نماينده نيروي انتظامي در کنفرانس جهانی اینترنت در چین،
انتقاد از سياستهاي سلطه طلبانه در فضاي سايبري
نماينده ايران در کنفرانس اینترنت در چین : قدرتهای بزرگ، از فضای سایبری بعنوان وسیله ای برای دستیابی به سیاستهای سلطه طلبانه استفاده می کنند.
به گزارش سرويس بين الملل
خبرگزاری صدا و سیما از پکن؛ پنجمین کنفرانس جهانی اینترنت در شهر ووجن چین با حضور بیش از هشتاد کشور برگزار شد. در این کنفرانس بیست نشست فرعی در موضوعات مختلف، برگزار شد. یکی از مهمترین این نشست ها "نشست همکاری های بین المللی مبارزه با تروریسم سایبری" بود که که به میزبانی مشترک وزارت امنیت عمومی چین و دانشکده پلیس این کشور برگزار شد. 10 نفر از سراسر جهان و چین برای سخنرانی در این نشست دعوت شده بود.
"تیم کرانتون" مشاور حقوقی نمایندگی شرکت مایکروسافت در چین ، "پیر ویاود" مدیر یک شرکت مشاوره در فرانسه ، "ترولز اورتینگ یورگنسن" رئیس مرکز جهانی امنیت سایبری و "یوسف موسی پور" افسر رابط جمهوری اسلامی ایران از سخنرانان خارجی این نشست بودند.
نماینده نیروی انتظامی در سخنرانی خود با موضوع "داعش در فضای سایبری" گفت : مالکان زیر ساخت های اینترنتی به عنوان قدرت های بزرگ، از فضای سایبری به عنوان وسیله ای برای دستیابی به سیاست های سلطه طلبانه خود بهره برداری می کنند.
وی افزود : من قصد دارم با این اظهارات تصویری از فعالیت گروه های تروریستی را ارائه کنم که زاییده قدرت های بزرگ هستند.
در ادامه به آغاز فعالیت های داعش در فضای سایبری با عنوان "خلافت سایبری" پس از شکست در سوریه و عراق در سال ۲۰۱۶ اشاره و روند فعالیت های این گروه تروریستی در فضای سایبری در راستای "خلافت سایبری" تشریح شد.
در پایان نشست این سئوال مهم مطرح شد که آیا امکان فعالیت داعش در فضای سایبری با این همه امکانات ، بدون پشتیبانی مالکان زیرساخت های اینترنتی وجود دارد؟ شما چگونه فکر می کنید؟

