابط با روسیه موجب برانگیختن بحث هایی داغ در فرانسه شده است.
آلن ژوپه رقیب اصلی فیون در انتخابات مقدماتی ، به وی در خصوص نزدیک شدن بیش از اندازه روابط پاریس و مسکو هشدار داده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هویت اسلامی و پیروی از ولایت رمز موفقیت ملت ایران در مقابل دشمنان
مسابقات دو استقامت دانشجویی
تقویت بیمارستان‌های دولتی از ضرورت‌های نظام سلامت خوزستان است
۱۳ آبان مصداق عملی مبارزه ملت ایران با استکبار
لیگ برتر هندبال بانوان؛ نخستین میزبانی استقلال با طعم برد
برقراری مسیر پروازی بغداد به کیش و بالعکس، سه روز در هفته
تیم ملی فوتسال جوانان ایران به نایب‌قهرمانی قاره رسید
تاکید امام جمعه همدان بر کنترل قیمت‌ها
برگزاری مراسم بزرگداشت شاعر نامی کرد، ملاحسن مردوخی در سروآباد
درخشش پاورلیفتینگ کاران کردستانی در مسابقات کشوری
انتقال آب از دریای عمان علاج بحران آب کشور
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
خوزستان عاری از سویه جدید بیماری تب برفکی+فیلم
عنایت الهی، صلابت رهبری و قدرت موشک‌ها برگ برنده ایران بود
محسن زنگنه: همکاری‌های تهران و مسکو می‌تواند قدرت جدید شرق را شکل دهد
مسیر انقلاب و ارزش‌های دینی، مسیر اهل بیت است
ایام فاطمیه فرصتی برای تبیین مقاومت است
تحویل پیکر‌ ۳۰ شهید فلسطینی دیگر به مسئولان بیمارستانی غزه
توانمندسازی مدیران هیئت‌های مازندران در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن
نقش برجسته جوانان در استمرار انقلاب اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
آتش‌بس غزه شکننده است
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
روایتی کوتاه از کنگره بزرگداشت آیت‌الله ملک‌حسینی (ره)
نبرد ۱۲ روزه نشان داد پدافند غیرعامل ضروری و تکلیف‌ملی است
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)