اصغرهندی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: مدتهاست اموال بابک زنجانی به وزارت نفت منتقل شده و با وجود رکود خرید و فروش ملک و زمین هنوز فردی برای خرید اموال وی اعلام آمادگی نکرده و برخی هم انتظار داشته اند املاک به صورت اقساطی در اختیار آنها گذاشته شود که چنین انتظاری مقرون به صرفه نیست.
وی گفت: تاکنون افراد مختلفی در مزایده ها شرکت کرده اند ولی فقط بخش کوچکی از اموال به فروش رفته است.
مسئول کمیته وصول مطالبات وزارت نفت تأکید کرد: باید فروش اموال را به عهده وکیل زنجانی می گذاشتیم تا خودشان اموال را بفروشند و به وزارت نفت پول بدهند و ما با دریافت اموال این متهم تاکنون به هیچ پولی نرسیده ایم.
دادگاه های رسیدگی به پرونده نفتی سال 94 در 25 جلسه علنی و 1 جلسه غیرعلنی با حضور بابک زنجانی متهم ردیف اول ، (م ش ) و (ح ف ه) متهمان ردیف دوم و سوم پرونده سال گذشته به ریاست قاضی صلواتی و در شعبه 15 دادگاه انقلاب برگزار شد.
بابک زنجانی با حکم دادگاه انقلاب ، مفسد فی الارض شناخته و به اعدام، رد مال و جزای نقدی معادل یک چهارم مبلغ رد مال محکوم شد که با ارسال لایحه اعتراضی وکیل مدافع بابک زنجانی به حکم دادگاه، پرونده این متهم برای فرجام خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد.
بابک زنجانی از حدود هشت هزار میلیارد تومان بدهی خود به وزارت نفت ، دو هزارمیلیارد تومان را از محل واگذاری اموال و شرکتهایش، تسویه کرده است؛ البته وزارت نفت مدعی است بدهی زنجانی با احتساب ضرر و زیان به حدود 12هزار میلیارد تومان میرسد.
اوایل آذر 95 حکم اعدام بابک زنجانی در دیوان عالی کشور تایید شد و البته این حکم برای (م ش) و (ح ف ه) دو متهم دیگر این پرونده نقض و به شعبه هم عرض ارجاع شد.
اواخر سال 95 نیز یکی دیگر از متهمان این پرونده یعنی علیرضا زیبا حالت منفرد که گفته میشود نقشی کلیدی در ماجرای فروش نفت داشته، دستگیر و به کشور برگردانده شد.
متهم ردیف اول پرونده نفتی هفته گذشته درخواست اعاده دادرسی داد.