• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۵۹۸۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
در گفتگوی اختصاصی مطرح شد؛

تداوم تلاش راهداری برای حل مشکلات صنفی رانندگان

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای: با هماهنگی های این سازمان با گمرکات کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت بزودی مشکل توزیع لاستیک کامیون ها در کشور برطرف می شود.

داریوش امانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، همچنین در خصوص تعیین کرایه بر اساس تن/کیلومتر که یکی از خواسته های رانندگان بود نیز گفت: پس از برگزاری چهارده جلسه طولانی و صدها ساعت کار کارشناسی مشترک بین سازمان راهداری و نمایندگان رانندگان و اصناف ، فرمول محاسبه این کرایه بر اساس وزن و مسافت با لحاظ کردن دهها فاکتور و متغیر دیگر استخراج و مورد توافق همه طرف ها قرار گرفت و برای تصویب در مراجع قانونی، به کمیسیون ترابری دولت ارجاع شد که امیدواریم حداکثر در یکی دو ماه آینده این کمیسیون پیشنهاد ما را تایید و برای اجرا ابلاغ کند.
معاون سازمان راهداری همچنین در خصوص ادامه تلاش ها برای حل مشکلات رانندگان و مالکان کامیون های حمل بار جاده ای گفت: از همان ابتدای خرداد گذشته تاکنون، جلسات متعددی با نمایندگان تشکل های حمل و نقل کشور با هماهنگی دستگاههای اجرایی نظیر وزرت صنعت و سازمان تامین اجتماعی و گمرک و با همکاری کمیسیون های مختلف مجلس شورای اسلامی برگزار کردیم که به نتایج خوبی منجر شده است.
وی افزود: برخی مطالبات رانندگان مانند افزایش 20 درصدی کرایه بار، توزیع عادلانه بار بین رانندگان از طریق سالن بار و همچنین برخورد با شرکتهای متخلف توزیع بار، از همان ابتدا و در روزهای نخست پاسخ مناسبی داده شد و برخی دیگر از خواسته ها نظیر سخت و زیان اور شناخته شدن این حرفه نیازمند تغییر یا اصلاح قوانین بود که موضوع آن با هماهنگی کمیسیون اجتماعی مجلس در دست اقدام است.
امانی افزود: طرح بیمه تکمیلی رانندگان و همسرانشان نیز از دیگر خواسته های رانندگان بود که در ماههای گذشته در خصوص آن اقدام مناسبی صورت گرفت و اجرایی شد.
وی تامین قطعات یدکی، لاستیک و روغن موتور را از دیگر خواسته های رانندگان دانست و افزود: گرچه تامین این قطعات و ملزومات در حیطه اختیارات سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانهاست و جزو وظایف سازمان راهداری نیست اما بخاطر اهمیت موضوع، این سازمان مکاتبات گسترده ای با رئیس جمهور و معاون اول و همچنین وزارت صنعت داشت و خوشبختانه در چند روز اخیر، دستورات مناسبی برای ترخیص لوازم یدکی ولاستیک با تعرفه کمتر از گمرکات کشور صادر شد که امیدواریم بزودی و با اولویت ویژه این کالاها و مواد اولیه ترخیص شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


معاون حمل و نقل سازمان راهداری با اشاره به نیاز ناوگان جاده ای به توزیع ماهانه صد هزار حلقه لاستیک جدید گفت: در دو ماه گذشته صد هزار لاستیک در کشور توزیع شد که نیمی از نیاز بازار را تامین می کرد و به همین دلیل قرار شد ارز مورد نیاز این بخش با اولویت یک از سوی بانک مرکزی تخصیص یابد و همچنین ترخیص لاستیک های موجود در گمرک با دستور معاون اول رئیس جمهور انجام شد.
وی تصریح کرد: همچنین 30 هزار حلقه لاستیک کامیون هم در اختیار سازمان اموال تملیکی است که قرار شد این تعداد هم بین رانندگان توزیع شود.
امانی از رانندگان خواست تحت تاثیر القائات برخی افراد و شبکه های اجتماعی قرار نگیرند و اطمینان داشته باشند که سازمان راهداری و نمایندگان آنها در اتحادیه های صنفی، همچنان پیگیر خواسته ها و مطالبات آنها هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
برگزاری اجلاسیه ده روزه کنگره شهدای البرز
شهرداری‌ها نقش محوری در توسعه متوازن شهر دارند
آغاز اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد تا ساعاتی دیگر
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
گزیده خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج
اهدای ۳۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند بنابی 
هشدار پلیس؛ با احتیاط برانید
آغاز به کار بازار میوه توسط شهرداری میانه
هوا در اصفهان سردتر می‌شود
بازگشایی محور راهبردی در قلب بافت فرسوده شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)