• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۴۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۷
استان ها » سیاسی
سفر معاون اول رييس جمهور به سمنان

ادغام بانک‌ها تصمیم انقلابی در نیرو‌های مسلح

معاون اول رئیس جمهوری ادغام بانک‌های وابسته به نهاد‌های نظامی را تصمیمی انقلابی در نیرو‌های مسلح دانست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اسحاق جهانگیری در سفر به استان سمنان و در آیین افتتاح بزرگترین مجتمع صنعتی و مکانیزه سرب و مس کشور در آرادان گفت: بانک‌های نیرو‌های مسلح نسبت به بانک‌های خصوصی شرایط بهتری داشتند و پس از سه سال بررسی، تصمیم به ادغام این بانک‌ها گرفته شد و این اقدام با موافقت رهبر معظم انقلاب همراه بود.
وی تاکید کرد: ادغام مجموعه بانک‌های نیرو‌های مسلح با کمترین دغدغه در بین این نیروها، مردم و سهام داران انجام شد و مساله اقتصادی خاصی پیش نیاورد.
جهانگیری افزود: این ادغام بار غیرمتعارف نیز به دولت وارد نکرد و نیرو‌های مسلح هم از این کار استقبال کردند.
جهانگیری گفت:نیرو‌های مسلح تمایل داشتند کل بانک هایشان را به دولت واگذار و خود را از بانکداری جدا کنند.
معاون اول رئیس جمهوری همچنین با اشاره به جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران افزود: آمریکا جنگ علیه اقتصادی با ایران را با ایجاد اتاق جنگ در وزارت خزانه داری خود برنامه ریزی کرد که هدف آن فروپاشی اقتصاد ایران بود.
جهانگیری یکی از شاخه‌های اصلی تحریم علیه ایران را فلزات گران بها، مس و فولاد عنوان کرد و گفت: با وجود این تحریم ها، صنایع فولاد و مس در ایران به هیچ بحرانی برنخورده است.
معاون اول رییس جمهوری افزود: افتتاح بزرگترین مجتمع صنعتی و مکانیزه سرب و مس کشور در آرادان، تولید مس کشور را به ۳۸۰ هزار تن در سال می‌رساند در حالی که مصرف آن در کشور بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تن برآورد می‌شود.
وی به برنامه‌های پیش بینی شده برای فلزات پیشرفته موجود در کشور تاکید کرد و گفت: پیش بینی‌های لازم برای تیتانیوم و برخی فلزات کاربردی دیگر که معادنش در کشور وجود دارد، انجام شده است.
معاون اول رئیس جمهوری همچنین سمنان را استان پر ظرفیتی عنوان کرد و گفت: سمنان در حوزه‌های فرهنگی، تاریخی، زیربنایی، زیرساختی و اقتصادی از استان‌های راهبردی کشور است.
جهانگیری بیان کرد: با وجود کویری بودن، این استان به لحاظ کشاورزی وضعیت مناسبی دارد و مردم سخت کوش سمنان بهترین تولیدات را به کشور عرضه می‌کنند.
ادغام بانک‌ها تصمیم انقلابی در نیرو‌های مسلح بودمعاون اول رئیس جمهوری در آیین بهره برداری همزمان از ۱۱۰ طرح اشتغال روستایی استان سمنان هم گفت: سال ۹۸، سال حمایت از تولید و اشتغال خواهد بود و تامین سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی مدنظر دولت برای سال آینده است.
جهانگیری تصریح کرد: حمایت از طرح‌های روستایی، بافت فرسوده و حمل و نقل از جمله برنامه‌هایی است که دولت برای اشتغالزایی برای سال آینده در برنامه خود دارد.
وی تصریح کرد: دولت برای سال آینده به معیشت مردم توجه کاملی خواهد داشت و به ۲۵ قلم کالا به عنوان کالای اساسی ارز تخصیص می‌گیرد.
وی همچنین تاکید کرد: دولت همواره از نقد‌های منصفانه حمایت کرده است و از نقد‌هایی که باعث پیشرفت کشور شود استفاده خواهد کرد.
معاون اول رئیس جمهوری تاکید کرد: دولت از انتقال آب از سد نمرود و پساب استان تهران به شهرستان گرمسار حمایت می‌کند و طرحی که بیش از ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد باید هرچه سریع‌تر به اتمام برسد.
معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به افتتاح ۱۱۰ طرح روستایی و عشایری استان سمنان با هزار و ۱۱۷ میلیارد ریال اعتبار گفت: از این تعداد ۶۷ طرح با ۵۷۰ میلیارد ریال در بخش کشاورزی بوده است.
جهانگیری افزود: باید با برنامه ریزی اصولی از این ظرفیت‌های مهم برای توسعه کشور بهره برد و این طرح‌ها برای فعالیت مستمر نیازمند حمایت هستند.

تامین ارز مورد نیاز کالا‌های اساسی و دارو
معاون اول رئیس جمهور: دولت ۱۴ میلیارد دلار ارز برای تامین کالا‌های اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مردم اختصاص داده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اسحاق جهانگیری در جمع خبرنگاران استان سمنان گفت: تلاش دولت این است که مردم در رفاه و آرامش باشند و دغدغه مردم در تامین نیاز‌های ضروری که شامل دارو، تجهیزات پزشکی و ۲۵ قلم کالای اساسی است مرتفع شود.
وی افزود: علاوه بر این، تامین میوه شب عید هم در دستور کار دولت است و وزارت جهاد کشاورزی موظف شد سیب و پرتقال مورد نیاز مردم را در انبار‌ها ذخیره کند و توزیع آن به زودی آغاز می‌شود.

افتتاح ۱۱۰ طرح اشتغال روستایی در استان سمنان
۱۱۰ طرح اشتغال روستایی با حضور معاون اول رییس جمهور در استان سمنان به بهره برداری رسید
این طرح‌ها با ۴۹۸ میلیارد ریال اعتبار اجرا شده و برای ۵۹۳ نفر اشتغالزایی داشته است.
یکی از این طرح‌ها که به نمایندگی از سایر طرح‌ها افتتاح شد، کشتارگاه صنعتی طیور در شهرک صنعتی ایوانکی گرمسار بود.
ساخت این واحد در سال ۹۳ آغاز شد و امروز با ظرفیت کشتار ۲ هزار قطعه در ساعت به بهره برداری رسید.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: برای اجرای این طرح ۲۲۰ میلیارد ریال سرمایه ثابت و برای خرید ماشین آلات خارجی علاوه بر ۵۰ میلیارد ریال، ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار یورو هم هزینه شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
محمد سعیدی گفت: این واحد صنعتی در ۲۰ هزار متر مربع زمین و هفت هزار متر مساحت ساخته شده است.
به گفته وی، این کشتارگاه دارای ظرفیت کشتار و پاک کردن گوشت مرغ، دل، جگر و سنگدان (خوراک انسان)، تولید پودر گوشت طیور (خوراک حیوان) و منجمد کردن گوشت مرغ است.
در مراسم افتتاح این واحد تولیدی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریایس جمهوری و وزرای دفاع و جهاد کشاورزی هم حضور داشتند.

افتتاح بزرگ‌ترین مجتمع تولید سرب
بزرگ‌ترین مجتمع صنعتی و مکانیزه تولید سرب و مس کشور با حضور جهانگیری و وزیر دفاع در ده نمک سمنان افتتاح شد
مدیر عامل گروه صنعتی شهید عارفی گفت: در این مجتمع صنعتی که اولین تولیدکننده فلزات غیر آهنی در کشور است سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول تولید می‌شود.
حجت علی لو گفت: از مجموع تولیدات سالانه در این مجتمع ۶۰ هزار تن سرب، ۱۲ هزار تن مس آند و بقیه محصولات جانبی شامل انواع آلیاژهاست.
مدیر عامل گروه صنعتی شهید عارفی گفت: سرب و مس تولید شده در این مجتمع به عنوان صنایع مادر، علاوه بر تامین صد در صد نیاز کشور تا ۳۰ در صد به کشور‌های همسایه، آسیایی و اروپایی صادر میشود.
علی لو گفـت: محصولات جانبی تولید شده در این مجتمع صنعتی نیز ۱۰۰ درصد جنبه صادراتی دارد.
مدیر عامل گروه صنعتی شهید عارفی با بیان اینکه مواد اولیه تولید مس در این مجتمع از معادن غنی استان سمنان تامین میشود گفت: برای تولید سرب هم سالانه پنج میلیون دستگاه باتری فرسوده از سراسر کشور وارد مجتمع میشود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
علی لو با بیان اینکه طراحی سیستم‌های تولید و دانش فنی به کار گرفته شده در این مجتمع کاملا بومی و داخلی است افزود: فرآیند تولید در ۱۰ کارخانه این مجتمع مطابق با استاندارد‌های ملی و بین المللی و سازگار با محیط زیست است.
مدیر عامل گروه صنعتی شهید عارفی گفت: به منظور طراحی و ساخت فیلتر‌های کیسه‌ای و به کارگیری آن در مجموعه که با تلاش متخصصان داخلی صورت گرفت، روزانه ۱۵ تن گرد و غبار حاصل از تولید سرب و مس جمع آوری می‌شود و به چرخه تولید بر می‌گردد.
محصولات تولید شده در این مجتمع صنعتی در ۱۵ صنعت از جمله خود رو سازی، الکترونیک، مخابراتی، شوینده‌ها و باتری سازی کاربرد دارد.
معاون اول رئیس جمهور پس از بازدید از قسمت‌های مختلف این مجتمع در جمع خبرنگاران گفت:: وزارت دفقاع فقط تامین کننده نیرو‌های مسلح کشور نیست بلکه کالا‌های اصلی مورد نیاز داخل کشور را هم تامین می‌کند و این مجتمع نمونه‌ای از این فعالیت است.
اسحاق جهانگیری افزود: وزارت دفاع تلاش می‌کند واحد‌های قدیمی را نوسازی، از مراکز جمعیتی به خارج شهر منتقل و این واحد‌ها را با تکنولوژی روز و فناوری‌های جدید به روز رسانی کند و مجتمع صنعتی و مکانیزه تولید سرب و مس ده نمک این ویژگی را داراست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد دانشگاه اصفهان، سرآمد آموزشی کشور
رسیدگی قاطع و سریع به پرونده‌های اغتشاشات اخیر
ضرورت توسعه صنعت تیتانیوم و تکمیل زنجیره ارزش
وقتی آتش اغتشاش حریف اراده طلاب نشد
اختصاص تسهیلات ودیعه مسکن به نیازمندان هرمزگانی
برگزاری همایش آموزشی استادان و متولیان حوزه معارف اسلام ناب
کشف حجاب شروع استحاله فرهنگی در تمدن غربی
برنامه های صنعت توزیع برق سمنان در بزرگداشت دهه فجر
فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی
۸۳ درصد گندم مزارع کردستان هنوز سبز نشده است
تمدن هزار ساله شهر تاریخی حریره جزیره کیش
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
کلاهبرداری ۱۱۰ میلیونی کاربر صفحه اینستاگرام در فسا
کشت گوجه فرنگی زمستانه در شهرستان مُهر
تضعیف شدت سامانه بارشی از فردا پنجشنبه در آذربایجان‌غربی
جلسه ستاد اقامه نماز برگزارشد
اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی گیلان
برگزاری همایش سربازان صاحب‌الزمان (عج) در یزد
خرید بیش از ۲ میلیون خانوار خراسان رضوی با کالابرگ
توصیه مدیران استان مرکزی به الگو گرفتن از سیره امیرالمؤمنین (ع)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
کشف ۲۰ تن برنج احتکار شده در ابهر
اعلام ۳ گزینه پیشنهادی برای استقرار موقت کاسبان بازار رشت
برگزاری چهارمین نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان
ناگفته‌هایی از زندگی امیرحسین ۱۸ ساله قربانی خشونت کوردلان تروریست
افتتاح نهمین نمایشگاه خدمات و مبلمان شهری و روستایی در گیلان
دمای اصفهان افزایش می‌یابد
۷ بهمن روزی تاریخ ساز در کهگیلویه و بویراحمد
تداوم روند خدمت رسانی در ادارات آسیب دیده از حوادث اخیر
پایان مرمت محراب ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد
گردهمایی یادگاران عملیات کربلای ۵ در سمنان
ضرورت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در حل مشکلات زیست‌ محیطی
آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های کلان آب‌رسانی در لرستان
حمایت از تکمیل واحد‌های صنعتی ـ تولیدی در استان کرمان
تحویل بیش از ۷۰۰ دلار به خانواده بیمار، با پاکدستی کارشناسان اورژانس مشهد  (۴ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
زمستان در فارس خودی نشان داد  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
دعوت از دو کاراته کای کبودراهنگی به تیم ملی بانوان  (۱ نظر)
پشت صحنه اغتشاشات اخیر آمریکا و اسرائیل بودند  (۱ نظر)