پخش زنده
امروز: -
برای کاهش وزن، فشارخون و التهاب کرفس بخورید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ کرفس به علت داشتن ویتامین های گروه ب، منیزیم، فسفر، فولات، پتاسیم و فیبر ارزش غذایی بالای دارد و به خاطر پایین بودن کلسترول و چربی در این ماده غذایی در کاهش وزن موثر است .
آب موجود در کرفس سطح مایع بدن را افزایش می دهد وبه جذب مواد مغذی بدن کمک می کند.
همچنین به علت داشتن الیاف محلول و نامحلول به رفع یبوست کمک و فیبر محلول غذا را به راحتی در دستگاه گوارش هضم می کند.
تحقیقات نشان می دهد غذاهای غنی از فیبر مانند کرفس به هضم چربی در دستگاه گوارش کمک میکند. این تحقیقات نشان داد مصرف عصاره کرفس زخم معده را نیزدرمان می کند.
کرفس به علت داشتن هورمون کورتیزون دارای خواص ضد التهابی است. و التهاب دردناک در بدن راکاهش می دهد. دیورتیک موجود در کرفس نیز بلورهای اسید اوریک را در اطراف مفاصل از بین می برد.از این رو، مصرف کرفس می تواند مشکلاتی مانند آرتریت ، درد التهابی، درد عضلانی، بیماری التهابی روده، و درد مفاصل را از بین ببرد.
خواص ضد التهابی آن نیز به کاهش آکنه کمک می کند.
مصرف منظم کرفس به علت داشتن پتاسیم به کاهش فشارخون بالا و متعادل کردن سطح سدیم در بدن کمک می کند.
مطالعات نشان داد افزایش مصرف پتاسیم مبتلایان به فشار خون بالا را درمان می کند و تاثیری بر غلظت چربی خون در بزرگسالان ندارد.
مصرف روزانه کرفس به علت داشتن فیبر، کلسترول بد خون را هم از بین می برد.
همچنین می توانداسید را در سطح طبیعی نگه داشته، بدن را نیرومند کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کندو با مصرف مواد غذایی با اسید بالا مانند گوشت و فراورده های لبنی سطح اسیدی بدن در حد متعادل نگه می دارد.
خوردن روزانه کرفس از بیماریهای مغزی در دوران سالمندی مانند آلزایمرنیز پیشگیری می کند.