پخش زنده
امروز: -
رئیس کمیته داوران جشنواره بین المللی رادیو: ایجاد تعامل بین نسلهای مختلف از مهمترین اهداف کمیته داوران برای انتخاب آثار بود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ نشست خبری کمیته داوران چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو با حضور اهالی رسانه و دبیر بخشهای مختلف برگزار شد.
رئیس کمیته داوران این جشنواره درباره جزئیات آن گفت: ما آثار را در بخشهای مستمر، بین الملل، مردمی و فضای مجازی دریافت کردیم؛ ۴۰ داور برجسته بیش از ۸۰۰ ساعت برنامه را داوری کردند و هدف مان در داوری این بود که امکان فرصت تعامل بین نسلها را بوجود آوریم.
ملازاده افزود: برنامههایی که در بخش مستمر به دست ما رسید تنوع قابل قبولی داشت، از هر شبکه رادیویی بین ۱۰ تا ۱۲ اثر را دریافت کردیم، در بخش مردمی هم آثار متعددی به دبیرخانه رسیده، اما چون هنوز فرصت ارسال آثار وجود دارد تعداد آن را اعلام نمیکنیم.
رئیس کمیته داوران این جشنواره گفت: در بخش بین الملل نیز آثاری از کشورهای آسیایی و اروپایی دریافت کرده ایم، امسال در بخش بین الملل همکاران مان در استانهای مختلف و معاونت برون مرزی میتوانستند شرکت کنند، برای هر استان ۳ اثر و برای معاونت برون مرزی و بین المللی برای هر بخش یا کشور ۲ اثر قابل دریافت هستند.
حمیدرضا افتخاری دبیر بخش مردمی جشنواره نیز در این نشست گفت: ما از هفته اول بهمن دریافت آثار مردمی را شروع کردیم و این آثار در ۴ بخش بررسی میشوند، اگر در داوری متوجه شویم فردی حرفهای اثر خود را در بخش مردمی ارسال کرده است آن را حذف خواهیم کرد. از نظر ما حرفهای کسی است که در صدا و سیمای جمهوری اسلامی برنامه سازی میکند، ما در نهایت برای هر بخش ۱۵ نامزد معرفی میکنیم.
رضوی نژاد دبیر بخش بین الملل این جشنواره نیز درباره این بخش افزود: کیفیت آثار حاضر در این بخش رشد قابل توجهی داشته است و سعی کردیم به لحاظ کمی و کیفی ارتباط مان را با مجامع بین المللی حفظ کنیم و به روز شویم.
وی گفت: امسال مستند نمایشی را اضافه کرده ایم و هنرمندان ما به تدریج در حال یادگیری استفاده از این ظرفیت هستند.
دبیر بخش بین الملل جشنواره افزود: ۲۰ فروردین نتایج پذیرفته شدگان اعلام میشود، کمیته بین المللی اجلاس رایزنیهای خوبی با کشورهای آسیایی و اروپایی داشته است.
رضوی نژاد گفت: دانشگاه صدا و سیما و اتحادیههای رادیو و تلویزیون آسیا و اقیانوسیه از پشتیبانان علمی و حامیان این اجلاس هستند، تصمیم داریم درکنار برگزاری اجلاس ۶ نشست تخصصی و ۶ کارگاه آموزشی نیز برگزار کنیم، آیین پایانی این اجلاس نیز ۴ اردیبهشت در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار میشود.