• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۷۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۷
سیاسی » دولت
جلسه سران سه قوه؛

گام سوم از فردا جمعه آغاز می‌شود

رئیس جمهور: از همین حالا اعلام می‌کنم که از روز جمعه ۱۵ شهریور گام سوم آغاز خواهد شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حسن روحانی پس از جلسه چهارشنبه شب سران قوا گفت : خوشحالیم از اینکه توفیق بود امشب در محضر روسای دو قوه دیگر جلسه‌ای داشته باشیم و انشاالله امیدواریم این جلسات در آینده هم ادامه یابد دراین جلسه  هم راجع به مسائل اقتصادی کشور و هم مسئله مبارزه با فساد و حاکم کردن رای اعتماد و اطمینان در کشور و مسائل منطقه و به ویژه راجع به مسائل هسته‌ای و گام سوم اینکه جمهوری اسلامی ایران می خواهد بردارد بحث و بررسی داشتیم.

وی افزود: راجع به مسائل داخلی کشور همه ما معتقدیم که در این شرایط حساس، مردم بزرگوار ما در طول این ۱۶ ماه با استقامت و مقاومت خودشان در برابر فشارها ایستادگی کردند.
رئیس جمهور گفت: باید فضای مناسب تری را برای مردم به وجود بیاوریم، این فضای مناسب از یک طرف باید فضای تولید و فعالیت اقتصادی باشد و از طرف دیگر فضایی باشد که در فضای کشور مردم بدانند با انحراف و فساد و به یغما بردن بیت المال از طرف نظام و همه قوا برخورد قاطع می شود.

او افزود : راجع به هر دو مسئله هم اقتصادی و مبارزه با فساد هماهنگی‌هایی که بین سه قوه لازم بود در این زمینه انجام بدهیم بحث کردیم بدین ترتیب که هم در اصول و هم در فروع در واقع نظرات ما واحد است و باید در این زمینه همکاری و هماهنگی بیشتری را انشالله داشته باشیم.
آقای حسن روحانی گفت: راجع به مسائل منطقه خوشبختانه منطقه ما مسیر صلح و آرامش بهتری را اکنون تجربه می‌کند و مردم مسلمان و مقاوم در کشورهای مختلف پیروزی‌های فراوانی را در این ایام به دست آوردند و انشاالله موفقیت نهایی از آنهاست نمونه آن را ما در این ایام مهم در یمن شاهد بودیم پیروزی‌ها و موفقیت‌های مردم و هم در لبنان شاهد بودیم به خاطر ایستادگی و مقاومت حزب الله لبنان و پاسخ پیروزمندانه ای که به رژیم صهیونیستی داده شد
رئیس جمهور گفت : در زمینه مسائل هسته‌ای مردم ما کاملا مطلع هستند که آمریکایی‌ها از ۱۶ ماه پیش در واقع سه هدف را دنبال می‌کردند هدف مهم و اولیه که در آغاز اعلام کرده بودند تغییر نظام بود و هدف دوم این بود که نظام را تضعیف کنند و اگر نمی توانند تغییر بدهند سراغ مرحله سوم بروند و هدف مرحله سوم شان این بود که یک مذاکره را به نحوی که خودشان می خواهند بر ما تحمیل کنند مذاکره‌ای که توام باشد با تحریم شدید بر ایران در واقع با این تحریم قدرت چانه‌زنی خودشان را در مذاکرات به دست بیاورند اما در هر سه مرحله هم تغییر هم تجزیه و هم تحمیل مذاکره در هر سه مرحله آمریکایی‌ها دچار شکست شدند و خواهند شد و راهی برای آنها وجود ندارد جز اینکه طبق قانون به تعهد و مقررات بین المللی برگردند .
آقای روحانی افزود : از طرف جمهوری اسلامی ایران کاهش تعهدات اعلام شد مرحله اول را ما انجام دادیم و دو ماه فرصت دادیم به گروه 4 +1 ، مرحله دوم را هم عمل کردیم و باز دو ماه دیگر به آنها فرصت دادیم البته در هر دو ما مذاکراتی با کشورهای گروه 4 +1 و از جمله اتحادیه اروپا و مخصوصاً سه کشور اروپایی داشتیم اما چون به نتیجه مطلوب خودمان نرسیدیم
او افزود : ان‌شاءالله گام سوم از جمعه برداشته می شود و من هم اکنون اعلام می‌کنم گام سوم را که سازمان انرژی اتمی ما موظف است در زمینه تحقیق و توسعه هر آنچه نیاز فنی کشور هست بلافاصله شروع کند و تمام تعهداتی که در زمینه تحقیق و توسعه در برجام مدنظر بوده اینها را کنار بگذارد .
رئیس جمهور افزود ما شاهد گسترش در تحقیق و توسعه در زمینه سانتریفیوژها انواع سانتریفیوژهای جدید و هر آنچه که ما برای غنی‌سازی نیاز داریم سازمان انرژی اتمی انجام دهد .
حسن روحانی گفت برای اینکه مردم ما مطلع باشند که بخش عمده مذاکرات ما در 5 + 1 یک با ۶ قدرت بزرگ برای زمان بندی تحقیق و توسعه بود و تمام این زمان بندی هایی که ما در واقع در برجام مورد تعهد ما بود از روز جمعه به طور کامل برداشته می شود .
رئیس جمهور گفت هر آنچه که ما از لحاظ فنی و از لحاظ پیشرفت در زمینه تکنولوژی فناوری هسته‌ای مورد نیاز با نظارت آژانس و در چارچوب حرکت صلح آمیز است انشاالله انجام خواهیم داد.
او افزود : در عین حال به کشورهای گروه 4 +1 دو ماه فرصت می دهیم که به توافق برسیم البته در شرایط توافق ممکن است به تعهدات برجامی باز گردیم . رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد که مردم ما در این ایام عزاداری سالار شهیدان موفق باشند و اطمینان داشته باشند که دولت جمهوری اسلامی ایران و قوای سه‌گانه در زمینه منافع آنها با حساسیت عمل خواهد کرد
رئیس جمهور گفت انشاالله مشکلاتی که پیش پای مردم است با همکاری و هماهنگی سه قوه حل شود و یا کاهش پیدا کند و مردم هم بتوانند با درس‌آموزی از کربلا و عاشورا مقاومت و ایستادگی خودشان را حفظ کنند .

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

علی لاریجانی : اصلاح ساختار اقتصادی کشور در دستور کار است

رئیس مجلس شورای اسلامی بر اهمیت موضوع هسته ای با توجه به شرایط حساس تاکید کرد.
علی لاریجانی هم در پایان نشست سران سه قوه افزود گفت: موضوع هسته ای از آن جهت اهمیت دارد که در آن زنجیره های نسل جدید تحول بنیادینی می تواند ایجاد شود .
آقای لاریجانی افزود : باید توجه کرد که نتیجه این کار می تواند یک تحول بیشتری برای سرعت کار در زمان های پیش رو به وجود آورد.
رئیس قوه مقننه ادامه داد: نکته دیگری که در این جلسه بحث شد و مهم است؛ مسأله اصلاح ساختار اقتصادی کشور است که قبلاً رهبری معظم دستوراتی داده بودند ؛ ابعاد مختلفی از این موضوع مورد توجه بود که ان شاء الله در آینده در جلسات سران قوا با سرعت بیشتری محقق می شود که البته این می تواند تأثیرات خوبی در فضای داخلی کشور داشته باشد .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس قوه قضائیه: جامعه ما مبتنی بر امر به خوبی ها و نهی از بدی هاست

رئیس قوه قضائیه گفت: ما مصمم به مبازره با فساد و هر گونه کژی و انحراف هستیم.
سید ابراهیم رئیسی هم در پایان نشست سران سه قوه گفت : فلسفه قیام ابا عبدالله امر به معروف و نهی از منکر است، امر به گسترش همه خوبی ها و نهی از همه پلشتی ها و زشتی هاست، جامعه اسلامی ما مبتنی بر امر به خوبی ها و نهی از بدی هاست.
او ادامه داد: امروز مسئولین در کشور مصمم هستند پرچمی که رهبری معظم انقلاب برافراشتند پرچم مبارزه با استکبار و مقاومت در راه هدف است، امروز بحمدالله این مقاومت و ایستادگی در مردم ما نهادینه شده است و در مقابل تهدیدات دشمن روز به روز مقاومت مردممان بیشتر است.
رئیسی با بیان اینکه هیچ کدام از مسئولین و دغدغه مندان انقلاب اسلامی فساد را بر نمی تابند، افزود: پیام هشت ماده ای مقام معظم رهبری که وظیفه قوه مقننه را تعیین کرده عبارت است از بستن منافذ فساد، اصلاح قوانین و مقرراتی که می تواند به مبارزه با فساد کمک کند، در دستگاه اجرایی و دولت؛ اصلاح بسترهای فسادزا و در دستگاه قضایی؛ مبارزه عبرت آموز با مفسدین و کسانی که قانون شکنی می کنند.
او ادامه داد: سه قوه مصمم هستند برای این که مبارزه با فساد که خواست مردم و مقام معظم رهبری است و ذات انقلاب اسلامی هم مبارزه با فساد می باشد نهادینه شود.
رئیسی تصریح کرد: تولید در پرتو امنیت اقتصادی است؛ امنیت اقتصادی حاصل نمی شود مگر مبارزه با فساد صورت پذیرد، امروز بحث مبارزه با فساد بحثی است که نه فقط در قوه قضائیه بلکه در قوای مجریه و مقننه و همه نهادهای حکومتی امری دارای اولویت محسوب می شود، ان شاء الله روز به روز در این زمینه شاهد رونق تولید و ایجاد اشتغال در کشور خواهیم بود.
او گفت: دولتمردان و مسئولین در جلسات مختلف خدمت آقای رئیس جمهور و ریاست محترم مجلس رسیده و بحث کرده اند، مدیران با جرأت و جسارت به پیش بروند، با شجاعت کار کنند ، آنهایی که قلم در دست دارند به هیچ عنوان قلمشان نلغزد، مصمم باشند و بدانند که امروز بنای نظام و مسئولین و قوا و مسئولین قوا حمایت از مدیران شجاع و مدیرانی است که با جسارت می روند تصمیم می گیرند و اجرایی می کنند و نمی گذارند به مردم سخت بگذرد و مشکلات مردم را حل می کنند.
رئیس قوه قضائیه افزود: بنای ما حمایت از تولید، حمایت از کارگاه های تولیدی، حمایت از مدیران با کفایت و شجاع است که روحیه تولید و ایجاد اشتغال و مبارزه با فساد دارند، امیدواریم ان شاء الله در این عرصه آنچه خواست مردم عزیزمان است محقق شود و به آن چه که آقای رئیس جمهور به عنوان گام سوم اعلام کرد، این تصمیم و اراده جدی نظام را نشان می دهد که در برداشتن این گام ها مصمم است؛ این مصمم بودن به اعتبار روحیه مقاومت و ایستادگی مردم عزیزمان است ان شاء الله بتوانیم همه ما در این جهت انجام وظیفه کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)