• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۳۵۴۱۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۵
اجتماعی

هزار دستگاه ATM در هزار نقطه روستایی نصب و راه اندازی می شود

معاون توسعه مدیریت ، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات با اشاره به تجهیز27 هزار روستا به اینترنت، از راه اندازی هزار ATM در روستاها برای ارایه خدمات جدید بانکی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهدی راسخ در جلسه توجیهی کنترل قرارداد ارایه خدمات پولی و بانکی از طریق دستگاه خودپرداز ATM در دفاتر ICT  روستایی، گفـت: از ابتدای دولت تدبیر و امید، توسعه یکپارچه کشور و کاهش شکاف جامعه شهری و روستایی، دراولویت برنامه های وزارت ارتباطات بوده و اقدامات مهمی در این راستا انجام شده است.
وی تجهیز 27 هزار روستا به اینترنت را یکی از برنامه های اجرا شده در راستای کاهش شکاف جامعه شهری و روستایی بیان کرد و افزود: همچنین 18 هزار روستای دیگر هم برای تجهیز به اینترنت در دست اقدام است.
مهندس راسخ به ارایه خدمات جدید بانکی به عنوان یکی دیگر از برنامه های مربوط به توسعه روستایی اشاره کرد و گفت: برای اجرای این طرح مناقصه ای برگزار شد که پست بانک ایران به عنوان برنده این مناقصه، نصب و پشتیبانی هزار خود پرداز در هزار نقطه روستایی را عهده دار شد.
همچنین دکتر خسرو فرحی مدیر عامل پست بانک ایران نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه پست بانک ایران بانک تخصصی ICT   ایران است ، افزود : بر اساس سیاست های اقتصاد مقامتی اقدامات موثری در مناطق محروم انجام شده است که نصب و راه اندازی هزار خودپرداز در هزار نقطه روستایی یکی دیگر از این اقدامات است.
وی تصریح کرد : ما تلاش داریم بر اساس این طرح بهترین و شایسته ترین خدماتی که مورد انتظار وزارت ارتباطات و مردم باشد در روستاها ارایه کنیم.
مدیرعامل پست بانک ایران با اشاره به اینکه از زمان امضای قرارداد، برنامه ریزی برای اجرای آن انجام شده است ، خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی انجام شده امیدواریم ارایه بیشترین خدمت به بیشترین افراد ساکن روستا که یکی از اهداف این طرح است، بتوانیم انجام دهیم و بستری را نیز برای برنامه های آینده در این حوزه فراهم کنیم.
وی تاکید کرد: بر اساس این قرارداد در هزار نقطه روستایی کشور که فاقد ATM هستند در ابتدای کار به مدت 5 سال این دستگاه را نصب و ارایه خدمت می کنیم و در این نقاط تقریبا همه سرویس های بانکی مانند حواله ، شارژ، دریافت های نقدی  و غیر نقدی و پرداخت قبوض از این طریق انجام می شود.
دکتر مرتضی براری معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در سخنانی یکی از مهمترین اقدامات انجام شده در استان ها را توسعه خدمات الکترونیک در روستاها اعلام کرد و افزود : با مجهز شدن 27 هزار روستا به شبکه باند پهن، که از 4G هم تکنولوژی بالاتری دارد، براساس برنامه ششم توسعه باید 4 خدمت محوری در روستاها توسعه پیدا کند.
وی با اشاره به ارایه خدمات بانکی توسط پست بانک به عنوان یکی از مهمترین خدمات ارایه شده در روستاها، تصریح کرد : توسعه زیرساخت های ارتباطی کشور باید منجر به رونق اقتصادی و اشتغال و باعث ارتقای شاخص آموزشی در روستاها شود .
دکتر براری تاکید کرد : البته بخش خصوصی هم با ایجاد این زیرساخت ها برای سرمایه گذاری در روستاها اعلام آمادگی کرده و مدل های اقتصادی فعالیت این بخش نیز برآورد شده است.
وی اظهار امیدواری کرد در سال اقتصاد مقاومتی اشتغال و تولید ، این اقدامات باعث اشتغال ، اقتصاد پایدار، تولید محتوا و توسعه بخش اقتصاد کشاورزی در روستاها شود.
همچنین در این جلسه که برخی از مدیران ستادی وزارت ارتباطات و پست بانک ایران و نیز مدیران کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانها به صورت ویدیو کنفرانسی حضور داشتند، مباحثی درباره نحوه اجرای این قرارداد و نصب و پشتیبانی دستگاه های ATM  مطرح و به سوالات آنان پاسخ داده شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)