پخش زنده
امروز: -
رئیس اتحادیه رستوران، چلوکبابی و آشپزخانه مشهد: برخی افراد برای فرار از مالیات و هزینه هایی مثل بهداشت و آب و برق و گاز در حاشیه مشهد و زیرزمینها اقدام به طبخ غذا و فروش آن به مردم میکنند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اتحادیه رستوران، چلوکبابی و آشپزخانه مشهد در این خصوص و در رابطه با آشپزخانههای خانگی بدون مجوز گفت: برخی افراد برای فرار از مالیات و هزینه سازمانهایی مثل بهداشت و آب و برق و گاز در حاشیه مشهد و زیرزمینها اقدام به طبخ غذا و فروش آن به مردم میکنند که در همین راستا گزارشهایی از مناطق کمبرخوردار شهر مثل شهرک شهید رجایی، شهرک توس، پنجتن و گلشهر دریافت کردهایم.
حسن امیریان افزود: بر اساس این گزارشها، ٢٠خانه در این مناطق به صورت غیرقانونی غذا طبخ میکنند که این موضوع را به اداره نظارت بر اماکن گزارش کردهایم و قرار شده است از دادستانی مجوز ورود به خانههای یاد شده دریافت شود تا با نیروی انتظامی از آنها بازرسی کنیم و پلمب شوند.
وی در ادامه گفت: واحدهای صنفی آشپزخانه بعد از اینکه از اداره بهداشت مجوز میگیرند باید آیتمهای دیگری مثل انگشتنگاری و مبتلا نبودن به اعتیاد را داشته باشند و جوابیه اماکن را دریافت کنند و سپس کلاسهای «فرانگران» اتاق اصناف و اقتصاد و دارایی را پشت سر بگذارند تا به آنها پروانه کسب داده شود.
وی اضافه کرد: اگر آشپزخانههای به اصطلاح زیرزمینی جزو اماکن عمومی باشند، میتوانیم بدون مجوز به آنها ورود کنیم؛ اما در مورد آشپزخانههای خانگی که درون منازل ایجاد میشوند قضیه متفاوت است و باید برای ورود به منزل از دادستانی مجوز داشته باشیم.
رئیس اتحادیه رستوران، چلوکبابی و آشپزخانه مشهد با اعلام اینکه برای ٨٠ آشپزخانه متخلف اخطار پلمب صادر شده است، افزود: این تعداد، واحدهای صنفی هستند که همه مراحل مشخص شده را طی نکرده و تأییدیههای لازم را از مراجع ذیصلاح نگرفتهاند؛ بر همین اساس خوشبختانه از دیروز پلمبها شروع شده است.
امیریان بیان کرد: از مردم میخواهیم مواد غذایی را از واحدهای صنفی تهیه کنند که پروانه کسب داشته باشند -و آن هم در در معرض رؤیت مردم باشد- و از طرفی مردم فریب هزار یا دو هزار تومان ارزانتر بودن غذا را نخورند؛ چون امکان ندارد غذایی که ۶ هزار تومان برای واحد صنفی تمام شده، به قیمت ۴ هزار تومان به مردم عرضه شود.