• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۴۰۸۸۲
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۱
ورزشی » ساير حوزه ها
رئیس فدراسیون تیروکمان؛

دریافت 4 هزار دلار از کمانداران ملی کذب محض است

رییس فدراسیون تیروکمان درباره موضوع دریافت 4 هزار دلار از کمانداران دعوت شده به تیم‌ ‌ملی برای شرکت در اردوی کره جنوبی، گفت: من این مساله را کاملا تکذیب می‌کنم.

دریافت 4 هزار دلار از کمانداران ملی کذب محض استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ محمدعلی شجاعی گفت: تا به الان در برنامه‌های فدراسیون برای اعزام به رقابت‌های کره جنوبی رده سنی جوانان و نوجوانان پیش بینی نشده است.

وی درباره حاشیه‌های ایجاد شده در مسابقات انتخابی تیم‌ ‌ملی تیروکمان در رده سنی نوجوانان و جوانان و دریافت مبلغ چهار هزار دلار از کمانداران، اظهار کرد: ما زمانی می‌توانیم تیم‌ ‌ملی و یا سایر کمانداران را به اردوی برون مرزی اعزام کنیم که قبلا این اردو در برنامه فدراسیون پیش‌بینی شده باشد و مجوز از وزارت ورزش  و جوانان و شورای برون مرزی دریافت کرده باشیم تا بتوانیم برای کمانداران ویزا و بلیت تهیه کنیم. تا جایی که من خبر دارم به عنوان رییس فدراسیون تیروکمان، هیچ برنامه‌ریزی برای برگزاری اردوی کره جنوبی در تقویم فدراسیون تیروکمان پیش‌بینی نشده و کاری هم در این زمینه صورت نگرفته است.

رئیس فدراسیون تیروکمان گفت‌: وقتی ما به خاطر مشکلات و کمبود منابع مالی قادر به برگزاری اردوهای داخلی نیستیم، چطور می‌توانیم چنین هزینه‌ای را پرداخت کنیم تا کمانداران را به اردوی برون مرزی آن هم به کره جنوبی اعزام کنیم. ضمن این که وزارت ورزش و جوانان از امسال تنها به تیم‌هایی مجوز خروج از کشور را می‌دهد که بخواهند در تورنمنت مهمی شرکت کنند نه این که به دنبال برپایی اردوهای برون مرزی باشند.

شجاعی افزود: این مساله به تمامی فدراسیون‌ها اعلام شده که تنها در صورتی می‌توانند منابع مالی برای اعزام ورزشکاران خود به سفرهای خارجی پیش‌بینی کنند که برای حضور در تورنمنت‌های مهم باشد نه بر پایه اردوها. تا زمانی که مکاتبه‌ای برای اعزام کمانداران به کره جنوبی با سفارت انجام نشده، ایمیلی زده نشده و مجوز از سوی وزارت ورزش  و جوانان و شورای برون مرزی برای اعزام ورزشکاران به اردوهای خارج از کشور نداشته باشیم، چطور می‌توانیم مقدمات چنین سفری را فراهم کنیم، آن هم با شرایط بد مالی فدراسیون تیروکمان.

وی خاطرنشان کرد: من متاسفم برای برخی از افراد که با پیش کشیدن چنین مسائلی به دنبال حاشیه سازی جدید در فدراسیون تیروکمان هستند. زمانی که هیچ‌گونه اقدامی برای اعزام کمانداران جهت حضور در اردوی کره جنوبی انجام نشده، چطور می‌توانیم به خانواده‌ها بگوییم برای حضور کمانداران در اردوی کره جنوبی باید مبلغ 4 هزار دلار پرداخت کنند؟ البته اگر قرار بود به چنین اردویی نیز کمانداران ملی اعزام شود، بدون شک این اعزام با هزینه فدراسیون صورت می گرفت نه با دریافت هزینه از سوی خانواده‌ها.

رئیس فدراسیون تیروکمان هم‌چنین درباره اظهارات دبیر فدراسیون در این زمینه، افزود: طی جلسه‌ای که با مربی کره‌ای تیم ملی داشتیم، وی چنین مساله‌ای را مطرح کرد که برای حضور هر چه قوی تر تیم‌ ‌ملی تیروکمان در رده سنی جوانان و نوجوانان در مسابقات جهانی مکزیک بهتر است چنین اردویی را در کره جنوبی داشته باشیم و وی برآورد برپایی یک اردوی یک ماهه در کره جنوبی را مبلغ چهار هزار دلار عنوان کرد، اما من در همان جلسه به وی گفتم که منابع مالی فدراسیون تیروکمان بسیار محدود است و امکان برپایی چنین اردویی در کره جنوبی وجود ندارد. حال من نمی دانم که چرا چنین مساله‌ای بین مربیان مطرح شده که فدراسیون قرار است نفرات تیم‌ ‌ملی را برای برپایی اردوی خارج از کشور به کره جنوبی اعزام کند. البته اگر شرایط مالی فدراسیون خوب بود واقعا حضور در چنین اردوهایی برای ارتقای رکورد کمانداران تاثیرگذار است، اما زمانی که هنوز نتوانستیم حقوق مربیان و ورزشکاران خود را پرداخت کنیم، چگونه می‌توانیم با صرف چنین هزینه سنگینی ورزشکاران را برای برپایی اردوی یک ماهه عازم کره جنوبی کنیم.

شجاعی در پاسخ به این پرسش که این طور مطرح می‌شود که در سفرهای قبلی نیز چنین هزینه ای از کمانداران دریافت شده است، نظر شما در این باره چیست؟ گفت: من کاملا مخالف این موضوع هستم و تا به الان هر کمانداری که در قالب تیم‌ ‌ملی راهی مسابقات و یا اردوهای برون مرزی شده است با هزینه فدراسیون این اعزام صورت گرفته نه این که ما بخواهیم از والدین بابت حضور فرزندان آنها در تورنمنت‌های بین‌المللی پول دریافت کنیم.

رییس فدراسیون تیروکمان ادامه داد: در طی چهار سالی که در فدراسیون تیروکمان حضور دارم، سعی کردم با استعدادیابی و پشتوانه سازی در رشته‌های ریکرو و  کامپوند ورزشکاران خوبی را در رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان تربیت کنیم و اکنون می‌توانم به جرات بگویم که ما در ریکرو زنان و مردان ورزشکارانی داریم که رنج سنی آنها زیر 20 سال است. بدون شک این ورزشکاران می‌توانند در آینده در موفقیت رشته ریکرو تاثیر بسزایی بگذارند و ما در  المپیک 2020 با حضور این ورزشکاران بدون هیچ گونه دغدغه‌ای سهمیه  المپیک را کسب کنیم و حتی در  المپیک  2020 نیز افتخار آفرینی کنیم. ما به دنبال پیشرفت رشته تیروکمان هستیم، نه این که بخواهیم خود را هر بار درگیر حاشیه‌ها کنیم.

شجاعی اضافه کرد: حتی در جلسات مختلفی که با والدین این رده سنی داشتیم، بارها به من اعلام کردند که حاضرند در جهت رشد فرزندان خود اسپانسر بگیرند تا هزینه سفر آنها را پرداخت کنند. اما ما این هزینه را قبول نکردیم، زیرا برخی از والدین واقعا در شرایط مالی خوبی قرار ندارند که ما بخواهیم این شرایط را برای همه فراهم کنیم.

رییس فدراسیون تیروکمان ادامه داد: به خاطر مشکلات مالی که داریم ما در جام جهانی قبلی سعی کردیم تنها ورزشکارانی که مدال آور هستند در رشته کامپوند راهی این مسابقات کنیم در استیج بعدی این رقابت‌ها نیز که در آلمان برگزار می‌شود، سعی داریم تنها تعداد محدودی ورزشکار اعزام کنیم که شانس بالایی برای کسب مدال دارند.

وی در پایان هم‌چنین در مورد اساسنامه فدراسیون تیروکمان و این که این اساسنامه برای تایید نهایی به فدراسیون جهانی ارسال شده است یا خیر؟ افزود: برای این که بتوانیم اساسنامه فدراسیون تیروکمان را با اساسنامه سایر فدراسیون‌ها همسان سازی کنیم، طی جلسه‌ای که با داورزنی داشتیم، قرار بر این شد اساسنامه جدید فدراسیون تیروکمان را نیز به فدراسیون جهانی ارسال کنیم تا بعد از تایید فدراسیون جهانی در مجمع آن را مطرح و بعد از دریافت رای نهایی از اعضای مجمع در اختیار وزارت ورزش  و جوانان قرار دهیم تا ثبت‌نام جدید برای برگزاری انتخابات انجام شود. البته این که امکان دارد ثبت‌نام قبلی منتفی شود و یا ثبت‌نام جدید صورت بگیرد، بستگی به نظر وزارت ورزش  و جوانان دارد. به‌ هر حال ما در حال‌ رایزنی با فدراسیون جهانی هستیم تا هر چه‌ سریع‌تر  اساسنامه خود را بعد از تایید توسط فدراسیون جهانی به تایید مجمع برسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)