• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۱۸۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۷
بین الملل » تحلیلی

وزیر صهیونیست خواستار بسته شدن دفتر سازمان ملل در قدس اشغالی شد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،  تایمز آو اسرائیل نوشت، وزیر فرهنگ و ورزش اسرائیل در اعتراض به رای یونسکو که در آن ادعای اسرائیل بر بیت المقدس لحاظ نشده است، بسته شدن دفتر این سازمان در قدس اشغالی را خواستار شد.
پایگاه اینترنتی این روزنامه چاپ فلسطین اشغالی نوشت: میری رگو Miri Regev، وزیر فرهنگ و ورزش اسرائیل قصد دارد در واکنش به قطعنامه ضد اسرائیلی سازمان فرهنگی، علمی و آموزشی ملل متحد «یونسکو» که در آن ادعای اسرائیل در خصوص بیت المقدس رد شده است، تعطیلی دفتر نمایندگی این سازمان در قدس را خواستار شود. 
براساس گزارش روز سه شنبه کانال دو تلویزیون اسرائیل که چند ساعت بعد از ارائه قطعنامه «فلسطین اشغالی» به هیئت اجرایی یونسکو از سوی الجزایر، مصر، لبنان، مغرب، عمان، قطر و سودان منتشر شد، رگو عضو حزب حاکم لیکود قرار است این درخواست را در جلسه امروز (چهارشنبه) کابینه اسرائیل ارائه کند. 
در این قطعنامه در بخش مربوط به بیت المقدس از اسرائیل به عنوان «قدرت اشغالگر» یاد شده است و نشان می دهد اسرائیل هیچ گونه روابط حقوقی یا تاریخی با هیچ بخشی از این شهر اشغالی ندارد. 
این قطعنامه با 22 رای موافق، 10 رای مخالف و 23 رای ممتنع تصویب شد. نمایندگان سه کشور در این رای گیری حضور نداشتند. 
وزیر فرهنگ و ورزش اسرائیل گفت اسرائیل به مدت 50 سال در بیت المقدس حاکمیت داشته است و نیازی به حضور ناظرانی از سازمانهایی مانند سازمان ملل در پایتخت اسرائیل نیست. 
یونسکو به همراه نهادهای دیگر سازمان ملل از جمله سازمان نظارت بر آتش بس ملل متحد (UNTSO) و دفتر نیکلای ملادنوف فرستاده و هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل در امور خاور میانه، دفتری در محله آرمون هاناتزیو در قدس اشغالی دارد. 
این ساختمان در سال 1967 پس از جنگ شش روزه برای نظارت بر آتش بس بین اسرائیل و همسایگان عربش به سازمان ملل اجاره داده شد.
وزیر فرهنگ و ورزش اسرائیل گفت این ساختمان باید مجددا به اسرائیل برگردانده شود. 
کانال دو تلویزیون اسرائیل به نقل از رگو گزارش داد که وی به وزارت خارجه و سایر ارگان های مرتبط خواهد رفت تا مجتمع آرمون هاناتزیو را برای استفاده دولتی به اسرائیل برگرداند. 
رگو همچنین به دادخواست اخیر ارائه شده از سوی جنبش راستگرای رگاویم اشاره کرد که در آن ادعا شده است سازمان ملل در سال های اخیر در این مجتمع فعالیتهای ساخت و ساز غیر مجاز انجام داده است. وی این اتهامات را جدی و خطرناک توصیف کرد و گفت که جزئیات آن باید در اسرع وقت مورد بررسی قرار گیرد. 
این دادخواست که اواخر ماه مارس در دادگاه منطقه بیت المقدس اعلام وصول شده است، ادعا می کند که کار ساخت و ساز سازمان ملل بدون دریافت مجوز از شهرداری بیت المقدس یا دولت اسرائیل انجام شده است. 
جنبش رگاویم در این دادخواست مدعی شده است که سازمان ملل با انجام یک سری پروژه های ساختمانی غیر قانونی در این مجتمع در ملک دولتی (اسرائیل) در حال سوء استفاده از مصونیت خود است. 
قطعنامه روز سه شنبه یونسکو- برخلاف قطعنامه های قبلی- نه تنها به مسجد الاقصی به عنوان حرم شریف یا محدوده دیوار غربی به عنوان دیوار براق- مکان های مورد احترام مسلمانان- اشاره نکرد بلکه در واقع، در این قطعنامه هیچ اسمی از این مکان ها ذکر نشده است.
این قطعنامه با به رسمیت شناختن اهمیت بخش قدیمی شهر «قدس» برای سه دین توحیدی (اسلام، مسیحیت و یهودیت) خواستار لغو تمام اقدامات اسرائیل در این مکان ها شده و از اسرائیل به عنوان نیروی اشغالگر یاد کرده است. 
مقامات اسرائیلی اوایل این هفته مؤکدا از کشورهای غربی خواسته بودند تا این قطعنامه را وتو کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)