• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۵۹۸۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
در گفتگوی اختصاصی مطرح شد؛

تداوم تلاش راهداری برای حل مشکلات صنفی رانندگان

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای: با هماهنگی های این سازمان با گمرکات کشور و وزارت صنعت، معدن و تجارت بزودی مشکل توزیع لاستیک کامیون ها در کشور برطرف می شود.

داریوش امانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، همچنین در خصوص تعیین کرایه بر اساس تن/کیلومتر که یکی از خواسته های رانندگان بود نیز گفت: پس از برگزاری چهارده جلسه طولانی و صدها ساعت کار کارشناسی مشترک بین سازمان راهداری و نمایندگان رانندگان و اصناف ، فرمول محاسبه این کرایه بر اساس وزن و مسافت با لحاظ کردن دهها فاکتور و متغیر دیگر استخراج و مورد توافق همه طرف ها قرار گرفت و برای تصویب در مراجع قانونی، به کمیسیون ترابری دولت ارجاع شد که امیدواریم حداکثر در یکی دو ماه آینده این کمیسیون پیشنهاد ما را تایید و برای اجرا ابلاغ کند.
معاون سازمان راهداری همچنین در خصوص ادامه تلاش ها برای حل مشکلات رانندگان و مالکان کامیون های حمل بار جاده ای گفت: از همان ابتدای خرداد گذشته تاکنون، جلسات متعددی با نمایندگان تشکل های حمل و نقل کشور با هماهنگی دستگاههای اجرایی نظیر وزرت صنعت و سازمان تامین اجتماعی و گمرک و با همکاری کمیسیون های مختلف مجلس شورای اسلامی برگزار کردیم که به نتایج خوبی منجر شده است.
وی افزود: برخی مطالبات رانندگان مانند افزایش 20 درصدی کرایه بار، توزیع عادلانه بار بین رانندگان از طریق سالن بار و همچنین برخورد با شرکتهای متخلف توزیع بار، از همان ابتدا و در روزهای نخست پاسخ مناسبی داده شد و برخی دیگر از خواسته ها نظیر سخت و زیان اور شناخته شدن این حرفه نیازمند تغییر یا اصلاح قوانین بود که موضوع آن با هماهنگی کمیسیون اجتماعی مجلس در دست اقدام است.
امانی افزود: طرح بیمه تکمیلی رانندگان و همسرانشان نیز از دیگر خواسته های رانندگان بود که در ماههای گذشته در خصوص آن اقدام مناسبی صورت گرفت و اجرایی شد.
وی تامین قطعات یدکی، لاستیک و روغن موتور را از دیگر خواسته های رانندگان دانست و افزود: گرچه تامین این قطعات و ملزومات در حیطه اختیارات سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانهاست و جزو وظایف سازمان راهداری نیست اما بخاطر اهمیت موضوع، این سازمان مکاتبات گسترده ای با رئیس جمهور و معاون اول و همچنین وزارت صنعت داشت و خوشبختانه در چند روز اخیر، دستورات مناسبی برای ترخیص لوازم یدکی ولاستیک با تعرفه کمتر از گمرکات کشور صادر شد که امیدواریم بزودی و با اولویت ویژه این کالاها و مواد اولیه ترخیص شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


معاون حمل و نقل سازمان راهداری با اشاره به نیاز ناوگان جاده ای به توزیع ماهانه صد هزار حلقه لاستیک جدید گفت: در دو ماه گذشته صد هزار لاستیک در کشور توزیع شد که نیمی از نیاز بازار را تامین می کرد و به همین دلیل قرار شد ارز مورد نیاز این بخش با اولویت یک از سوی بانک مرکزی تخصیص یابد و همچنین ترخیص لاستیک های موجود در گمرک با دستور معاون اول رئیس جمهور انجام شد.
وی تصریح کرد: همچنین 30 هزار حلقه لاستیک کامیون هم در اختیار سازمان اموال تملیکی است که قرار شد این تعداد هم بین رانندگان توزیع شود.
امانی از رانندگان خواست تحت تاثیر القائات برخی افراد و شبکه های اجتماعی قرار نگیرند و اطمینان داشته باشند که سازمان راهداری و نمایندگان آنها در اتحادیه های صنفی، همچنان پیگیر خواسته ها و مطالبات آنها هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری در المپیاد مهارت خیاطی
آتش‌سوزی خودرو در خیابان شهدای کرمان مربوط به فیلمبرداری بود
ایران جان، گلستان؛ هفت آبشار شیرآباد
«درخت بی‌برادر»؛ روایتی از رقابت در راه جبهه
 پروژه‌های اشتغال‌زا و زودبازده در اولویت توسعه استان قزوین قرار دارند
۴۱ شهر میزبان آثار جشنواره سینماحقیقت
تأکیدبر ضرورت نوسازی ماشین‌آلات، تجهیز راهدارخانه‌هاو تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقل
آغاز هفته ۱۴ فوتبال بوندسلیگای آلمان / لایپزیش غافلگیر شد
«مجلس در گذر زمان»، از رادیو فرهنگ
هشدار به هم‌استانی‌ها
آغاز به کار نمایشگاه تجسمی «در قاب بهشت»
آغاز آبرسانی به نهضت ملی مسکن تایباد
۹۰ ارومیه باز هم در خارج از خانه باخت
درخشش ورزشکاران کردستانی در رقابت‌های جودو ID کشور
اعلام زمان ثبت نام و برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم سال ۱۴۰۵
همایش سرمشق فاطمی با حضور معاون اول قوه قضائیه در تهران
قزوین برای رسیدن به استاندارد مطلوب به ۱۲۰ کتابخانه جدید نیاز دارد
تأکید دادستان بم بر پیشگیری از قاچاق و تقویت ساختار‌های گمرک
رژ لب‌های بی کیفیت سلامت خانم‌ها را به خطر می‌اندازد
دستورالعمل ایجاد انبار اختصاصی در واحدهای تولیدی ابلاغ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
مجروح شدن فرمانده انتظامی مشهد و یک مامورپلیس، حین انجام وظیفه
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۱۰ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
بررسی منابع آبهای سطحی و زیرزمینی آذربایجان غربی  (۱ نظر)