تولید سالانه ۲۰۰ هزارتن محصولات جالیزی در خنج+فیلم
برداشت محصولات جالیزی از مزارع شهرستان خنج آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، بستان اسلامی مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: برداشت محصولات جالیزی (نوبرانه) در خنج به عنوان قطب تولید این محصول در استان آغاز شده و تا خردادماه ادامه دارد.
وی افزود: محصولات جالیزی در این شهرستان در دو نوبت زمستان و تابستان در ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار کشت میشود.
بستان اسلامی تصریح کرد: این محصولات شامل خیار سبز، کدو، خربزه، هندوانه، شمام، بادنجان و گوچه فرنگی است.
وی اضافه کرد: میانگین تولید هندوانه و گوجه فرنگی بین ۵۰ تا ۸۰ تن در هکتار و بقیه بین ۱۵ تا ۲۰ تن در هکتار است و سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول تولید و به بازار مصرف داخلی و در خارج از کشور به ترکیه، عراق و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود.
بستان اسلامی تصریح کرد: این محصولات برای صرفه جویی در آب زراعی با روشهای آبیاری نوین کشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی خنج گفت: بارندگیهای امسال هر چند برای سایر محصولات زراعی بسیار مفید بوده، ولی کاهش دما و رطوبت سبب کاهش تولید و تاخیر در ورود محصولات به بازار شده است.