• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۲۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۴
گلستان » اقتصادی
اطلاعیه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی

اعلامِ جزئیات سهمیه‌بندی سوخت از بامداد امروز جمعه ۲۴ آبان + مصاحبه

بر اساس مصوبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا از بامداد امروز جمعه ۲۴ آبان بنزین برای تمام وسایل نقلیه بنزین سوز سهمیه بندی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گلستان، بر اساس اطلاعیه شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ، قیمت بنزین معمولی سهمیه‌ای هر لیتر 1500 تومان و قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه‌ای به ازای هر لیتر 3 هزار تومان خواهد بود، همچنین قیمت بنزین سوپر هر لیتر 3500تومان تعیین شده است.

بر مبنای اطلاعیه شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی، سهمیه کامل آبان خودرو‌های شخصی از بامداد روز جمعه 24 آبان به کارت سوخت شخصی آنها واریز می‌شود و این سهمیه به مدت 6  ماه قابل ذخیره است.
این اطلاعیه افزوده است : استفاده از سهمیه سوخت صرفاً با استفاده از کارت سوخت هوشمند شخصی میسر است.
بر همین اساس، سهمیه خودرو‌های سواری شخصی بنزینی ماهانه 60 لیتر و دوگانه سوز 30 لیتر خواهد بود. همچنین سهمیه سوخت تاکسی بنزینی ماهانه 400لیتر و دوگانه سوز 200 لیتر است.
سهمیه سوخت موتورسیکلت ماهانه 25 لیتر تعیین شده است، همچنین وانت کم مصرف بنزینی در ماه 200 لیتر و وانت کم مصرف دوگانه سوز ماهانه 60 لیتر سهمیه سوخت دارند.
بر اساس این اطلاعیه، وانت پرمصرف بنزینی ماهانه 300 لیتر و وانت پرمصرف دوگانه سوز ماهانه 120 لیتر سهمیه دریافت خواهند کرد.
سهمیه سوخت آمبولانس‌ها نیز ماهانه 500 لیتر خواهد بود.
این اطلاعیه همچنین افزوده است : کسانی که تا کنون به هر علت کارت سوخت شخصی خود را دریافت نکرده اند از ساعت آغاز اجرای این طرح، سهمیه سوخت آن‌ها محفوظ است و از این بابت نگران نباشند.
بر اساس این اطلاعیه، افرادی که کارت سوخت ندارند شامل کسانی که تا کنون درخواست صدور المثنی نداده اند یا کسانی که درخواست داده و هنوز کارت سوخت خود را دریافت نکرده اند و همچنین کسانی که کارت سوخت برای آنها صادر شده، ولی در باجه معطله شرکت ملی پست مانده است سهمیه همه آنها از بامداد جمعه محفوظ است و ذخیره خواهد شد.
اطلاعیه شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی می‌افزاید: نرخ سی ان جی بدون تغییر خواهد بود، برای مسافربر‌های بر پایه اینترنت (اسنپ و تپ سی) مشروط بر آن که نرخ‌های خود را از مقادیر مصوب به تشخیص وزارت کشور تغییر ندهند اعتبار معادل سهمیه مصوب تعلق خواهد گرفت. برای تأمین سوخت خودرو‌های مسافربر خطی و بین شهری، آژانس‌های مسافربری، آموزشگاه‌های رانندگی تمهیدات لازم اتخاذ شده است که اعلام خواهد شد.
این اطلاعیه می‌افزاید: به منظور رفاه حال دارندگان خودرو‌ها با اولویت وانت بار، مقرر گردید وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه کشور تا یک ماه اینده ضوابط تشویقی برای توسعه مصرف سی ان جی در خودرو‌ها را تنظیم کند و به تصویب شورای اقتصاد برساند.
بر مبنای این اطلاعیه، همچنین به خودرو‌های همه دستگاه‌های اجرایی دولتی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری سهمیه بنزین تعلق نمی‌گیرد و این خودرو‌ها باید با قیمت هر لیتر 3هزار تومان بنزین دریافت کنند.
اطلاعیه شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی افزوده است: قیمت نفت گاز با کارت سوخت جایگاه دار بدون تغییر باقی خواهد ماند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اسرائیل گرسنگی را به‌عنوان سلاح علیه کودکان به‌کار گرفته است
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
تبریز مرکز تجارت و اقتصاد کشور
انگلیس؛ خشم مردمی علیه حامیان رژیم اسرائیل
همایش توافق صلح فلسطین و نقض آن در اسلام آباد
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
تساوی بدون گل خیبر و گل‌گهر در خرم آباد
انسداد ۴۰ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان مهاباد
انهدام باند سارقان سیم برق و کابل مخابرات در ماسال
کتابسرا؛ خبر‌هایی از دنیای کتاب در استان سمنان
بیست و دومین دوره مسابقات کاراته هایاشی کاپ گیلان در رشت
توزیع ۳ هزار بسته گوشت بین مددجویان گیلانی
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
۱۸ مصدوم در ۴ حادثه در جاده های فارس
روز دوازدهم بازی‌های آسیایی جوانان
مشکل ضعف آنتن دهی و پوشش نامطلوب خدمات اپراتور‌های تلفن همراه
دوره توان‌افزایی تیم‌های واکنش سریع و توانا در لنگرود
رامسر قهرمان مسابقات کیوکوشین مازندران شد
افشای اختلاس ۱.۵ میلیون یورویی در فدراسیون جهانی دوومیدانی
مسابقات فوتسال دختران زیر ۱۶ سال استان مرکزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
چهارمی ایران در پایان روز دهم بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
پخش زنده فینال فوتسال و پخش زنده بسکتبال از شبکه ورزش
مردی که با خرس و پلنگ حرف می زند
باران امید در مازندران
تکواندو قهرمانی جهان؛ نعمت زاده و بختیاری با پیروزی آغاز کردند
اجرای قانون عفاف و حجاب فرادستگاهی است
پایان هفته هفتم لیگ برتر بسکتبال
جابه‌جایی بیش از ۹۲ میلیون مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هفت ماه
عهد شکن از روز اول، روایتی از یک تجربه
آتش‌بس غزه شکننده است
رقابت ۱۲ هزار نفر در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی
رؤسای جمهور آمریکا و چین پس از ۶ سال با یکدیگر دیدار کردند
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نبرد ۱۲ روزه نشان داد پدافند غیرعامل ضروری و تکلیف‌ملی است
سودجویی برخی از رستوران‌ها به بهانه عرضه غذای ارزان
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)