پخش زنده
امروز: -
حرفه سنتی گندم بوداده یا به زبان محلی بارگوشته پس از 30 سال در حسن آباد جرقویه احیا شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ محمود صادقی احیا گر این حرفه گفت : در گذشته همه ساله پیش از فرارسیدن سال نو مردم حسن آباد با همدلی و شادمانی دور هم جمع می شدند و بر اساس سنت گذشتگان گندم را پس از خیساندن و جداکردن پوسته هایش در پاتیلی بزرگ بومی دادند و در میهمانی های نوروزی استفاده می کردند .
وی انگیزه احیای این حرفه سنتی را رونق فرهنگ بومی محلی و تداوم حرفه پدرش برشمرد و افزود : در گذشته 10 کارگاه سنتی گندم بوداده در حسن آباد جرقویه علیا فعال بوده و محصولاتشان علاقه مندان بسیاری داشت.
حسن آباد جرقویه علیا در شرق استان اصفهان قرار گرفته و روزگاری صاحب هنر و حرفه هایی چون زیلو بافی ، عروسک سازی ، حصیر بافی و کارگاههای گندم بو داده سنتی بوده است.