• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۵۴۹۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۸
سیاسی » مجلس
حاجی‌بابایی تشریح کرد:

مصوبات مجلس برای «مددجویان»، «ایثارگران»، «فرهنگیان» و «آتش‌نشانان»

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی مصوبات امروز مجلس برای مددجویان، ایثارگران، فرهنگیان و آتش نشانان را تشریح کرد.

مصوبات امروز مجلس برای مددجویان، ایثارگران، فرهنگیان و آتش نشانانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، نمایندگان مجلس امروز از ماده 89 تا ماده 108 لایحه برنامه ششم توسعه را بررسی و اکثر این مواد را تصویب کردند.

در بند (هـ) ماده 89 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکلف به اجرای نظام خدمات جامع و هماهنگی سلامت با محوریت نظام ارجاع مبتنی بر پزشک خانواده شد.

حمیدرضا حاجی بابایی با اشاره به این مصوبه گفت: بر اساس تصویب امروز مجلس، همه کسانی که می خواهند از بیمه استفاده کنند باید از طریق پزشک خانواده اقدام کنند.

نظام ارجاع یعنی آنکه بیماران تحت پوشش بیمه باید از مجرای پزشک خانواده مورد درمان قرار بگیرند و خارج از این سیستم مشمول بیمه نمی شود.

مجلس همچنین در ماده 94 مستمری مددجویان تحت پوشش را افزایش داد.

حاجی بابایی درباره این مصوبه گفت: مستمری بگیران کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی از نظر دریافتی که حدود 40 تا 50 هزار تومان است وضعیت مناسبی ندارند بنابراین مجلس امروز تصویب کرد تا از ابتدای سال آینده میزان پرداختی به این مددجویان 20 درصد دستمزد مصوب شورای عالی کار باشد یعنی اگر دستمزد مصوب امسال این شورا 800 هزار تومان است به مدد جویان 160 هزار تومان پرداخت خواهد شد.

وی تصریح کرد: البته این 20 درصد علاوه بر یارانه که در حال حاضر به مددجویان تحت پوشش پرداخت می شود و مبلغ پیش بینی شده برای پرداختی 20 درصد نیز از محل درآمد حاصل از هدفمندکردن یارانه ها پرداخت خواهد شد.

حاجی بابایی مصوبه امروز مجلس را یک گام بسیار مهم در جهت تحقق عدالت اجتماعی در جامعه عنوان کرد.

نمایندگان مجلس در ادامه مصوبات امروز با تصویب ماده 98 لایحه برنامه ششم، سازمان های مناطق آزاد را مکلف به زدودن فقر از چهره مناطق آزاد تجاری کردند.

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم با اشاره به این ماده نیز به خبرنگار ما گفت: براین اساس مناطق آزاد موظف شدند یک درصد از عوارض ورود کالا به این مناطق را برای ایجاد شغل با محوریت افراد تحت پوشش مصرف کنند و سالانه 100 هزار شغل از این طریق باید به وجود بیاید.

نمایندگان همچنین با تصویب ماده 99 لایحه برنامه ششم مشاغل آتش نشانی و پرتوکاری اشعه را جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب کردند.

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم در این باره گفت: با مصوبه امروز مجلس دولت مکلف است از ابتدای سال 96 مشاغل آتش نشانی و پرتوکاری اشعه را جزو مشاغل سخت و زیان آور تلقی کند و مزایای لازم را برای آنها در نظر بگیرد.

وکلای ملت امروز مصوبه ای نیز برای فرهنگیان داشتند و در ماده 100 لایحه برنامه کارکنان آموزش و پرورش که عضویت در صندوق فرهنگیان را پذیرفته اند مکلف کرد 5 درصد از حقوق و مزایای خود را به این صندوق واریز کنند.

وی درباره این مصوبه گفت: در برنامه های دوم، سوم و چهارم توسعه این موضوع وجود داشت اما در برنامه پنجم حذف شد و مشکلاتی ایجاد کرد بنابراین ما در برنامه ششم مجدد آن را تصویب کردیم به اعضای صندوق فرهنگیان که به دلخواه عضو این صندوق شده اند باید 5 درصد از حقوق خود را در صندوق ذخیره کنند و به همان میزان نیز دولت از محل بودجه عمومی و بودجه سنواتی به این صندوق بپردازد .

نمایندگان مجلس امروز به بخش 16 لایحه برنامه ششم که مربوط به امور ایثارگران است ورود کردند و با تصویب یک ماده، 5 ماده دیگر آن را به کمیسیون ارجاع دادند.

حاجی بابایی با اشاره به مصوبه این ماده به خبرنگار ما گفت: وزارتخانه های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و صدا و سیما مکلف به گنجاندن فرهنگ شهادت و جهاد در کتب درسی شدند.

وی افزود: همچنین مقرر شد پدران و مادرانی که در قید حیات هستند و دارای سه شهید یا دو شهید و یک جانباز بالای 50 درصد و یا یک شهید و دو جانباز بالای 50 درصد هستند به عنوان الگوی ایثار و شهادت و چهره های ماندگار معرفی شوند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیما نیز موظف است این چهره ها را به مردم بشناسانند.

حاجی بابایی گفت: سایر موارد ارجاعی به کمیسیون به این دلیل بود که ابهامات رفع شود و اگر پیشنهادی باشد الحاق شود.

مجلس امروز ماده 108 لایحه برنامه ششم درباره بودجه سازمان صدا و سیما را نیز بررسی کردند اما این ماده به کمیسیون بازگردانده شد.

حاجی بابایی در این باره گفت: در این ماده گفته شده بود بودجه صدا و سیما 0.7 بودجه عمومی باشد اما نمایندگان معتقد بودند مشخص نشده است که این مبلغ برای تولید فیلم است یا هزینه های جاری، از این جهت به منظور رفع ابهام به کمیسیون بازگردانده شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام امیدوارم همانطور که آقای حاچ بابای گفتن حقوقه ما مدجویان بهذیستی افزایش یابت جون با حقوق مایانه پنچاه هزار تومن نمشه زنده گی کرد
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت خرمای دیمی در چاه عروس ابوزیدآباد آران وبیدگل
برگزاری رقابت‌های والیبال زیر ۱۸ سال در بروجن
جوی آرام در بیشتر مناطق کشور و خیزش گرد وخاک در نوارشرقی
اعزام تیم تیراندازی با کمان ریکرو و کامپوند کشورمان به مسابقات قهرمانی آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی چهاردهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
گزارشگر سازمان ملل: نسل کشی فلسطینی‌ها در نوار غزه ادامه دارد
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
اعزام ۱۲ هزار نفر از خراسان جنوبی به اردوی راهیان نور
استفاده از زور تنها با مجوز شورای امنیت مشروع است
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( چهاردهم آبان ۱۴۰۴)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
واکنش به اقدام رژیم اسرائیل در نابودی چهار هزار جنین در غزه
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
بهسازی و مرمت معبد مهر روستای ورجوی مراغه
نخستین نشست بازسازی جنوب لبنان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ آبان
اعلام آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقه داستان نویسی روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)