• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۰۶۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی:

سیزدهم آبان روز نمایش غیرت انقلابی در برابر زیاده‌خواهی‌های استکبار

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با صدور بیانیه‌ای سیزدهم آبان را روز اعلام برائت و فریاد کوبنده خشم و نفرت و انزجار امت‌های آزاده و اسلامی به‌ویژه ملت مبارز، بیدار و استکبار ستیز ایران اسلامی علیه استکبار آمریکایی دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای یوم‌الله سیزدهم آبان به‌ ویژه شهدای دانش‌آموز و سی و یک شهید دانشجوی پیرو خط امام(ره) و فاتحان لانه جاسوسی آمریکا، با صدور بیانیه‌ای سیزدهم آبان را روز اعلام برائت و فریاد کوبند? خشم و نفرت و انزجار امت‌های آزاده و اسلامی به‌ویژه ملت مبارز، بیدار و استکبارستیز ایران اسلامی علیه استکبار آمریکایی دانست.
در این بیانیه تاکید شده است: بر اساس ادامه‌ یافتن خوی ظالمانه و مستکبران آمریکا، سیزدهم آبان امسال، روز بزرگ نمایش "غیرت انقلابی" و فریاد "مرگ بر آمریکا" خواهد بود.
در این بیانیه آمده است:
با ادام? روند ادبیات زشت، اهانت‌آمیز و زورگویانه و خوی استکباری و استعماری دولت‌مردان آمریکا در مواجهه با سایر کشورهای مستقل، آزادی‌خواه، عدالت‌طلب و مسلمان به‌ویژه ملت بزرگ و صلح‌طلب و نوع‌دوست ایران اسلامی، ملت شهیدپرور و استکبارستیز ایران همچنان آمریکا را شیطان بزرگ و دشمن شماره یک خود و بلکه جامعه بشری و صلح و امنیت جهانی می‌داند.
"یوم‌الله سیزدهم آبان"؛ بر تاریخ معاصر ایران و حتی تاریخ نهضت‌های آزادی‌خواه و آزادی‌بخش جهان و منطقه به‌ویژه در مقطع زمانی اخیر و انتشار امواج خروشان بیداری اسلامی ملت‌ها و جوامع در مسیر استکبارستیزی و مبارزه با ظلم و طاغوت تأثیراتی عمیق و نقشی شگرف و ماندگار داشته است.
آنچه سیزدهم آبان ترسیم می‌کند؛ صرفاً یک رویداد تاریخی نیست بلکه واقعه‌ای تاریخ‌ساز، ماندگار و تأثیرگذار است که در هر کدام از رخدادهای آن مصادیقی از "پایداری، فداکاری و مقاومت اسلامی و بیداری جهادگونه علیه طواغیت و استکبار و نظام سلطه" ملت مجاهد و جوانان رشید و غیور ایران اسلامی و الگویی عملیاتی و جهانی در مبارزه علیه قدرت‌های شیطانی و استکباری است. وقایعی که هر یک به تنهایی می‌تواند منشأ تداوم حرکت عظیم نهضت و انقلاب اسلامی و ظلم‌ستیزی، نفی نظام‌های سلطه و آرمان‌گرایی نسل‌های متعهد و مؤمن این سرزمین در بستر تاریخ فرداهای این کشور قرار گیرد.
سیزدهم آبان ماه در حافظه تاریخی ملت بزرگ و شجاع ایران اسلامی نقطه عطفی در جهت سرعت‌بخشیدن به روند شکل‌گیری، تداوم، استمرار و بالندگی انقلاب اسلامی است و برجسته‌ترین ویژگی آن در مبارزه مستمر ملت ایران در ادوار مختلف تاریخی با "استبداد و استعمار داخلی"، "استکبار و استثمار خارجی" است.
در ادامه این بیانیه آمده است :
"یوم‌الله سیزدهم آبان"؛ روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و در برگیرنده سه واقعه سرنوشت‌ساز و تاریخی در صحیفه خاطرات و افتخارات و نقط? پیوند برگ‌های زرینی از تاریخ آزادگی رفیع ملت سربلند ایران است.
"سیزدهم آبان"؛ سالروز تبعید رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بزرگ مرجع جهان تشیّع، حضرت امام خمینی(ره)، در سال 1343 به ترکیه به جرم دفاع از شرافت و کرامت انسانی و استقلال ایران و مخالفت با لایح? سراسر ننگین و استعماری کاپیتولاسیون و برده‌داری نوین جهان غرب به سرکردگی آمریکای جنایتکار است.
"سیزدهم آبان"؛ سالروز بزرگداشت شهادت دانش‌آموزان معترض به ظلم و ستم و فساد دستگاه دربار ستمشاهی و استعمار دخالت‌های آمریکا در امور داخلی ایران است که این قیام توسط گارد دژخیمان رژیم منحوس طاغوت در مقابل درب اصلی دانشگاه تهران در سال 1357، وحشیانه‌ترین شکل ممکن به خاک و خون کشیده شد.
"سیزدهم آبان"؛ سالروز تسخیر و فتح ظفرمندان? لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام(ره) در سال 1358 و یادآور حماسه شهدای دانشجو و فاتحان لانه جاسوسی است.
سه رخداد بزرگی که وجه مشترک همه آن‌ها؛ ویژگی "استکبارستیزی، استقلال‌طلبی و آزادی‌خواهی" ملت مبارز، مقاوم و ولایت‌مدار ایران اسلامی است.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است:
سیزدهم آبان ماه در تقویم تاریخ معاصر انقلاب اسلامی عنوان "ضداستکباری و عدالت‌خواهی" مردم ایران را به خود اختصاص داده است که شکسته‌شدن ابهت و هیمنه پوشالی شیطان بزرگ و افشای توطئه‌های شوم و نقشه‌های پلید استکبار آمریکایی ـ صهیونیستی علیه کشورهای آزاده، مستقل، عدالت‌خواه و آشکار شدن چهره کریه‌المنظر و نمایش درماندگی و استیصال امپریالیسم سرمایه‌داری غرب و نظام سلطه جهان در اداره جهان و ملت‌ها از پیامدهای مهم و اساسی آن است.
شکست‌های تلخ و پی در پی شیطان بزرگ، آمریکای ام‌الفساد قرن، در بیش از سه دهه دشمنی آشکار با انقلاب اسلامی و اعتراف دولت‌مردان و سردمداران محافل سیاسی ـ امنیتی غرب نسبت به ناکارآمدی و استیصال و درماندگی نقشه‌ها، ترفندهای شوم و فتنه‌ها و آشوب‌های شیطانی نظام سلطه نشان از اقتدار، رشد و پیشرفت و تعالی ایران اسلامی در افق چشم‌انداز پیش‌روی خود در سای? تدابیر و هوشمندی ولایت‌فقیه و رهبری انقلاب اسلامی و هوشیاری و بصیرت مثال‌زدنی مردم انقلابی و رشید داشته است.
این اقتدار که ناشی از سلاح ایمان و توکل و ایستادگی و مقاومت اسلامی و جهاد در راه خداست، نه تنها نظام، انقلاب و میهن اسلامی را در برابر طوفان هجمه‌ها و گرداب حوادث روزگار و توطئه‌های سهمگین استکبار جهانی حفظ کرده بلکه آن را به موتور محرکه و الگوی بی‌بدیل، نافذ و جامعی برای شکل‌گیری نهضت بیداری اسلامی و فراگیر شدن امواج ظلم‌ستیزی و عدالت‌خواهی در جای جای دنیای غرب و در میان ملت‌های تحت سلطه و ستم امروز بدل ساخته است؛ دستاوردی سترگ و حقیقتی انکارناپذیر که به‌گونه‌ای برجسته و ملموس فراروی وجدان‌های بیدار و تشنه عدالت و آزادی جهان و ملت‌های مسلمان قرار گرفته است.
این بیانیه در بخش دیگری می‌افزاید:
برگزاری با شکوه و حماسی مراسم تظاهرات سراسری ضد استکباری یوم‌الله سیزدهم آبان در حفظ و ارتقای قدرت نرم نظام در مواجهه مناسب‌تر با جهان و بالا بردن قدرت چانه‌زنی قوی‌تر دستگاه دیپلماسی کشور خواهد بود و در همین راستا بایستی هم? دستگاه‌ها و مسئولین در کنار ملت بزرگ ایران اسلامی تمام تلاش خود را معطوف برگزاری هر چه با شکوه‌تر مراسم ضد استکباری یوم‌الله سیزدهم آبان کنند؛ که شکوه این مراسم نشان از اقتدار، اتحاد و وحدت ملی و عظمت ایران اسلامی خواهد داشت.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در پایان این بیانیه بار دیگر ملت فهیم و قدرشناس ایران اسلامی را به حضور پرشور و گسترده، فعال وآگاهی‌بخش در تظاهرات ضداستکباری یوم‌الله سیزدهم آبان دعوت می‌کند و از عموم مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی می‌خواهد تا با بصیرت، آگاهی و تعمیق بینش‌های سیاسی و دینی خود ترفندها و توطئه‌های شوم دشمنان در ضربه‌زدن به ارکان‌ نظام اسلامی و کیان ولایت‌فقیه و وحدت امت واحده را خنثی سازند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آذر ۱۴۰۴
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
ساخت یک اثر سینمایی با محوریت زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی
دیدار استاندار با مادر دو شهید در آستانه اشرفیه
قدردانی شورای عالی مقاومت ملی افغانستان از ایران
حجم مبنا در بورس حذف شد
اعلام نحوه فعالیت مدارس فارس در ۲۶ آذرماه
دریادار ایرانی: دشمن باید هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
امداد رسانی هلال احمر سمیرم به هفت در راه مانده
جدایی ۵ عضو شورا‌های شهری لندن از حزب حاکم کارگر
غیرحضوری شدن برخی مدارس شهرستان سمنان
اعزام تیم بسکتبال با ویلچر چهارمحال و بختیاری به مسابقات کشوری
تجلیل از پژوهشگران برتر مرکز پژوهش‌های مجلس
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور
بارندگی دومین سامانه پاییزی در کیش از دریچه دوربین
فجر شجاع قهرمان جام بزرگ فوتسال ارس
راه‌اندازی اولین مرکز تست تصادف خودرو در ایران
قهرمانی تیم ملی دانش آموزی در مسابقات والیبال
تسریع در رسیدگی و کاهش موجودی شعب نامتعارف اولویت دادسراست
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
شهروندان برای پیشگیری از یخ‌زدگی و پس‌زدگی فاضلاب اقدام کنند
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
اعلام میزان بارش باران در فارس
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
برف و باران به فارس رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)