پخش زنده
امروز: -
کارگاه یک روزه پور بیوتیک و استفاده آن در غذای آبزیان با حضور بیش از ۳۰کارشناس و تولید کننده شیلات استان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیر امور آبزیان و شیلات استان اصفهان گفت: استفاده از این مکمل غذایی برای بهبود کیفیت تولیدات و جلوگیری از مرگ و میر و افزایش تولید نیاز است.
مجتبی فوقی افزود:از این پس تمامی مزارع پرورش ماهی استان موظف به استفاده از این مکمل غذایی برای تولید می شوند.
وی افزود: پارسال 962تن ماهی گرم آبی، 55هزار و هزار 315تن ماهی سردآبی یا قزل آلا و 876تن ماهی در منابع آبی و شش تن ماهی خاویار در استان و زمینه اشتغال هزار و 800نفر فراهم شد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه پارسال ۴۱میلیون قطعه بچه ماهی قزل آلا تولید و ۵۵شغل هم ایجاد شد، اضافه کرد: در این مدت با تولید ۶۵.۵میلیون قطعه ماهی زینتی، زمینه اشتغال دو هزار و 200نفر فراهم شد.
وی گفت: اصفهان همچنین رتبه نخست تولید ماهیان زینتی کشور را به خود اختصاص داده است.