• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۵۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۳
فارس » اجتماعی

تلاش برای احیاء اعتماد مردم و تقویت جریان انقلاب

رييس شوراي اسلامي شهر شيراز گفت: تلاش اعضاي شوراي شهر شيراز احياء اعتماد مردم و تقويت جريان انقلاب اسلامي است.

تلاش برای احیای اعتماد مردم و تقویت جریان انقلاببه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، طاهري رييس شوراي اسلامي شهر شيراز در نشست با مديركل و معاونان صدا و سيماي مركز فارس گفت: تجلي نگاه مردم را مي توان در انتخابات ٢٨ خرداد امسال ديد و آنچه رخ داد نگاه عميق مردم به جريان انقلاب اسلامي خارج از نگاه هاي سياسي بود.
رئيس شوراي اسلامي شهر شيراز با بيان اين كه تاكيد رهبر معظم انقلاب در اولين جلسه ايشان با دولت آقاي رئيسي، كليد واژه بازسازي انقلابي و احياء اعتماد مردم بود افزود: شوراي ششم همه تلاش خود را در راستاي احيا این کلیدواژه و تقويت جريان انقلاب اسلامي در شيراز به كار می گيرد.
طاهري با اشاره به اينكه توجه رهبر معظم انقلاب به شهر مقدس شیراز و رساندن آن به جايگاه اصلي خود بسيار حائز اهميت است، گفت: بايد همه نهادها دست به دست هم دهند تا اين مهم رخ دهد.
وي ادامه داد: يكي از اين نهادها صدا و سيما است و چنانچه رسانه ملي در كنار حركت شوراي اسلامي شهر شيراز براي رسيدن به اين هدف بزرگ باشد، يقينا به سهولت و در زمان كمتري به نتيجه مطلوب خواهيم رسيد.
رئيس شوراي اسلامي شهر شيراز با بيان اينكه صدا و سيما مركز فارس بايد فرهنگ سازي کند افزود: شهر نشيني نياز به شیوه نامه دارد و به همه شهروندان ساكن شيراز باید فرهنگ عمومي آموزش داده شود که اين کار بر عهده صدا و سيما است.
مديركل صدا و سيماي مركز فارس نيز در اين نشست گفت: رسانه امين مسئولان و مورد اعتماد مردم است و صدا و سيماي مركز فارس با همه قوا در كنار و خدمت شوراي اسلامي شهر شيراز است تا هزينه اداره شهر كمتر شود.
سيد تقي سهرابي افرود: دولت اسلامي فقط قوه مجريه نيست و همه اركان حاكميت را كه شعار انقلابي بودن و انقلابي گري سر مي دهند شامل مي شود.
وي با تاکید بر اينكه صدا و سيماي مركز فاس بازوي رسانه اي شوراي اسلامي شهر شيراز است، گفت: با استفاده از ابزار رسانه در حوزه آموزش شهروندي مي توان بسياري از هزينه ها را مديريت كرد و معتقديم كه مجموعه خدمات برنامه ريزي شده در شوراي شهر و اجراي آن توسط شهرداري با بستر سازي رسانه، هم همراهي مردم را فراهم مي كند و هم با اجراي مطلوب اقدامات، نشاط اجتماعي مهیا خواهد شد.
مدير كل صدا و سيماي مركز فارس با بیان اينكه شيراز شهر جهاني است افزود: شيراز تنها متعلق به شيرازي و فارسي ها نيست بلکه متعلق به همه ايران است و با وجود حرم سوم اهل بيت در ایران بايد كارهاي بزرگي انجام داد و رسانه در قالب هاي خبر، سيما، راديو ، فضاي مجازي و با بهره گيري از متخصصاني كه در اختيار دارد، بهترين فرصت را براي زمينه سازي اقدامات خود در اختیار دارد.
وي ادامه داد: شيراز شهر قرآني بوده است و مكتب شيراز را بايد بازنمايي كرد و رسانه ملي ماموريت و رسالت دارد توانمندي و ظرفيت شيراز را در زمينه فرهنگي، ديني و قرآني نشان دهد.
مديركل صدا و سيماي مركز فارس با بيان اينكه آموزش شهروندي براي پرداخت ماليات و عوارض الزامي است افزود: براي داشتن زندگي راحت، پرداخت ماليات و عوارض الزامي است اما شهروندان بايد آن را حس كنند و رسانه براي تحقق اين مهم با توليدات مختلف رسانه اي، شهروندان را آگاه می كند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


سهرابي گفت: صدا و سيماي مركز فارس اين آمادگي را دارد كه در كنار شوراي اسلامي شهر شيراز باشد و علاوه بر آن هر هفته با حضور در صحن شورا، تصميمات شورا را به صورت ويژه پوشش دهد.
وی با اشاره به اينكه مطالبه مردم فارس و شهر شيراز ساخت سريال حضرت احمد ابن موسي است گفت: اين سريال اگر ساخته شود از نظر اقتصادي و گردشگري تاثير فراواني در شهر مي گذارد و ساخت سریال امين ولايت در تقويم كاري صدا و سيما قرار دارد.

سهرابی همچنين به توليد محتوا درباره معرفي و ساخت سريال براي شهداي شاخص شيراز اشاره كرد و گفت: در آستانه هفته دفاع مقدس قرار داريم و استان فارس در  پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و خنثي سازي توطئه های دشمن، اقدامات ارزشمندي انجام داده است و بايد براي شناسايي و معرفي بيشتر شهيد استوار و شهداي شاخص ديگر آستين همت بالا زد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واردات در مقابل صادرات نباید محدود شود
جشن یلدای مهربانی در قزوین با اهدای بسته‌های حمایتی
۶ هزار و ۵۰۰ بسته شادانه یلدایی آماده توزیع بین نیازمندان اصفهانی
تاکید بر تحول حوزه نظام آموزش و پرورش
انصراف از سقط عمدی حدود ۸۳ درصد از مادران ارمغان مشاوره نفس
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از روند اجرای طرح کنارگذر بوکان
مهلت ثبت نام کنکور فرهنگیان تا اول دی
برداشت طلای سفید از پنبه زارهای گرمسار
خلاقیت و نوآوری، پیشران اصلی تحول نظام تعلیم و تربیت است
تامین نیاز بازار برای مصرف شب یلدا
برپایی اردوی راهیان پیشرفت در البرز
خبر‌های خوش از قابلیت‌های سیستان و بلوچستان
صعود تراکتور به مرحله بعدی جام حذفی
گیتی پسند برد؛ پالایش نفت به تساوی رضایت داد
پیروزی نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتسال
نخبگان حوزوی و دانشگاهی؛ هدایتگران فکری وفرهنگی جامعه
اعطای تسهیلات کم بهره به طرح‌های درآمدزا دهیاری‌ها
انتقال مصدوم با لودر در سیریک
پیگیری مطالبات مردم از طریق دیدار‌های مردمی و سامانه سامد
بازگشایی راههای روستایی در بخش رخ تربت حیدریه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
جشن تکلیف سه هزار دانش آموز دختر در آبادان  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)