• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۴۵۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۰
بوشهر » اقتصادی

شنیدن سوت قطار در بوشهر نیازمند دو هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار + گزارش

تکمیل راه آهن شیراز به بوشهر نیازمند تامین دو هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار است.

شنیدن سوت قطار در بوشهر نیازمند دو هزار و 300 میلیارد تومان اعتباربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، ریییس کمیسیون برنامه وبودجه مجلس شورای اسلامی در نشست پیگیری طرح راه آهن شیراز به بوشهر در استانداری بوشهر گفت: اتصال طرح  راه‌آهن پایتخت به قطب انرژی در بنادر بوشهر در اولویت بودجه سال آینده است که با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی تامین اعتبار آن از عهده دولت خارج است و باید با استفاده از سایر ظرفیت های زمینه اجرای آن فراهم شود.
تاجگردون افزود: امسال دولت برای اجرای طرح ریلی بوشهر به شیراز150 میلیارد ریال مصوب کرده است که با این روند تخصیص روند تکمیل و بهره برداری از این طرح زمان بر خواهد بود.
وی گفت: سازمان برنامه و بودجه، وزارت راه و شهرسازی و وزارت امور اقتصادی و دارایی برای اجرایی شدن طرح ریلی بوشهر باید بسیج شوند و وزارت نفت نیز باتوجه به سهم مهمش در این طرح باید مشارکت لازم را داشته باشد.
تاجگردون افزود: بخشی از طرح های کلان در بودجه به روش فاینانس اجرا می‌شود که در ارتباط با طرح راه آهن شیراز به بوشهر در بودجه سال آینده برای تامین 15 درصدی سهم دولت به مبلغ 320 میلیارد تومان در طرح‌‌های فاینانسی روش‌های جدید تعریف و تدوین شده است.
وی گفت: در طرح های فاینانسی دولت باید سهم 15 درصدی خود را تامین کند که در این راستا، مجلس می تواند به دولت اجازه ‌دهد برای تامین این میزان اعتبار، از محل جابه‌جایی اعتبارات زمینه تامین 15 درصد سهم خود را انجام دهد.
ریییس کمیسیون عمران مجلس هم گفت: اکنون سهم حمل و نقل بار توسط شبکه ریلی کشور 11 درصد است که این ظرفیت براساس برنامه چشم اندازی پیش بینی شده 30 درصد است.
رضایی کوچی افزود: باتوجه به وجود بنادر با ظرفیت مناسب و پنج هزار و 500 کیلومتر نوار ساحلی برای استفاده حداکثری از این ظرفیت باید توسعه شبکه ریلی در این بخش به طور جدی در دستور کار قرار گیرد.
وی درباره راه آهن بوشهر به شیراز گفت: این مسیر یکی از مسیرهای اصلی راه آهن کشور است و اتصال بوشهر به عنوان پایتخت انرژی کشور به شبکه ریلی سراسری تبدیل به یک ضرورت شده است.
رضایی کوچی افزود: مهمترین دستگاه کمک دهنده در این راستا وزارت نفت است که می تواند به تحقق اتصال ریلی پایتخت کشور به قطب اقصادی کشور در عسلویه کمک کند.
وی گفت: زمان زیادی است که درگیر فاینانس این طرح هستیم اما چون 15 درصد سهم دولت تامین نشده فاینانس به نتیجه نرسیده است.
رضایی کوچی افزود: پیشنهاد شده از ظرفیت های پیش بینی شده در بودجه 97 و صندوق توسعه ملی زمینه استفاده از فاینانس خارجی تحقق پیدا کند که برای این امر ورود وزارت نفت می تواند به تسریع اجرای این طرح ملی کمک کند.
استاندار بوشهر هم گفت: طول این طرح 630 کیلومتر است که 300 کیلومتر آن در محدوده استان فارس و بقیه در محدوده استان بوشهر واقع شده است.
عبدالکریم گراوند افزود: برای اجرای چهار قطعه این طرح 90 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
وی گفت: راه آهن بوشهر به شیراز شامل 18 قطعه است که در فاصله شیراز تا بوشهر 11 قطعه و هفت قطعه نیز از سه راهی اهرم در  شهرستان تنگستان تا عسلویه است.
گراوند با اشاره به اینکه اجرای راه آهن شیراز - بوشهر- عسلویه خواسته دیرینه مردم استان بوشهر است افزود:باتوجه به اینکه اجرای  این طرح سال 85 آغاز شده است اما هم اینک تعطیل شده ،  انتظار است با اهتمام جدی زمینه فعال سازی آن فراهم شود.
مجمع نمایندگان استان هم در این نشست یکی از  اولویت های  اصلی خود را اجرا و اتمام عملیات راه اهن شیراز بوشهر عنوان کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پذیرش نشدن صورتحساب غیرالکترونیکی از ابتدای دی‌ماه
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله شاهچراغی
پرورش شتر در فارسان
هوشنگ مرادی‌کرمانی از بیمارستان مرخص شد
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۹/۲۲
پیام تسلیت رئیس مجلس خبرگان بمناسبت درگذشت آیت الله شاهچراغی
مراجعه والدین شاغل در انگلیس به خیریه‌ها برای دریافت غذای رایگان
سهم‌بندی ۴۱.۳ میلیارد دلار ارز وارداتی
جام جهانی اسکواش ۲۰۲۵ در هند؛ تلاش ایران برای برای کسب رده نهم
اجرای طرح کاشت (PDT) جو آبی در شهرستان شهرکرد
اسامی نهایی نامزد‌های انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک
«دستچین»، «روزی روزگاری آبادی»، و «تبهکار باهوش»، از قاب تلویزیون
ثبت پنجمین فوتی آنفلوآنزا در هرمزگان
تدابیری اتخاذ شود تا ساماندهی ناترازی انرژی به معیشت مردم آسیبی وارد نکند
۹۰ درصد آتش سوزی‌های جنگلی و مرتعی غیرطبیعی است
افتتاحیه نخستین دوره المپیاد ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری
کاهش ۵۳ درصدی بارندگی‌ها در استان همدان نسبت به سال گذشته 
برداشت مازاد آب زیرزمینی به ۱۵ میلیارد مترمکعب رسید
ایمنی رانندگی در جاده‌های لغزنده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)