پخش زنده
امروز: -
کارشناسان بهداشت تغییر ذائقه افراد به ویژه دانش آموزان به سمت غذاهای آماده را عاملی برای بروز بیماری قلبی وعروقی می دانند وبرنظارت بیشتر بر اینگونه اماکن تاکید دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ رییس مرکز بهداشت استان ایلام می گوید: در شهر ایلام بیش از ۲ هزار و 300 مرکز عرضه غذا های فست فودی وجود دارد.
ناصری فر با بیان اینکه وقتی تعداد مراکز فست فودی را با جمعیت شهر مقایسه کنیم مشاهده می شود به ازای هر ۷۷۰ نفر یک فست فودی وجود دارد تاکید کرد: فست فودها به ظاهر شیک، متنوع و خوشمزه هستند اما باطنی بیمار دارند و اگر در هفته چند وعده غذایی را به آنها اختصاص دادیم باید به سلامتی خود شک کنیم.
وی تاکید کرد: نیترات و نیتریت دو ماده شیمیایی سمی و کشنده هستند که شرکت های تولیدی غذاهای فست فودی از آنها به عنوان نگهدارنده استفاده می کنند و همین موضوع اعث رونق کسب و کار مراکز فست فودی هم شده است بطوری که بعضی از این مراکز در طول روز تا ۲۰۰۰ ساندویچ سرو می کنند.
برخی از صاحبان مراکز عرضه فست فود ها هم می گویند: تعداد مشتری های ثابت آن ها از مشتری های غیرثابت بیشتراست و بعضی از مشتریان هستند که همیشه وعده های غذایی مثل نهار یا شام میان و فست فود می خورند.
البته باید گفت که برخی از مراکز عرضه فست فود ، برای جلب بیشتر مشتری دست به هرکاری می زنند بعضی از آن ها سالاد را به صورت سلف به مشتری می دهند ، برخی دیگر در فضای مجازی نیز به شدت تبلیغ می کنند و عکس مشتریان خود را منتشر می کنند و حتی برخی دیگر قیمت ها را پایین می آوردند.
کارشناسان تغذیه نیز در باره مصرف فست فودها می گویند : مصرف بالای فست فودها با توجه به محتویات بالای نمک و چربی که دارند می تواند مشکلات زیادی از جمله بروز بیماری های قلبی و عروقی و پرفشاری خون را برای افراد به دنبال داشته باشد.
بگفته این کارشناسان مصرف مداوم فست فود ها می تواند بر کاهش سطح حافظه و یادگیری تاثیر منفی داشته باشد.آنها می گویند: مصرف طولانی فست فودها و برنامه غذایی نامناسب مجموعه ای از مشکلات را به دستگاه گوارش و امنیتی بدن وارد می کند و سبب تغییراتی در چربی خون می شود.