• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۴۰۳۶
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۵
کهگیلویه و بویراحمد » سیاسی

آمریکا تقاص خون حاج قاسم را پس می دهد

آمریکا و کسانی که با وی هم دست بودند، تقاص خون حاج قاسم را خواهند داد.


آمریکا تقاص خون حاج قاسم را پس می دهدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، امام جمعه دهدشت در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این شهر با اشاره به سالروز اقامه نخستین نماز جمعه کشور به امامت آیت الله طالقانی و به فرمان امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: در روایات کتب شیعه و اهل بیت به حضور در فریضه الهی نماز جمعه تاکید فراوان شده که ترک نماز جمعه نیز آثار بدی برای مسلمانان دارد و نیاز هست مسلمانان این مهم را مورد توجه قرار دهند.
حجت الاسلام علی وحدانی فر افزود: نماز جمعه حج مستمندان است که رهبر معظم انقلاب برای نماز گزاران و امام جمعه سه شاخصه مهم را بیان می فرمایند که این شاخصه‌ها شامل مردمی بودن، انقلابی بودن و جهادی بودن است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به سفر نخست وزیر عراق به ایران و دیدار وی با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار نکاتی را به آقای الکاظمی فرمودند که مورد توجه رسانه‌های جهان قرار گرفت.
وحدانی فر ادامه داد: در این دیدار رهبر معظم انقلاب به شهادت حاج قاسم سلیمانی در خاک عراق اشاره کردند و فرمودند، دشمنان این نظام و انقلاب بویژه ترامپ و نوکران دست نشانده اش بدانند جمهوری اسلامی ایران در اولین فرصت پاسخ قاطع محکم و ویران گری به این جنایت بزرگ خواهد داد و ملت ایران نیز از این جنایت بزرگ نخواهند گذشت و منتظر یک فرصت مناسب هستند.
امام جمعه دهدشت به مبادلات اقتصادی ایران و عراق هم اشاره کرد و گفت: مبادلات اقتصادی ایران و عراق نیز باید به ۲۰ میلیارد دلار برسد و آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند و جبهه اسلام باید در این زمینه متحد باشد.
وی به دهه ذی الحجه و فضیلت دعای عرفه نیز اشاره کرد و افزود: عرفه فضایل فراوانی دارد به طوریکه در میان گناهان، گناهانی وجود دارد که جز در عرفه بخشیده نمی‌شود و باید از فضل عرفه استفاده کنیم.
حجت الاسلام وحدانی فر به عید قربان هم اشاره کرد و ادامه داد: عید قربان عید قربانی نفس است، همان طور که ابراهیم نفس خود را قربانی کرد و این مهم را باید مورد توجه قرار دهید چرا که با ریختن اولین قطره خون قربانی که بر زمین می ریزد خداوند گناهان را می‌بخشد و برکتش را به شما برمی گرداند.
امام جمعه دهدشت در پایان سخنانش به گرمی هوا و مصرف بالای برق هم اشاره کرد و گفت: با وجود گرمی هوا و افزایش مصرف برق باید تلاش کنیم تا در روز‌های اوج مصرف برق مدیریت شود تا در این روز‌های مهم و حیاتی خاموشی پیش نیاید و همه شهروندان بتوانند از این نعمت بخوبی استفاده کنند.
 
صرفه جویی در مصرف برق و توجه بیشتر به آموزش‌های فنی و حرفه‌ای
آمریکا تقاص خون حاج قاسم را پس می دهدامام جمعه شهر لیکک در خطبه های نماز جمعه این شهر به هفته کار آفرینی و نقش همه ادارات و نهاد‌ها برای ایجاد اشتغال و افزایش تولید اشاره کرد و نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در گسترش تولید و کار آمدی نیروی انسانی با علم روز ضروری دانست و گفت: متاسفانه خیلی از مشاغل سودمند و کارآمد در شهرستان بهمئی، فاقد نیرو‌های آموزش دیده است که این موضوع باعث کندی موفقیت‌های مختلف در حوزه جذب نیرو‌های انسانی، گسترش تولید و کارآمدی محصولات شده است.
حجت الاسلام سید محمد یوسف افروغی به گرمای شدید هوا و مشکلات پیش آمده در زمینه قطعی آب و برق در نقاط مختلف شهرستان بهمئی و گلایه مندی مردم و ایجاد خسارات برای خانوار‌ها اشاره کرد و افزود: همه ما موظفیم در استفاده بهینه از برق حتی با خاموش کردن یک وسیله الکتریکی اقدام کنیم تا هم از قطع برق جلوگیری شود و هم بقیه مردم و شهروندان از این نعمت در این فصل از گرما برخوردار شوند.
وی به گرانی‌های افسار گسیخته این روز‌ها پرداخت و با اشاره به بخشی از بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به گرانی‌های بی منطق در این برهه، که مردم با مشکلات اقتصادی مختلفی روبرو هستند گفت: دولت باید در راستای ساماندهی بازار و نظارت هر چه بیشتر بر اصناف و بازار تلاش بیشتری کند و از ایجاد مشکلات برای مردم در حوزه خرید نیاز‌های روزمره جلوگیری کند.
امام جمعه شهر لنده در خطبه های نماز جمعه این شهر نماز جمعه را یکی از برکات بی بدیل انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت:نماز جمعه قرارگاه ایمان، بصیرت و معنویت و وعده گاه عاشقان خداوند وامری بسیارمهم و نمادهمدلی، وحدت که نقش موثری در تحریک عواطف و تهییج مردم و جوانان به سمت ارزش‌های انقلاب و زمین زدن دشمنان دارد.
سید هدایت محمودی اصل افزود:نماز عبادی، سیاسی جمعه، تنها یک آیین ساده عبادی نیست بلکه امری سیاسی، اجتماعی، دینی و فرهنگی است که قرآن کریم حضور در این مراسم را، نشانه ایمان افراد می‌داند.
وی گفت:یکی از مهمترین فلسفه‌های وجوب و تشکیل این اجتماع بسیارمهم سیاسی و عبادی طبق بیان ائمه اطهار علیهم السلام، بیان مشکلات مردم و درخواست پیگیری آن‌ها از مسئولین مربوطه است.
محمودی اصل با اشاره به برگزاری و اهمیت نماز جمعه گفت:مهم‌ترین رکن نماز جمعه، نمازگزاران جمعه اند که نقش مهمی دارند و دیگری اعضای ستاد برگزاری نمازجمعه که بدون توقع و فی سبیل الله در هفته، بخشی از وقت شان را برای ارتقاء این نمازباصلابت صرف می‌کنند.
امام جمعه لنده گفت: دهه پرفضیلت ذی الحجه ماه خودسازی و عبادت موسم حج خانه خدا که مع الاسف آمریکا تقاص خون حاج قاسم را پس می دهدامسال بخاطر شیوع کرونا، این نمایش جهانی مسلمین، برگزار نخواهدشد.
وی به سالروز عملیات مرصاد اشاره کرد و گفت:در سال ۶۷ خیانت بی رحمانه منافقین کوردل و فریب خورده که قصد داشتند ظرف ۳۳ ساعت خود را به تهران برسانند، شکست خفت بار و پر از تلفات آن‌ها را تاریخ فراموش نخواهد کرد.
محمودی اصل روز عرفه را روز نیایش و مناجات عنوان کرد و افزود: انتظار می‌رود همگان بویژه جوانان از این فرصت ناب که سکوی پرتاب بندگی است و فرصتی مغتنم برای دعا و نجات از شر ویروس کرونا استفاده نمایند.
خطیب نماز جمعه لنده به نگرانی‌های امروز مردم پیرامون مشکلات سخت اقتصادی تاکید کرد و گفت: مشکلات از نظر اقتصادی و دیدگاهی فکری و روانی امان مردم را بریده و متاسفانه تاثیرات بدی در جامعه بجای گذاشته است.
وی گفت:مسولان باید توجه بیشتری را در ارتباط با معیشت مردم و نیاز‌های فردی آن‌ها داشته باشند بویژه در حوزه گرانفروشی‌ها که در افزایش بی منطق قیمت‌ها باید حساسیت بالاتری داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۱۹ آبان ۱۴۰۴
سرد شدن هوا در استان کرمان و ضرورت رعایت نکات ایمنی
از طرح مطالبات مردمی در سامانه ۱۶۲ تا پیگیری در خبر ۲۰ شبکه قزوین
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
نایب قهرمانی تیم ملی تنیس روی میز مردان ایران
اجرای طرح هادی در ۱۵ روستای بخش مرکزی شهرستان سردشت
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی در اسکو
فعالیت جهادگران استان خراسان جنوبی ساکن قم در مناطق محروم کشور
تحویل ۱۶۰۰ واحد ویلایی انفرادی به متقاضیان واجد شرایط در ورزنه
خبر‌هایی از مصوبات قرارگاه محرومیت زدایی دامغان
پیگیری لوایح مهم هوش مصنوعی و مهریه در کنار رسیدگی به مسائل عمرانی استان قزوین
آغاز فعالیت ستاد اقامه نماز جمعه شهرستان مراغه
الزام به اجرای معاملات ملکی در سامانه کاتب
حرکت خیرین ؛ نقطه عطفی در تاریخ تعلیم و تربیت کشور است
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
رژیم صهیونی ۲۸۲ بار آتش‌بس غزه را نقض کرده است
واژگونی خودرو در جاده جاسک ۳ کشته برجای گذاشت
ضایعات غیر بهداشتی مرغ به کارخانه نرسید
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
ابلاغ دستورالعمل رهگیری و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)