پخش زنده
امروز: -
سال هاست که صنایع شیرینی و شکلات، تراز سالانه مثبت بالای 30 الی 40 درصد، دارد. رتبه صادرات این صنعت در میان صنایع غذایی، همواره اول یا دوم بوده است.
چکیده نشست پژوهشی:
• سال هاست که صنایع شیرینی و شکلات، تراز سالانه مثبت بالای 30 الی 40 درصد، دارد. رتبه صادرات این صنعت در میان صنایع غذایی، همواره اول یا دوم بوده است. اگر دولت از این صنعت، حمایت کند، ظرفیت سالانه یک و نیم تا 2 میلیارد دلار را نیز دارد.
• هم اکنون یک ظرفیت اسمی سالانه حدود 2 میلیون و 400 هزار تن و یک ظرفیت خالی 700 الی 800 هزار تن در این حوزه وجود دارد.
• در حال حاضر 33 هزار واحد تولیدی شیرینی سنتی در کشور وجود دارد که تقریبا 500 هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.
پژوهش خبری صدا وسیما:تولید شکلات، شیرینی و بیسکوییت در ایران، به دو بخش صنعتی و سنتی تقسیم می شود، که کاملا از یکدیگر مجزا هستند. بخش صنعتی آن شامل 6 بخش بیسکوییت و ویفر، انواع کیک ها، شکلات ها، تافی و کارامل، آدامس ها و اسنک ها می باشد و بخش سنتی شامل شیرینی فروشی ها و کافه قنادی ها است. آقایان جمشید مغازه ای، دبیر انجمن شیرینی وشکلات، علی بهرمند، رییس اتحادیه شیرینی فروشی وکافه قنادی و محمد عبدی ها، مشاور وسردبیر فصلنامه تخصصی قنادان در نشستی پژوهشی چالش های تولید شیرینی و شکلات در کشور همچنین تاریخچه و روند توسعه این حوزه را در دو بخش صنعتی و سنتی، مورد بررسی قرار دادند.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.
پژوهش خبری// تینا صالحی